سلام
من سوال خودم و sin2x=2sinxcosx رو يك جا توي اين مثال جواب ميدم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من سوال خودم و sin2x=2sinxcosx رو يك جا توي اين مثال جواب ميدم:
Last edited by Ar@m; 15-02-2010 at 19:06.
آقا یه سوال دیگه در رابطه با این دستورات بپرسم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبار اول که این برنامه رو اجرا میکنیم یه سری مقادیر غیر تکراری تولید میکنه اما مجددا که برنامه اجرا میشه همون مقادیر رو تولید میکنه . این درست مشکلی نیست اما یه سوال اینکه از کجا میدونه که قبلا چی تولید کرده که باز مجددا همونا رو تولید میکنه ؟؟؟؟
و من اینطور از srand برداشت کردم که میاد مقادیر قبلی که توسط rand تولید شده رو از بین میبره و به خاطر همین هست که مقادیر متفاوتی تولید میشه . درسته ؟؟؟؟؟
نه !
آقا گفتیم که از srand استفاده کن .
این آرگومانی که به srand پاس میشه اگه هی متغیر باشه این دنباله اعداد تصادفی تولید شده هم تصادفی خواهند بود .
راستی ایشون لازم نیس بدونن قبلا چی تولید کرده بودن . چون یه دنباله مشخص که با آرگومانی که به srand پاس شده مقداردهی اولیه می شه ، رو تولید می کنه .
آقاشرمنده من اين چند وقت نتونستم بيام سايت ومتاسفانه تا مدتها نيز وضع من به همين شكل خواهد بود و مجبورم كه سوالامو با هم بپرسم و پيشاپيش جدا جدا از شما دو دوست محترم معذرت خواهي ميكنم چون ميدونم كه براي شما نيز زحمت خواهد شد اگر مايل باشيد به من در رابطه با سوالاتم كمك كنيد.
امااااااا
من اين دستورات رو فهميدم اما عملكردشئن رو هنوز درك نكردم .![]()
اعدادي كه تابع rand توليد ميكنه شايد بنظر تصادفي بيان اما در اصل اينطور نيست. اين تابع بوسيله ي يك الگوريتم يه دنباله از اعداد رو توليد ميكنه و با هربار اجراي برنامه همون ها رو نشونمون ميده
حالا تابع srand مياد نقطه ي شروع اين دنباله رو تغيير ميده درنتيجه اعدادي كه توليد ميشن بيشتر حالت تصادفي به خودشون ميگيرن
اون چيزي كه من خودم واسه خودم مثال ميزدم كه بفهمم اين بود كه مثلا rand مياد اين اعداد رو توليد ميكنه:
2 6 9 4 7 3 2 0 1 5 8 ...
اگه صدبار هم برنامه رو اجرا كنيم چون نقطه ي شروع 2 هستش عدد دوم هم 6 هستش و تا آخر.
حالا srand مياد نقطه ي شروع اين سري رو هربار به تصادف انتخاب ميكنه. پس اگه نقطه ي شروع بجاي 2 بشه 4 دنباله به صورت زير تغيير ميكنه:
4 7 3 2 0 1 5 8 ...
و اگه نقطه ي شروع بشه 0 دنباله ميشه:
0 1 5 8...
برنامه اول: برنامه ای بنویسید که مشخص کند آیا پارامتر number یک عدد کامل است یا خیر.با استفاده از این تابع برنامه ای بنویسید که همه اعداد کامل بین 1 تا 100 را بدست آورده و در خروجی چاپ کند.مقسوم علیه های هر یک از اعداد کامل را نیز چاپ کند تا مطمئن شوید که عدد مزبور واقعا یک عدد کامل است.مهارت برنامه نویسی خود را با آزمایش اعداد بزرگتر از 1000 امتحان کنید.
سوال 1 : بالاخره تو هر دفعه تکرار حلقه باید مقداری به متغیر اضافه شه و در نهایت میتونیم بگیم این عدد کامل هست یا نه . ولی تو صورت مساله خواسته مقسوم علیه ها رو هم باید چاپ کنیم. اگر تو این دستور if (num%i==0) ، بخوایم اون عدد رو چاپ کنیم ممکنه در نهایت عدد ما کامل نباشه و این وسط ممکنه مقسوم علیه های اعداد غیر کامل هم چاپ بشه و صورت مساله خواسته مقسوم علیه های عدد اول رو چاپ کنه . باید چی کار کنم باید دو تا تابع تعریف کنم که اول کامل بودن رو بررسی کنه اگر کامل بود بفرسته توی تابع دیگه که مقسوم علیه هاشو چاپ کنه ؟؟؟؟ که خب اینجوری دوباره کاری میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال 2: منظور از قسمت آخر سوال چی هست ؟ از لحاظ بهینگی برنامه این سوال رو گفته اگر بله چطوری باید این برنامه رو بهینه کنم؟ البته میدونید خود برنامه ، نوشتنش راحته ولی من توی ریزه کاریاش مشکل دارم
برنامه 2:
برنامه ای بنویسید که پرتاب سکه را شبیه سازی کند برنامه باید برای هر بار پرتاب کلمه heads یا tail را چاپ کند.برنامه را برای 100 بار پرتاب سکه بنویسید و تعداد دفعاتی را که هر یک از دو روی سکه می آید شمرده و نتیجه را چاپ کنداین برنامه باید تابع دیگری به نام flip را فراخوانی کند.این تابع هیچ آرگومانی را دریافت نمیکند و برای خط( tail) عدد 0 و برای شیر(head) عدد 1 را باز گرداند.]نکته:اگر برنامه عمل پرتاب سکه را مطابق با واقعیت شبیه سازی کند،وقوع هر یک از دو روی سکه باید تقریبا برابر با نیمی از تعداد پرتاب ها باشد.[
سوال 1:برنامه رو درست نوشتم ؟دقیقا نمیدونم مشکلش چیه که یا همه رو tail میده یا همه رو head .البته برای گرفتن جواب متفاوت این دوتا باید برنامه چند بار اجرا کنیم.!
سوال 2:(امان از دست این rand ) برای تولید عدد بین 0و1 باید این دستوررو چطوری بنویسم؟
برنامه 3:
این برنامه جواب 3 تمرین توام با همدیگه هست .یعنی تو تمرین اول یه کار خواسته بود و تو تمرین های بعدی خواسته بود که اجزای دیگه ای رو به برنامه اضافه کنیم .
حالا برنامه از این قرار هس:
برنامه ای بنویسید که دانش آموزان ابتدایی را در فراگیری جدول ضرب کمک نماید. این برنامه با استفاده از تابع rand دو عدد صحییح یک رقمی تولید کرده و سوالی به صورت زیر چاپ کند:
Haw much is 6 times 7?
اگر جواب درست بود باید یه پیغام میداد اگر غلط بود یه جواب دیگه .و خواسته شده بود برنامه تعداد پاسخ های درست و نادرست رو بشماره .پس از آنکه دانش آموز 10 پاسخ را وارد کرد ،برنامه باید درصد پاسخ های درست رو محاسبه کند.اگر این درصد کمتر از 0.75 بود ، برنامه باید پیغام please ask your instructor for extra help را در خروجی چاپ کند و به کار خود پایان دهد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال1:چرا مقدار result فقط صفر چاپ میکنه؟؟؟
سلام
دوستان میشه بگید این دستور چه نقشی تو برنامه داره؟
کل برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vurhorston; 27-02-2010 at 22:54.
ببين توي كلاسها براي ريختن يه مقدار داخل متغير از تابع set و براي استفاده از اون مقدار بايد از تابع get استفاده كنيم و درواقع اينطوري براي خودمون مشخص ميكنيم كه هر تابعي كه تعريف كرديم داره چي كار ميكنه. و اگر اشتباه نكنم بايد اسم تابع رو بنويسيد يعني اين طوري :
كه تابع فراخواني بشه و بعد مقدارش برگردونده بشه و درنهايت چاپ بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sin2x=2sinxcosx/Ar@m
من كه عرض كرده بودم كه فعلا نميتونم بيام و هر سري كه دسترسي پيدا ميكنم به سايت مجبورم چند تا سوال با هم بپرسم.
تازه من كه رنگي هم نوشتمكه خيلي هم خسته كننده نباشه .
خوب مشكل چي بود كه دوست نداشتيد كمك كنيد .
![]()
براي سوال اولتون اينو من نوشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)