من هرجا می رم میگن 750 نداریم که 755 هست حتی نمایندگی خود ال جی کجا برم؟؟؟؟تازه شما میگین 205هزار تومن 755 رو قیمت دادن تو نمایندگی بهم 225!کجا برم؟؟؟؟؟
من هرجا می رم میگن 750 نداریم که 755 هست حتی نمایندگی خود ال جی کجا برم؟؟؟؟تازه شما میگین 205هزار تومن 755 رو قیمت دادن تو نمایندگی بهم 225!کجا برم؟؟؟؟؟
سلام
راستش من می خواستم این گوشی رو بخرم و تا بحال با گوشی لمسی کار نکردم برای همین یک سوال داشتم
اگر یک لیست رو بخوایم پایین بیاریم (مثلاً اس ام اس ها رو) باید روی کلیدهای جهت دار صفحه لمسی دائم ضربه بزنیم یا اینکه اگر دست رو روی دکمه ی جهت پایین نگه داریم هم پایین میاد؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
اگر دستتون رو روي كليد لمسي پايين قرار بديد، در همه ي ليست ها، خودش سريع بعد از يه مكث يك ثانيه اي، ليست پايين مياد...
دوست عزيز توي ايارن فقط KF755 هست كه دوربين دوم نداره، با گارانتي كامتل...
من از نظر قيمتي الان نميدونم چنده، ولي توي گوشي شاپ قيمتو زده 209000 با گارانتي كامتل...
ااااا؟پس اینجا نیست؟؟؟؟مرسی ممنون از سر در گمی نجاتم دادی![]()
با سلام
راستش من تا بحال گوشی ال جی نداشتم و الآن بین این گوشی و نوکیا 6600i شدیداً دچار شک شدم
دوستانی که از گوشی ال جی استفاده کردن میتونند راهنمایی کنند؟
می ارزه این گوشی رو به نوکیا ترجیح بدی؟
ممنون میشم
بلههههههههههه که میرزه عزیز
شما ها از نوکیا خسته نشدید ؟؟؟؟
ول کنید نوکیا رو
این گوشی هم خیلی خوشگله هم تو رده 5 مگاپیکسلی ها دوربین فوق العاده کم نویزی داره
ضمنا نوکیا چینی ولی ال جی کره ایه
تازه این مدل مخصوصا خیلی هم خوشگله![]()
سلام
منم اين گوشي رو خريدم البته هنوز زياد استفاده نكردم چون چند تا گوشي دارم ولي يه چند تا سوال اصلا واسش تم نيس؟؟؟
من با پكيج كامتل خريدم توش مموري نبود اصلا
نداره؟
راستي يه سوال ديگه نميشه كاري كرد توي تمام منو ها صفحه تاچ باشه ؟
نه رم توش نداره
نه نمیشه این کار رو گرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)