بله هست، با گارانتي پارس كامتل؛ البته فلش فارسي اين گوشي فعلا در دسترس نيست....
بله هست، با گارانتي پارس كامتل؛ البته فلش فارسي اين گوشي فعلا در دسترس نيست....
با درود به همه دوستان
من lg viewty ke990 دارم اما 2 مشکل با اون پيدا کردم:
1)ايکونهاي لبخندSmile رو بصورت کاراکتر نشون ميده(مثلا لبخند رو بجاي يک صورت گرد زرد رنگ با يک لبخند مليح بصورت :-) نشون ميده) چه بايد کرد؟
2)از Sony ericson k800 يک مسيج باانيميشن فرستادم جالب اينه که انيميشن ها رو قشنگ تر نشون ميده اما هر چه گشتم امکان درج انيميشن توي sms در viewty پيدا نكردم چه بايد کرد؟
اما يه نکته جالب:
دوستاني که viewty دارند در بازي کماندو ليست بازکنهايپيش فرض رو بنويسند.من در گوشيم به اسم عجيبي برخورد کردم که فکر مي کنم گوشيم نو نبوده و کسي حداقل با اون بازي کرده(راستي چجوري ميشه فهميد کوشي قبلاکارکرده يا نه؟)
عزيزم اين مشكلات براي تمام گوشي هاي ويوتي هست و نميشه هيچ كاريش كرد، مثل اينكه شركت ال-جي يادش رفته قسمت EMS را براي فرستادن فعال كنه و فقط قسمت دريافتش فعاله!!!
با سپاس
نرم افزار موجود v10f هست با تغییر اون مشکل حل میشه؟
اما این قسنت هم دوستان اگه می دونند جواب بدن:
"اما يه نکته جالب:
دوستاني که viewty دارند در بازي کماندو ليست بازکنهايپيش فرض رو بنويسند.من در گوشيم به اسم عجيبي برخورد کردم که فکر مي کنم گوشيم نو نبوده و کسي حداقل با اون بازي کرده(راستي چجوري ميشه فهميد کوشي قبلاکارکرده يا نه؟)"
آخرين فريمور گوشي v10g هست كه با تغيير به اين فريمور هم درست نشد، فقط در حالت كيوورتي حروف دال و پ به صفحه كليد اضافه شد؛ البته دو سه تا بهبود در عملكرد گوشي هم پيدا ميشه كه زياد محسوس نيست.
اگر گوشي شما گارانتي كامتل بوده باشه و با پك و هلوگرام خريده باشيد، 100% نو هست.
پليرهاي گوشي من با نامهاي homa, alex, nameM, Kim, kimهستند.
من دکمه تشکر ندارم براي همين بصورت نوشتاري از جواب شمت سپاسگزاري مي کنم
سلام من برهمه ی دوستان
یه سوال داشتمGmailوgoogle mapگوشی چه جوری فعال کنم هرموقه اجرامیکنم به طور اتوماتیک خارج میشه
با سلام.از دوستان چند تا سوال داشتم.گوشي من ke990 (ويوتي) هست.
1.موقع استفاده از headset وقتي sms مياد هيچ الارم يا نشانه اي نيست كه بفهمم sms اومده.ولي كسي زنگ ميزنه مشكلي ندارم.ايا راهي هست؟
2.چجوري ميتونم مكان ياب رو تو گوشيم فعال كنم.يعني تو هر مكاني هستم اسمشو رو صفحه ببينم مثل گوشي nokia
3.ولوم صداي مربوط به الارم رو چجوري كم كنم.هر زنگي كه براش انتخاب ميكنم قسمتي براي تغيير ولوم نداره..
ممنون ميشم راهنماييم كنين.
میشه یه عکسی از هدفونش بذارید؟میشه یه هدفون دیگه بهش زد ؟
1- وقتي از هدست استفاده ميكنيد، در هنگاميكه SMS مياد، يكدفعه صداي موزيك در حال پخش بلندتر از حد معمول ميشه....
2- راستش هنوز نميدونم، چون روي گوشي الجي قبلي خودم خودبخود فعال بود.
3- به ترتيتب مراحل زير را طي كنيد:
اين هم آموزش تصويري البته در حالت منو انگليسي:
- وارد منوها شده؛
- از ليست ستوني كناري، چهارمين گزينه را انتخاب كنيد؛
- وارد مشخصه ها شده؛
- حال روي هركدام از گزينه هاي دلخواه (عمومي، بيصدا، تنها لرزاننده، صداي بلند، هدفون و....) كليك كنيد؛
- آيكون پايين سمت چپ كه عكس يك برگه كاغذ هست را انتخاب كنيد و ويرايش را بزنيد؛
- وارد منوهاي ويرايش كه شويد، سومين گزينه ميزان بلندي صدا هست، در همين جا شما ميتوانيد حتي نوع ويبره، ميزان قدرت ويبره و ... را تنظيم كنيد....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by almgti_79; 01-06-2009 at 10:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)