تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 259 اولاول ... 56789101112131959109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض جواب jolie_girl

این طور که معلومه کیفیت دوربینش خیلی خوبه هالا بقیه امکاناتشم همین قدر خوبه یا ضعف هایی هم داره؟
    من که تا حالا ایرادی ازش ندیدم، تنها ایرادش اینه که ویندوز موبایل نیست اگه بود جذابترین و کاملترین بود.

2. این کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض جواب shahab_f

امروز قیمت گرفتم تو جمهوری ، گارانتی پارس کامتل 460 هزار تومن
    راستی مقداد جان ، نمایندگی اصلی پارس کامتل کجاست که گوشی رو ازش خریدی ؟
    تبریک میگم بلاخره پایین اومد، پس آقای Michael Ropy درست گفته بود که 460 تومنه. پس این گوشی شاپ چقدر گرون فروشه.
    من جدیدا قیمت نگرفتم خودت هم به این شماره ها زنگ بزن ببین چنده.
    اون روزی که میخواستم رنوار بخرم به شرکت پارس کامتل 20-88638214 زنگ زدم برای اینکه برم از همونجا بخرم ولی گفتن تو شرکت فروش ندارن و شماره نمایندگی اصلیش داد: 22044541- 22044547 و یه شماره دیگه هم داد: 88731112 که اینجا نداشت هموننمایندگی اصلیش داشت، آدرس: خ ولیعصر، روبروی پارک ملت، نبش خیابان صداقت، برج ملت، واحد 51.
    آدرس شرکت پارس کامتل: بزرگراه کردستان ، خیابان بیستم ، خیابان آزادگان ، شماره 37.
    سایت شرکت پارس کامتل:
    http://www.parscomtel.com/fa/help.aspx
    راستی اگه خواستی رنوار بخری به اون چیزایی که تو پست 77 در باره آکبند بودنش هست دقت کنی.

4. 2 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من فعلا موندم بین lg kc910 و samsung pixon کدامشو انتخاب کنم؟؟؟؟
    ولی به نظر من pixon اینترفیس زیباتر و کامل تری داره! نظر شما چیه؟؟؟
    Last edited by arash299; 26-02-2009 at 17:15.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

راستی رنوار یه forum هم داره ، البته خیلی کامل نیست . آدرسش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تبریک میگم بلاخره پایین اومد، پس آقای Michael Ropy درست گفته بود که 460 تومنه. پس این گوشی شاپ چقدر گرون فروشه.
    من جدیدا قیمت نگرفتم خودت هم به این شماره ها زنگ بزن ببین چنده.
    اون روزی که میخواستم رنوار بخرم به شرکت پارس کامتل 20-88638214 زنگ زدم برای اینکه برم از همونجا بخرم ولی گفتن تو شرکت فروش ندارن و شماره نمایندگی اصلیش داد: 22044541- 22044547 و یه شماره دیگه هم داد: 88731112 که اینجا نداشت هموننمایندگی اصلیش داشت، آدرس: خ ولیعصر، روبروی پارک ملت، نبش خیابان صداقت، برج ملت، واحد 51.
    آدرس شرکت پارس کامتل: بزرگراه کردستان ، خیابان بیستم ، خیابان آزادگان ، شماره 37.
    سایت شرکت پارس کامتل:
    http://www.parscomtel.com/fa/help.aspx
    راستی اگه خواستی رنوار بخری به اون چیزایی که تو پست 77 در باره آکبند بودنش هست دقت کنی.
    آدرس شرکتش دم خونه ماست ، کاش اونجا می فروخت .

7. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

کیفیت دوربینت رنوار اصلا با پیکسون قایل مقایسه نیست. جفتشون اینترفیس فلش دارند. اگه دنبال اینترفیس بهتر هستی KC910i مدل جدیدی هست که چند وقت دیگه میاد (اینترفیسش زیباتر شده) همچنین دارای حافظه 1 و 2 گیگابایتی داخلی هست + ....

9. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

به نظر من از روی سلیقه ات انتخاب کن ، برتری رنوار نسبت به پیکسون ، کیفیت عکس بهتر ، داشتن Wi-fi ـه و برتری پیکسون هم 0.2 اینچ صفحه نمایش بزرگ تره ، رنوار برتری داره نسبت به پیکسون و به جاش 50 تومن هم گرون تره ،ولی پیکسون هم بخری ضرر نکردی ، به نظر من چون تفاوت کمه فقط طبق سلیقه ات ( که قیافه کدوم گوشی رو دوست داری و اینترفیس کدوم گوشی رو ) انتخاب کن .
    آره منم اینترفیس پیکسون رو بیش تر دوست دارم ، اما فعلا که انتخابم رنواره .هر دوتا گوشی رو از نزدیک دیدم و گرفتم دستم ، جفتشون فوق العاده اند و بسیار زیبا .رنوار یه کوچولو به نظر من خوشگل تره ( تو عکس ها پیکسون خوشگل تر به نظر میاد ولی از نزدیک رنوار خیلی قشنگه )
    یادت باشه وقتی در مقایسه میگیم رنوار دوربینش بهتره ،یعنی عکس ها رو از یه منظره ی یکسان می اندازیم و میذاریم کنار هم ، بعد بررسیشون می کنیم و کلی به جزئیات دقت می کنیم، در عمل ولی اینقدر به این جزئیات دقت نمیشه . آقا مقداد و Michael Ropy راست میگن رنوار بهتر عکس میگیره اما اگه خیلی درگیر این موضوع بشی انتخاب برات سخت میشه ، مثل من که الان برای کل رفیقام گوشی خریدم اما اینقدر خودم ریویو خوندم که وسواس گرفتم چندین ماهه می خوام گوشی بخرم ، هنوزم نخریدم
    اگه میخوای کمکت کنم که دچار دودلی نشی به این نکته دقت کن که اگر دوربین رو برای عکاسی حرفه ای می خوای که اصلا استفاده از دوربین موبایل اشتباهه، با همین پول یه دوربین دیجیتال اگه بگیری خیلی بهتر عکس میگیره ، اگر دوربین رو برای استفاده ی معمولی می خوای مثل یه وقتی که بیرون میرین یا مثلا جمع دوستانه ای چیزی ، به نظر من این تفاوت ها زیاد به چشم نمیاد چون در این مواقع آدم اونقدر ها هم به جزئیات عکس و مقدار نویز و شارپ بودن رنگ ها و اینجور چیزا دقت نمیکنه بلکه خود عکس مهمه ، به هر حال پیکسون هم دوربینش 8 ـه . یه زمانی با این دوربین معمولی ها که فیلم میخوره عکس می انداختیم ، کلی هم راضی بودیم ، کیفیتش هم فکر کنم در حد یه VGA بود .
    پس فقط به سلیقه ات دقت کن !

===================================
    و در ضمن KC910i فقط اینترفیس تنظیمات دوربینش قراره عوض شه نه کل گوشی .
    راستی مقداد جان این GPS رنوار رو میشه راه انداخت ؟ تو همین فروم خودمون گشتم برنامه برای GPS هست اما سیمبینه ، برای رنوار برنامه فقط باید جاوا باشه ، حیف میشه اگه نشه
    Last edited by shahab_f; 01-03-2009 at 10:42.

11. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض جواب arash299

زیبایی منوها با هم فرقی نمیکنه و منظور از کامل بودن چیه؟ چه گذینه ای رنوار نداره؟ اتفاقا پیکسون تو منوهاش وای فای نداره.

Pixon: یک منوی اصلی داره

Renoir: چهار منوی اصلی داره و آیکونها بزرگتر هستند و امکان کلیک اشتباه کمتره.
    1-4

2-4

3-4

4-4

13. 3 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

2 تا GPS جاوا مخصوص ال جی.

کد:

کد:

15. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض جاوای سامسونگ و ال جی محدودیت نصب نرم افزار های تا 3 مگابایت

ممنون از Ava UK، اولیه حجمش فقط 5 کیلوبایته، نصب شد ولی موقعه اجرا میخواد به وای فای وصل بشه و از طریق وای فای نقشه دانلود کنه و بخونه. از دومی هم سر در نیاوردم.

تو گوگل سرچ میکردم یه جا نوشته بود گوشیهای جاوای سامسونگ و ال جی محدودیت نصب نرم افزار های تا 3 مگابایت دارند،
    2 تا فایل جاوا که هر کدومشون بیشر از 3 مگابایت بودن و هر دوشون نقشه تهران بودند روش امتحان کردم و نصب نشد، روی رنوار هم مثل ویوتی نمیشه فایلهلی بیشر از 3 مگابایت روش نصب کرد، ولی میشه هر چند تا نرم افزار و بازی زیر 3 مگابایت روش نصب کرد . پیکسون نمیدونم شاید اون هم همین طور باشه.
    تمام فایلهای جاوا کمتر از 3 مگابایت هستد، فقط نقشه تهران بیشتر از 3 مگابایت، و باید نقشه هایی که حجمشون کمتر از 3 مگابایت، روش نصب کرد.
    مثل این نقشه حجم 1.72 مگابایت:
    کد:
    البته این باعث نمیشه نظرم نسبت به رنوار تغیر کنه، و همون طور مثل قبل برام جذابیت داره.

17. 3 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

هندسفریش از این معمولی هاست یا لوله ایه؟
    صداش قاعدتا با کیفیته از لحاظ بلندی نسبت به ویوتی چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •