به هر حال این سبک ها وجود دارن!
چه بخوایم چه نخوایم
اما قشنگی رپ به همین معترض بودنشه
به نترس بودنش و به رک بودنش
به هر حال این سبک ها وجود دارن!
چه بخوایم چه نخوایم
اما قشنگی رپ به همین معترض بودنشه
به نترس بودنش و به رک بودنش
سلام
متاسفانه این چیز ها تو ایران رواج داره تو مهد این موسیقی عشق بازی در اون جایی نداره ...
زندگی نامه های خیلی باحالی بودن ... راستی آهنگ جدید شگی و شان پال رو دیدین ؟ Save A Life که توی تصویریش من واقعا دلم سوخت واسه اون بیچاره ها ... آخر کلیپش هم سایتشون رو معرفی می کنه که بنیاد خیریه زدن ... حیف که نمی تونیم بهشون کمک کنیم
سایتشون اینه :
Shaggyfoundation.org
البته فکر کنم![]()
قسمت سوم
گذشته از جریان آهنگین و سلیس،تنها بخش مهم دیگر در Rapping عبارتست از "قافیه".
در HipHop تکیۀ واقعی بهتعداد قافیه ها میباشد. هرچه تعداد قافیه ها بیشتر باشد ارزش اثر افزایش می یابد. (درست مانند نثر مسجع.)
شیوه های رپ خوانی:
همراهیدیگر رپرها با یک رپر در موسیقی اش امری معمول است. این رپرها در یک آهنگ به صورگوناگون می خوانند : یا هم آوایی، یا هریک جداگانه قسمتی از تصنیف را میخوانند، یادر قالب سوال و جواب با یگدیگر به مناظره میپردازند و یا نزاع میکنند.
اصلیترین شیوه های رپ خوانی عبارتند از :
- رپ خوانی خلاقانه (Freestyle Rapping)
- نزاع و زد و خورد (Battle Rapping)
-رپ خوانی خلاقانه و بدونقاعده (Freestyle Rapping) :
این سبک بر سه نوع است :
- بازگو نمودن نظرات به صورت آزاد (اما بدون انحراف از موضوع)
- خلاقیت و نوآوریدر خواندن
- حاضرجوابی
هرگاه قطعه رپی شنیدید که در آن خواننده شما رابه داستان های دیگر ارجا داد، صدای دشمنش را تقلید کرد و یا شخصیت اورا عملابرایتان به تصویر کشید، قطعه فوق Freestyle است.
نزاع و زد و خورد (Battle Rapping) : این شیوه رپ خوانی که همچنین میتوان آنرا شاخه ای از شیوه Freestyle دانست عبارتست از مبارزه بین دو یا چند رپر در حضور شنونده.
بد وبیراه گفتن و کری خواندن از سنت های این شیوه میباشد که به گروه Dozen و همچنینعبارات کری محمدعلی کلی -اسطورۀ بوکس- باز میگردد. نکتۀ جالب اینکه تعیین برندۀ ایننزاع به حضار واگذار میشود.
مطابق نظر Kool Moe Doe رپ مبارزه ای موفقآنست که بر نقاط ضعف حریف تکیه کند. سعی در تخریب نقاط قوت طرف مقابل، تنها موجبشکست رپر و قطعۀ او میشود.
ترانه های BackDown اثر 50Cent و Go To Sleep اثر Eminem نمونه های موفقی از Battle Rap هستند.
حاضرجوابی (Fully Freestyled) :
پیچیده ترین سبک Rap میباشد. خواننده برای ورود به اینسبک باید کاملا حرفه ای بوده و اشراف کاملی به موضوع رپ داشته باشد. هیچ متن از پیشنوشته شده ای وجود نداشته و رپر تمام عبارات مبارزاتی خود را فی البداهه بر زبان میآورد. این شیوه تاثیرگذارترین و زنده ترین میباشد و در اجراهای زنده به کار می آید. چرا که رپر سناریویی زنده را اجرا میکند. مثلا به محض مشاهده دشمن به تمسخر نحوۀصحبت کردن، شیوۀ راه رفتن و لباسهای او میپردازد.
جنبههای اجتماعی Rap
نفی پرستیژ و رفاه اجتماعی و نژادپرستی
پسزمینه اقتصادی همواره در رپ دیده میشود.
هر طرز تفکر عمیانه ای دربارۀ پول دراشعار رپ نیز دیده میشود. در واقع ثروت و پرستیژ اجتماعی عمده موضوعات قابل بحث در Rap میباشند.
گذشته از رپرهای محدودی که به طور غیرمستقیم به پرستیژ اجتماعیخود میبالند، غالب آنان به تقبیح سیاست و مادی گرایی میپردازند.
نفینژادپرستی، جنبۀ اجتماعی مهم دیگری از رپ است.
%75 جمعیت آمریکا را سفیدپوستانتشکیل میدهند و تنها %12.5 آنان سیاه پوست هستند. با این وجود تقریبا تمامی رپرهایمحبوب آمریکا سیاه پوست میباشند.
Vanilla Ice رپر سفیدپوستی بود که این سبک رابا Pop اشتبه گرفته بود. وی خود را اهل میامی-فلوریدا (شهری مرفه نشین) معرفی کرداما در واقع از تگزاس بود. او موفقیتی کسب نکرد. همزمان با وی گروهی متشکل از چندنوجوان یهودی به دنیای رپ پا نهادند که بدون هیچ ترسی اصالت خود را از حومۀ شهر ذکرکردند. آنها در رپ توفیق زیادی کسب کردند.
رپ سبکی مردمی است و بهبیان حرف دل طبقۀ متوسط به پایین میپردازد. دروغ، مادی گری و نژادپرستی به شدتنکوهش میشوند.
یکی از بارزترین استثنائات البته در این زمینه، رپر معروف Eminem است. وی اصالتا اسکاتلندی است و در شهر دترویت بزرگ شده. شهری که عمدهساکنین آنرا سیاه پوستها تشکیل میدهند. Eminem در آهنگ "White America" علت محبوبیتو فروش بالای ترانه هایش را "سفیدپوست بودن" میداند. چرا که او هم نژاد سه چهارمآمریکایی هاست.
با وجود اینکه اکثر هنرمندان رپ سیاه پوست هستند، جالب استبدانید که بیشترین مخاطبان و خریداران این آهنگ ها (%70) مردم سفیدپوست هستند. بعضیاهالی رپ معتقدند که جدید نبودن مفاهیم و ادبیات مطرح شده در این آهنگ ها برای سیاهپوستان یکی از دلایل این امر میباشد.
جنسیت و تمایلات جنسی ازدیدگاه رپ
- تقریبا تمامی رپرها به نفی شدید هم جنس بازی در آثارشانمیپردازند. درواقع تمایلات منفی به هم جنس یکی از نکوهیده ترین موضوعات رپ است.
-هرچند اکثر ستارگان Rap، مرد هستند اما از زنان رپر محبوبی نیز میتوان نام برد : Laura Hill, Lil Kim, Missy Elliott و Eve.
به نظر میرسد که Rap سبکی با ظاهر خشن و نفی شده و باطن انسانیو ارزشمدار است.
این دو تا هم جالب بود گفتم بزارم
دیس ترک " Diss track " آهنگیه که بر ضد شخص خواننده یا غیر خواننده خونده میشه. گاهی این خواننده حتی رپر هم نیست اما معمولا خواننده رپره. رپر وقتی میشنوه که کسی براش دیس ترک خونده دو تا کار میتونه بکنه: یکی این که ساکت بشینه سر جاش و به قولی کلاس بذاره و دوم این که اون هم دیس بخونه. به این دیس که در واقع برگشت دیس هستش دیس بک میگن " Diss back ".
دليل پايين بودن شلوار رپرها و بيرون بود شرت آنها اين ميباشد كه زماني كه افراد به زندان ميروند و قبل از اين كه لباس زندان به اين افراد داده شود لباس خودشان بر تنشان است اما با اين اختلاف كه زماني كه به بازداشتگاه ميروند بند كفش و كمربندشان را ميگيرند اين عمل باعث ميشود كه شلوارشان پايين بيايد و ما اين تيپ و اين طرز لباس را به وضوح در كليپ هاي رپرها ميبينيم اما امروزه به علت محبوب شدن سبك رپ در جوانان و الگو برداري آن ها از رپرها اين مدل شلوارها ديگر در بازار يافت ميشود و نيازي بر اين نيست كه يك شلوار بزرگ تهيه كنيم تا هم تريپ رپرها شويم.
از دوستان بابت بیوگرافی ها ممنون
اول اینکه میخوام از Dr dre که میگن پدر رپه یه چنر تا آهنگ از بهترین هاشو بزارین
شما مطمئنی؟؟؟مهمترین شاگردان شان پال در این مدرسه میتوان به ریهاندا اشاره کرد که جدیدآ خیلی کاراش خوب شده
Rihanna که رپ نمی خونه اصلا و تا اونجایی که خونده بودم قضیه ی به این جا رسیدنش از یه طریق دیگه بود !!
من با این شان پال خیلی حال میکنم ... یعنی خیلی کار درستهبیوگرافی Sean Paul
خب بذار ببینیم رفیق
یه توصیه:
هر کی در مورد مر کسی مطلب میزاره و یا در مورد اهنگی از شخصی خواهشا همون اهنگ یا ویدیو یا عکس و یا هر چیزی که نوشته اون ها رو تکمیل میکنه رو بذارن
این جوری از پست هایی که برای درخوست مداوم زده میشه جلوگیری و هم کاره دوستان حرفه ای میشه هم تاپیک ...
حالا فکرشو بکن من مثلا خانوم Rihanna رو نمیشناسم و اقای C.Breezy بیوگرافیشونو گذاشتن و کلی تعریف کردن و یه اهنگم نذاشتن باز 4 نفر مجبورن درخواست بدن بگن ایو بذاز اونو بذار ما هم ببینیم و ... یه دفه میبینید کلا بحث عوض شد
من از ابتدای تاپیک با این مشکلات مواجه بودم![]()
خوب راستش رو بخوای .. من همه آهنگ های تصویریم رو از یوتوب دانلود می کنم و آپلود کردن دوباره شون خیلی طول می کشه ... پس بهترین راه اینه که به شما بگم که من هر چی می گم رو از یوتوب گرفتم ... در مورد کیفیتش هم می گم که بعضیهاشون درسته یه ذره مشکل دارن ولی من 90 درصد آهنگ هایی که از یوتوب می گیرم کیفیتش عالی هست ، یعنی من بزرگ هم که می کنم پیکسل هاش به چشم نمیاد ...
خوب یه چیزی هم هست ... اگه همه همون اول همه کار هارو بکنن که تاپیک بعد از چند روز می خوابه ... منم هیچ وقت آدرسشون رو یادم نمی مونه ، خوب میشه از بخش " درخواست تک آهنگ خارجی " استفاده کرد![]()
این یه حقیقته دوست عزیز که رپ تو ایران فقط احساسات شخصی رو بیان میکنه و خیلی کم هستن رپرهایی که بیان رپ رو به معنای واقعی بخونن
بر فرض تو ایران فلاکت نمونه بارز این جریانه
این بنده خدا یه GF داشت که فوت کرد... نزدیک 10و12 تا ترک فقط به خاطر این موضوع داد بیرون
در حالی که تو باقی کشورها که مهد رپ هم نیستن و مث ایران زیر مجموعه ی این موسیقی غنی( البته از نظر بعضی ها شیطانی) هستن خیلی شخصی خون نیستن و بیشتر به موضوعاتی حول و حوش اتفاقات موجود در جامعه ( جز پارتی خونی که بخش جدا ناپذیر موسیقی رپه : دی ) میچرخه...
موضوع دیگه ایی که باعث شده کشورمون تو رپ عقب مونده باشه نبوده آهنگساز حرفه اییه و عادت به مفت خوری و Cover کردن!
کریس برون جان تو دیگه چرا؟
همون لینک یوتوب رو بزار
تاپیک که نباید با اسپم های من بیدار بمونه... باید با مطالب شما سرپا باشه کریس جان![]()
هان ؟ خوب من قبلا دانلود کردم آدرسش رو از کجا یادم بیاد ؟ ولی از این به بعد هر آهنگی گرفتم میام آدرس یوتوبش رو اینجا میزارم ، البته زیاده ، ولی منظورم یه ویدئو با کیفیت هست
بعدش هم براحتی از اینجا :
Keepvid.com
می تونین دانلود کنین
چطوری میشه از یوتیوب دانلود کرد؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)