سلام
من تو مرحله تلسکوپ گیر کردم
تلسکوپ رو نگاه میکنم بعد یارو کلید برق رو میزنم
بعدش چیکار باید بکنم؟
در ضمن مرحله بیرونش رو هم راهنمایی کنین (بیزحمت)
سلام
من تو مرحله تلسکوپ گیر کردم
تلسکوپ رو نگاه میکنم بعد یارو کلید برق رو میزنم
بعدش چیکار باید بکنم؟
در ضمن مرحله بیرونش رو هم راهنمایی کنین (بیزحمت)
به زندون برگردین. در سلول آخر که باید کد 4:45 رو بهش بدین, معمای داخل رو حل کنین و تفنگ رو بردارین و در سلول کنارش یک عدد بادکش رو بردارین. حالا این دو رو با هم ترکیب کنین و به بیرون ساختمون برین... (گوشه سمت راست تصویر, بالا رو کلیک کنین. مینی گیم رو تمومش کنین تا راهنمای اون محل براتون به نمایش دربیاد.)
دوستان اين بازي و از كجا ميتونم تهيه كنم ممنون
شما باید بری طبقه 11 یعنی بالاترین طبقه. و از آسانسور بیای بیرون.بعد با یکسری ترفندها که ایشالا خودتون میفهمین بمب رو خنثی کنین و ادامه ماجرا...
اکثرا از اینترنت دانلود میکنن. چون 500 مگ بیشتر نیست.
یه سوال دیگه :
اون جعبه ها رو چیکار کنم ؟
مینی گیمه یه راهنمایی الکی کرده
اول بار جعبه ها رو هل میدین سمت راست که زیر دستگاه قرار میگیره. بعدش معمای دستگاه (روشن شدن مغناطیس) رو حل میکنین و دسته رو میکشین پاییین. جعبه دیگه رو به سر جای خودش برمیگردونین. بعد به روش میرین. خودتون رو دراز میکنین و به دستگاه کنترل میرسین... (راهنمای مینی گیمه کاملا درسته)
ببخشید
مرحله بعدش که از پله ها میری بالا و 3 نفر اونجان و بعد میری تو کافی شاپ .
اون جا رو باید چیکار کنیم ؟
هر کار میکنم نمیتونم یارو دوزه رو ببرم
راهنمایی دوز:
- مهره ها رو در چهار طرف مهره اول کامپیوتر طبق تصویر اول قرار بدین.
- مهره های بعدی رو هم به صورت ضربدری قرار بدین... تا جاییکه چهار مهره شما به صورت یک در میون قرار بگیره. طبق تصویر دوم.
- حالا یک مهره, وسط اون چهار مهره قرار بدین. نتیجه اش اینه که امکان دو دوز همزمان رو بدست میارین.
خیلی خیلی خیلی ممنونم دیگه داشت اعصابم رو بهم میزد تا پاکش کنم الان دو روزه که هر کاری میکردم نمیتونستم ببرمش![]()
باند برای رادیو رو از کجا پیداش کنم ؟
باید بری توی اون میدون که ساعت کلیسا هست ، از پشت پیره زنه که با ساعت بلندش میکنی ، یک ساعت دیگه هست ، اون و بزنی تا اون سیبیلو اون بالا سمت راست بره کلیسا ؛ بعد بری باندش و بدزدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)