کاملا کار میکنه . من خ.دم از هیچ را دیگه ای جواب نگرفتم. فقط یک نکته ای داره .
اونجا که سریال رو می پرسه نباید اون سریال پشت فلش رو بهش داد.بلکه باید همین (517229 ) را وارد کنید . موفق باشید
کاملا کار میکنه . من خ.دم از هیچ را دیگه ای جواب نگرفتم. فقط یک نکته ای داره .
اونجا که سریال رو می پرسه نباید اون سریال پشت فلش رو بهش داد.بلکه باید همین (517229 ) را وارد کنید . موفق باشید
مشتي دمت گرم ديگه داشتم نا اميد مي شدم . واقعا دستت درد نكنهكار من كه راه افتاد .
دوست عزيز
آيا مشكلت حل شد ؟
من هم همين مشكل را داشتم اما وقتي پاسخ دوستان را خواندم ديدم كه هركدومشون راهي دادن يكي با نرم افزار USB Write Protected ، يكي از راه رجيستري ، ...
من هم از همه راه ها رفتم اما مشكلم حل نشد !!!!
صبر كن نرو راه حلشو مي خوام بگم:
من اول با اون نرم افزار رفتم ديدم كه آف نيست اما وقتي آفش كردم درست نشد و بعد .......
از راه رجيستري (راه زير)رفتم
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies
ولي به جاي اينكه مقدارشو 0 بدم آنرا 1 كردم
و مشكلم درست شد الان راحت دارم استفاده ميكنم !!!!!!!!!!!!!!
بدرود![]()
سلام
خوش آمدی.
آین راه حل هم قبلا در موردش نرم افزار معرفی شده.
با تشکر از کمکتون.
موفق باشید.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies
سلام یک فلش kingston data traveler 32gb خریدم برنامه میریزم روش وقتی فلش رو در میارم یک بار دیگه میزنم حجم برنامه است ولی فایلا نیست
دوست گلم به احتمال زیاد کامپیوتر شما ویروس داره لطفا فلش رو فرمت کنید
سپس با یه آنتی ویروس به روز مثل AVG کل کامپیوتر چک کند ببنید بازم این مشکل هست یا نه ؟
Last edited by saman3230; 24-08-2009 at 14:47.
سلام فرمت کردم با یک انتی ویروس هم چک کردم یک فلش دیگه اوردم رو کامپیوتر جواب داد اما مال من فقط حجم نشون میده
سلام فرمت کردم با یک انتی ویروس هم چک کردم یک فلش دیگه اوردم رو کامپیوتر جواب داد اما مال من فقط حجم نشون میده
آقایون این ویروس نیست!!!!
شما یه CHKDSK letter: /f تو Run بزن درست میشه.
که letter نامه درایوتونه مثلا c یا D یا...
موفق باشید.
پس از 2 روز جستجو در سايتهاي خارجي و ايراني و امتحان كردن روشها و نرم افزارهاي مختلف بالاخره با استفاده از نرم افزار زير توانستم مشكل رو حل كرد لازم به ذكر است كه حتي نرم افزار ارائه شده توسط شركت سازنده فلش نيز نتوانسته بود مشكل را حل كند.
با تشكر ويژه از آقا فريدون
مشخصات فلش مموري من:
مارك Transcend
ظرفيت 16 گيگ
نوع JF V10
نوع مشكل:
پيغام خطاي رايت پروتكت
اين مشكل در هنگام كپي كردن تعدادي فايل تصويري(عكس) ايجاد شد.
فايلهاي موجود در فلش قابل رويت و استفاده بودند.
هيچگونه تغييري در فايلها نميتوانستم ايجاد كنم حتي فلش قابليت فرمت شدن نيز نداشت.
در محيط داس فرمت انجام ميگرديد ولي پس از ورود به ويندوز هيچ تغييري در فلش مشاهده نميشد حتي فايلها نيز پاك نميشدند.
اميدوارم مشكل دوستان ديگر نيز با استفاده از اين برنامه حل شود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tornado; 25-08-2009 at 11:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)