سلام
من تا حالا نتونستم از pidgin استفاده کنم و هر وقت می خواستم وارد چت روم های یاهو بشم موفق نمی شدم!
آیا فقط باید تغییراتی که گفتید رو انجام بدم یا نسخه جدیدش رو دانلود کنم؟ (نسخه فعلی ۲٫۵٫۵ هست!)
سلام
من تا حالا نتونستم از pidgin استفاده کنم و هر وقت می خواستم وارد چت روم های یاهو بشم موفق نمی شدم!
آیا فقط باید تغییراتی که گفتید رو انجام بدم یا نسخه جدیدش رو دانلود کنم؟ (نسخه فعلی ۲٫۵٫۵ هست!)
از کجا مي تونم تمامي بسته هاي نرم افزاري رو براي Ubuntu دانلود کنم ؟ فکر کنم بهش مخزن ميگين شما . نمي دونم خلاصه .
ممنون ميشم يه لينکي چيزي بدين . هر چقدر کامل تر بهتر .
حتما نسخه ی 2.6.2 رو نصب کنید !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما میتونید مخازن کامل نرم افزاری اوبونتو ۹.۰۴ نسخه ۳۲ بیت رو در ۶ dvd تهیه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون . ولي براي دانلود مي خواستم . يه اينترنت 2 MB بر ثانيه پيدا کردم مي خوام زود دان کنم . هر چه زود تر بهتر .
سلام
من نرم افزار sun virtualbox برای فدورا 10 میخاستم اینم لینک دانلودش( 32 بیتی)
هه هه مگه به همین راحتی دانلودشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگه ایران تحریمه البته نمیگه ولی معلومه دیگه
جناب اقای مخابرات هم که یه ف ی ل ت ر ش ک ن نذاشته
--- هم که نیافتیم
حلا لطفا خواهش مندم تقاضا دارم یه لینک بدون تحریم و فیلتر شده در اختیار من ه بخت برگشته بذارید![]()
plzz help me
![]()
دوست عزیز، فکر نمی کنم ایران در این زمینه تحریم باشه! به شما چه پیغامی داده که می گید تحریمه؟
در ضمن یک سایت دانلود که باهاش مشکلی ندارید بگید تا براتون آپلود کنمش، رپیدشر خوبه؟
چرا تحريمه . يه نمونه ديگه اش همين سايت netbeans هست .
سلام
با فی لت ر شک ن و وی پی ان که می رم دان میکنه اما سرعت در حد هسته خرما میشه
اقا اگه توی 4share.com اپلود کنی دیگع طلا میشه اگر هم نتونستی همون رپید خوبه (البته بعضی مواقع اذیت میکنه)
Last edited by without_all; 06-10-2009 at 21:23.
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)