دلیلش اینه که به تعداد معینی اگه گروه هاتون باشه عکس هاش هم نشون داده میشه الان اونی که نشون میده 11 تا گروه داره ولی اونی که نشون نمیده 18 تا ...
این که پست های بعضی از گروه ها پاک شده خیلی بده![]()
دلیلش اینه که به تعداد معینی اگه گروه هاتون باشه عکس هاش هم نشون داده میشه الان اونی که نشون میده 11 تا گروه داره ولی اونی که نشون نمیده 18 تا ...
این که پست های بعضی از گروه ها پاک شده خیلی بده![]()
یه مشکل دارم 2 نفر میخوان عضو گروه اجتماعی!! بشن ولی من لینک صفحه ای که درخواست رو رد یا قبول میکنه رو پیدا نمیکنم چیکار کنم؟
همون طور که قبلا هم گفته بودم ! اگه این اشکالات برطرف بشه ! قابل تحمل میشه !!!!
به هر حال به نظرم بهتره که اون حالت قبلی رو هم کنار این حالت قرار بدیم ! این حالت به نظرم تنها خاصیت خوبی که داره اینه که می شه باهاش بحث های مختلف ایجاد کرد ! که اینم یه تقلید کورکورانه از سایت هایی مثل mypardis و cloob هست !
این جا فرومه و گروه ها یه قابلیت اضافه هستن ! اگه یه سایت مثل اونایی که بالا گفتم بود ! بعله ! این تغییرات خیلی خوب بود !
به هر حال با این تغییرات گروه ها خیلی خلوت شده ! ...
برای رفع سوء تفاهمات احتمالی باید عرض کنم اسکریپت این انجمن vBulletin هست و توسعه و گسترش اون توسط تیم سازنده اون انجام میشه ... فکر نمیکنم vBulletin از روی سایت های دوست یابی ایرانی تقلید کرده باشه !!
سازنده vBulletin سعی داره امکانات گروه های اجتماعی خودش رو شبیه به گروه های اجتماعی معتبر خارجی کنه که در این نسخه تغییراتی که میبینید اعمال شده و ممکنه در آینده و در نسخه های بعدی تغییرات دیگری نیز اعمال بشه
ممنون
سینا
سینا جون اگه توی یک عملیات ضربتی گروه ها رو کامل فارسی کنید عالی میشه
خیلی خوب شده...
ولی به نظر من تو گروه ها اگر آخرین صفحه اول بیاد(عین قدیم) بهتره...
میدونید مثل کدوم سایت شده؟؟؟
cloob
من از این سایت خیلی خوشم نمیاد نمیدونم چرا...
ولی اونجا هر کسی نمیتونه گروه درست کنه!!!
باید یک مقداری امتیاز کسب کنه تا این که تازه یه گروه درست کنه...
برای درست کردن گروه بعدی باید بازم امتیاز جمع کنه...
به نظر من اونطوری بهتره ...چون گروه های چرتو پرت کم میشه...
سلام حل نشده....اينم دو تا پروفايل كه يكي خودم بزرگ نمايش داده ميشه و يكي درست....فايل اچتيام رو سيو كردم...! بعد زيپ شده آپلود كردم.اينم آدرس----»خودتون مشاهده كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
oOps ! من فکر کردم که خود مدیریت و برنامه نویس ها کار هک وب بولاتین رو انجام میدن !؟؟
به هر حال ! باز هم به نظرم اون قبلی خیلی بهتره ! هر چند که امکان اضافه کردن عکس و امکان اضافه کردن بحث جدید !!! رو هم نداشته باشه ! البته این نظر منه هیچ کاریش هم نمیشه کرد !!! LOL !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)