حداکثر 300 توپ گوو رو میشه برای ساختن برج داشت. اونایی که بالای این مقدار رو دارن, چیت زدن.
حداکثر 300 توپ گوو رو میشه برای ساختن برج داشت. اونایی که بالای این مقدار رو دارن, چیت زدن.
خوبین؟
من تو بخش سوم یا زمستان تو مرحله ی Upeper Shaft گیر کردم.
کسی می دونه راهنمایی کنه چه جور وصلش کنم به لولهمحتوای مخفی: World of Goo: Chapter 3 (Winter) - Upper Shaft
![]()
Last edited by آریا ایرانی; 11-06-2011 at 18:14.
سبزها رو یواش یواش دراز تر می کنین که جعبه بیاد بین اون دو دیوار قابل تخریب پایین قرار بگیره. بعدش قرمز ها رو هم آویزون می کنین تا سرش به شعله پایین برسه... درنتیجه دو دیوار میترکه.
این بازی چند نسخه داره؟
یکی هم هست به نام GooseGogs که فقط از نظر طراحش شبیه wog هست ولی سبکش یه چیز دیگست اصلا
این بازی رو بچه ها تموم کردند حالا دنبال ورژن های جدیدشن
فعلا تک نسخه ست.
من این بازی رو تموم کردم البته یه چیزی واسم عجیبه که چرا گیم اسپات بهش 9.5 داد باید 10 می داد.نسخه دومش هم میاد؟یا نه؟
Last edited by Mool Tee; 11-06-2011 at 10:42.
من اتفاقی این بازی رو پیدا کردم تقریبا 3 ماه پیش تمومش کردم.
یکی از بهترین بازیهائی بوده که تابحال دیدم واسه اینکه واقعا هنری درست شده. درسته بازیش خیلی ظاهر ساده ای داره ولی هم داستان هم گرافیک و هم موسیقی متنش واقعا عالیه
واقعا باید به سازنده شان تبریک گفت که چقدر قشنگ تونستن توی این ژانر از بازیها یه همچین شاهکاری رو بیرون بیارن....
لطفا یه نفر لینک دانلود سالم این بازی رو بزاره
![]()
اینو امتحان کردم واسه من کار کرد:
جای ------------- بذارید وطن دانلود 0و...ط...ن...د..ا...ن..ل..و..د)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت: اگه p30world این فایل رو داشت بذارید ولی مثل اینکه این بازی رو فقط میشه ازینجا دانلود کرد.....اسمش ف..یل...تره (جالب بود)
Last edited by MasterGeek; 11-06-2011 at 15:22. دليل: دور زدن انحصارطلبی!
دانلود کردم دوست داشتم این بازیم مثل Hector: Badge of Carnage Episode 1 امتحان کنم واقعا بازی قشنگیه
دست درد نکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)