تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789
نمايش نتايج 81 به 84 از 84

نام تاپيک: سفر در زمان چطور انجام می شود؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منم با دوستان موافقم. اگه قرار بود بشه به گذشته یا آینده رفت. حتما کسی از آینده با معولمات و اطلاعات بالاتری باید به گذشته بیاد.چرا نمیاد؟
    من بعید میدونم انسان بتونه در زمان حرکت کنه .شاید بتونه در یک مقطع کوتاهی زمان رو برای خودش کندتر کنه یا شاید متوقف کنه ولی بعید میدونم بتونه به عقب برگرده.

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Soheil-Green's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    www.GreenOnline.ir

پيش فرض

اگه قرار بود بشه به گذشته یا آینده رفت. حتما کسی از آینده با معولمات و اطلاعات بالاتری باید به گذشته بیاد.چرا نمیاد؟
    من نمیدونم چرا تو این انجمن یه بحث 2000 بار تکرار میشه و یه سوال 50000 بار پرسیده میشه!
    اگه تو همین صفحات بگردید 500 بار به این سوال جواب داده شده!

حالا باز تکرار میکنیم!

چندتا احتمال ممکن:
    1-اومدن ولی خودشون رو تابلو نمیکنن!
    ممکنه خیلیا از آینده اومده باشن ولی ما نفهمیم و اونا هم نگن!
    2-اومد و گفتن که "ما از آینده هستیم!" و سریعا به تیمارستان منتقل شدن!(اگه همین الان تو تیمارستان های دنیا رو بگردید خیلی ها هستن که ادعا میکنن از آینده اومدن!)
    3-دروازه ورود به زمان ما هنوز باز نشده(که اینم اگه بگردید زیاد راجبش توضیح داده شده)

4. 3 کاربر از Soheil-Green بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

منم با دوستان موافقم. اگه قرار بود بشه به گذشته یا آینده رفت. حتما کسی از آینده با معولمات و اطلاعات بالاتری باید به گذشته بیاد.چرا نمیاد؟
    من بعید میدونم انسان بتونه در زمان حرکت کنه .شاید بتونه در یک مقطع کوتاهی زمان رو برای خودش کندتر کنه یا شاید متوقف کنه ولی بعید میدونم بتونه به عقب برگرده.
    سعی میکنم تا اونجایی که میتونم قانعت کنم
    ببین عزیز بینهایت واگن رو در نظر بگیر با مشخصات یکسان که دارن پست سر هم بر اساس یه سرعتی به نام زمان حرکت میکنند,حالا شما توی یکی از این واگن ها هستی و وارد یه تونل میشی,حالا به نحوی به وسیله ی یه ماشین یا یه ترفند سعی میکنی بری به گذشته که نزاری واگنت بره به تونل,اما درواقع شما نرفتی به گذشته رفتی به اون واگن پشتیه که هنوز وارد تونل نشده,حالا اگه موفق شدی که واگنی که الان توش هستی مسیرش عوض میشه , اگه نتونستی هم باز وارد تونل میشی...پس احتمالش خیلی کمه یکی بین این بینهایت واگن دقیقا بیاد تو واگن ما!!!! نزدیک به صفر هست اما صفر نیست

6. 2 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تا 30 سال دیگه اینقدر انسان پیشرفت کرده که بتونه جلوی پدیده طبیعی رو بگیره!

ولی خدا می دونه چه اتفاق هایی رخ خواهد داد ... من که از سن زیاد خوشم نمیاد! چون می خوام خیلی زود بفهمم بعد از این دنیا به کجا می روم!
    مطمئن باش اگر این اتفاق بیوفته.
    جمعیت زمین به قدری زیاد میشه که غیر قابل کنترل میشه و همه از گرسنگی میمیرند

---------- Post added at 06:29 AM ---------- Previous post was at 06:24 AM ----------

این بحث رو البته در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم داشتیم، من اونجا هم گفتم که پاسخ های قوی تر این تناقض چیه ... حالا اینجا قدری بازش می کنم:

قاعده قائمیت بالذات نوویکوف: بزبان بسیار ساده، همون چیزیه که بهش میگیم تقدیر ... شخص نمیتونه کاری بکنه که تاریخ رو تغییر بده .. هر اتفاقی که افتاده، افتاده... اگه پیشامدی داشته باشیم که بتونه موجب تناقض بشه، احتمال وقوع اون پیشامد برابر صفر خواهد بود... این یکی از قوی ترین تئوری ها در این زمینه اس و حتی در حیطه مکانیک کوآنتوم هم به نوعی تست و تایید شده...

بطور مشابه و در سطح بالاتر، مفهومی در فلسفه داریم به نام Compossibility... لایب نیتز (فیلسوف آلمانی) میگه یک موجودیت (مثلاً یه انسان) و تمام ویژگی ها و ارتباطاتش با موجودیت های دیگه، باید سازگار باشه... (در راستای تناقض ما: ) نمیتونی در گذشته کاری رو انجام بدی که با موجودیتت ناسازگار باشه... فقط اونچه با موجودیتت سازگاری داره (یا موجب ناساگازی نشه) میتونه رخ بده.

اگه بخوایم خوش بین تر باشیم و پاسخ های دیگه این تناقض رو بررسی کنیم:

تئوری جهان های موازی: این هم تئوری پرطرفداریه .. چنین تغییری (=کشته شدن فرد) در گذشته باعث بوجود آمدن یه خط زمانی جدید از اون لحظه به بعد میشه .. توی اون خط زمانی جدید شما دیگه وجود نداری ... (یه رودخانه رو فرض کن که انشعابی ازش ایجاد بشه) ...

اثر تماشاگر: میتونی خودت رو در گذشته بکشی... اما بعدش تنها کسی که تفاوت در خط زمانی رو میفهمه خودتی .. اگه به "زمان حال" (جدید) بیای ، یه غریبه خواهی بود که هیچ اثر و سابقه ای ازت وجود نداره ... این تئوری ضعیفیه و کم طرفدارتره.

شما اثر پروانه ای را فراموش کردی.
    لازم نیست که حتما پدرت را بکشی.
    طرف کافی هست تو خیابون یک عطسه کنه
    باعث توجه یک پیرزن بشه.به خاطر همین این پیرزن مکس کنه ودیرتر به خونه برسه.تو راه خونه پدر طرف را ببینه و باهاش سلام و علیک کنه.
    همین مکس باعث بشه که پدر طرف بطور اتفاقی تو خیابون مادر طرف را نبینه و عاشقش نشه.
    البته این یک مثال ساده بود

---------- Post added at 06:33 AM ---------- Previous post was at 06:29 AM ----------

من اعتقاد دارم که رفتند به اینده که اصلا امکان پذیر نیست
    و رفتن به گذشته هم همینطور.ولی امکان این هست که ما بتونیم گذشته را ببینیم.همانطور که داریم 8 دقیقه قبل خورشید را میبینیم که این باز یکم دشوار هست.چون ما باید با چندین برابر سرعت نور در یک فاصله کوچک حرکت کنیم تا گذشته را ببینیم

8. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 9 از 9 اولاول ... 56789

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •