شما اول دکمه ی خاموش رو 5-6 ثانیه بالا نگه دار تا کامل خاموش بشه ، بعد وقتی روشن کردی R رو نگه دار
مال بازيها
مال فيلما
عشقی!
هر چی هست با کلاس باشه!
شما اول دکمه ی خاموش رو 5-6 ثانیه بالا نگه دار تا کامل خاموش بشه ، بعد وقتی روشن کردی R رو نگه دار
اقا اگه میشه 5.50 gen هم بزارین دیگه ما هم تم میخوایم ادمیم هااااا
ببخشید اینو از کجا آوردید من که هرچی گشتم پیدا نکردم اگه می شه لینکشو بگذارید
![]()
معلوم هست خوب نگشتی
دقیقا 2 صفحه قبل(صفحه 7)
خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفاً هرچي براي نصب تم هاي ctf.* لازم هست روبگين.ورژن psp من هم5.03 هست.
(psp3000)
سلام دوستان
از آنجایی که تعداد افرادی که psp با فریمور 5.03 دارند رو به افزایش هست و این دوستان تمایل به استفاده از تم های CTF هستند این آموزش را نوشتم.
برای اجرای تم های ctf ابتدا باید یک پلاگین به نام CXMB نصب و فعال بشود.
برای این کار ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید.
حجم:174 کیلو بایت
کابل usb را به دستگاه وصل کنید و اتصال usb را قعال کنید تا psp توسط کامپیوتر شناخته شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه را باز کنید.
محیط برنامه به صورت زیر هست.سپس طبق نوشته داخل عکس عمل کنید.
بعد از کپی شدن فایل ها کابل را جدا کنید.
حالا باید پلاگین مربوطه را فعال کنید.
اگر فریمور دستگاه شما 5.03m33 یا 5.03MHU هست (با یکی از ورژن های CFWE کپی خور کرده باشید)
برنامه CFWEnabler را باز کرده گزینه Settings را انتخاب کرده به قسمت رفته و مانند عکس پلاگین CXMB را ON کنید.
محتوای مخفی: عکس
و اگر فریمور شما 5.03gen هست کلید Select را بزنید و سپس به Recovery Menu رفته به قسمت پلاگین رفته و پلاگین مربوطه را enabled کنید.
تا اینجا پلاگین را نصب کردید.
شما فقط باید تم های ورژن های 5.00 یا 5.02 یا 5.03 را دانلود کنید.
سپس توسط برنامه ای که در پایین معرفی میکنم تم مربوطه را تبدیل کنید.
برای تبدیل کردن تم برنامه زیر را دانلود کنید
حجم:20.7 کیلوبایت
تمی را که دانلود کرده اید در کنار این برنامه قرار دهید و برنامه را اجرا کنید.تا نوشته زیر را مشاهده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس تم را در مسیر زیر کپی کنید.
X:\PSP\THEME
x نام درایو psp در کامپیوتر شما
سپس از داخل psp به قسمت Theme Settings بروید بعد گزینه Theme را انتخاب کنید.
روی تم مورد نظر کلیک کنید سپس Apply را بزنید و بعد yes.
دستگاه پس چند ثانیه خاموش روشن میشود.حال از تم خود لذت ببرید.
در صورتی که خاموش شد و روشن نشد خودتان به صورت دستی روشن کنید.دستگاه را کپی خور کنید و از تم خود لذت ببرید.
مسئولیت تمام مشکلات احتمالی به عهده خود شما هست.البته طبق آموزش پیش برید مشکلی پیش نمی آید.
تمام حقوق این آموزش مربوط به شخص CHOORY و سایت p30world میباشد.لطفا کپی رایت را رعایت کنید.
Last edited by choory; 03-08-2009 at 19:55.
من تمام کار ها رو کردم بعد هم تم رو apply کردم دستگاه یه چیزی تو مایه های خاموش شد بعد بالا اومد به اضافه اینکه همچنان کپی خور بود البته تم هم فعال شددستگاه پس چند ثانیه خاموش میشود.دستگاه را روشن کنید.دستگاه را کپی خور کنید و از تم خود لذت ببرید.
پس موفق شدی تم را نصب کنی.
نمیدونم والا برای من خاموش میشه و باید خودم روشن کنم و کپی خور کنم.(شاید مال این هست که psp از سری قبلی هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)