از تنها چیزی که نمیشه ایراد گرفت تو این بازی همون گرافیک بسیار زیبای هنریش هستش ...
از تنها چیزی که نمیشه ایراد گرفت تو این بازی همون گرافیک بسیار زیبای هنریش هستش ...
بازی 1 دی وی دیه
من دیشب این بازی رو پشت شیشه مغازه دیدمولی حیف که مغازه بسته بود
می خواستم شیشه رو بشکنم وبازی رو بردارم
ولی امروز دیگه میگیرمش
![]()
کسی بازی رو نگرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با کیبورد می شه راحت بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی 2 نفره هم می شه بازی کرد؟
فكر نكنم با كيبورد راحت باشه ... يه دسته بگيری بهتر و راحت تره
2 نفره هم ميشه
اقا من امروز بازی رو گرفتم بازی بد نیست فقط دو مشکل داره یکی این که پنجره ای که بازی توش نمایش داده میشه کوچیکه ویه تیکه از چپ یا راست صفحه رو نمیشه دید دوم این که بازی کردن چه باکیبورد و یا با دسته هر دو سخته ومعلوم نیست کدوم مشت میزنه وکدوم لقدتو تنظیماتشم که رفتم تنظیم کردم بازم زیاد کنترلش خوب نشد ولی ارزش بازی کردن داره چون من چنین انتظاری برای نسخه pc نداشتم
![]()
دوست عزيز بازی اصلا مشكل كنترل نداره ... مشكل ما اينه كه به بازی های راحت مثل Tekken عادت كرديم و اين بازی به نظرمون سخت مياد
مثلا توی Tekken با دو تا ضربدر زدن كار حريف تموم بود اينجا اگه قرار باشه فقط روی مشت و لگد تكيه كنی عمرا يه بازی رو هم ببری
يه دسته ی مناسب تهيه كن و از سايت های راهنمای بازی آموزش زدن فن هارو بخون و در محيط Training اين فن هارو تمرين كن
سعی كن وقتی حريف ازت دوره Fireball و در درگيری های نزديك از انواع فن های ديگه كه پدر طرف رو در مياره استفاده كنی !
راستی سعی كن بتونی طرز Super Combo و Ultra Combo زدن رو بلد بشی ... اگه اين دو تا كمبو رو بلد بشی تازه ميشی يا پلير معموليه SF 4 !!
کسی برای کامل نبودن صفحه راه حلی نداره اعصاب منو خورد کردهبعدش اقا سعید ممکنه بگید از کجا باید این فنون رو یاد بگیرم چون من توبازی نگاه کردم بادسته x box360 نشون داده بود
![]()
سلام به کاراته کارهای عزیز من این بازی از کجا بخرم؟ امروز رفتم بازار ولی کسی نداشت.
مانيتورت Wide هست ؟ اگه Wide هست برو تو تنظيمات و اون اسكرين رو 16:4 ( فكر كنم اين بود ) بكن
شما در هر حال بايد يه دسته تهيه كنيد ... با كيبورد هم ميشه بازی كرد ولی وقتی دستت راه بيفته كيبورد جوابگو نيست
در مورد دسته های مخصوص هم يه سری به بازیسنتر بزنی بهت نشون ميگن
اين سايتی كه زدم هم آموزش كمبو زدن و آزاد كردن كاراكتر ها رو ميدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)