نه فرقی نداره ولی این مثل اینکه کامل تره.
با توجه به اینکه بعد از اون ریلیز شده.
اما گرفیکش بسیار پایین تر از اونه.
اگر به گرافیک اهمیت میدین => بازی نکنید.
اگر می خواهید بازی کنید => باید عاشق باشید
نه فرقی نداره ولی این مثل اینکه کامل تره.
با توجه به اینکه بعد از اون ریلیز شده.
اما گرفیکش بسیار پایین تر از اونه.
اگر به گرافیک اهمیت میدین => بازی نکنید.
اگر می خواهید بازی کنید => باید عاشق باشید
بابا عاشق
برای همین با hichkas سر
هاروست مون دعوا کردی
بیچاره الان تو بیمارستانه![]()
خوب باز هم گذارش میدهیم ...
1- قلب الی آبی شد ... ولی هنوز دمویی ندیدم ...
2- قلب کارن بنفش شد ...روز 19 بهار حدود ساعت 11 رفتم سوپر مارکت دیدم که کارن با مامانش دارن سر انتخاب گل دعوا میکنن که من رفتم و دعوا رو تموم کردم ... گلی که کارن دوست رو انتخاب کردم یعنی moon drop seeds
رسیدم به مسابقه ی آشپزی ولی چون آشپز خونه ندارم نتونستم چیزی هم با خودم ببرم ... کاری نمیشد کرد نه ؟!!
واقعا" برای این بازی باید دوستش داشته باشی تا حوصله پیدا کنی و بادقت و حوصله بازی رو ادامه بدی !!!
دیگه همین ...
خوب تا الان كه روز 27 بهاره ...قلب همه آبي شده ....
دموي قلب هاي آبي رو به كامل ميدونيد ؟!!!
فقط دموي الي رو ديدم ...
روز هارشنبه كه الي خونه بود .. رفتم خونه ي مادر بزرگ و با استو بازي كردم ... باورم نميشد وقتي از خونشون اومدم بيرون شب شده بود ...
(خنده) بچه ي سر به هوا كلي وقتمو گرفت ... ديگه به هيچ كاريم نرسيدم...!!!ياد حرف شما افتادم Leyth عزيز كه نوشته بوديد راجع به استو كه به من ميه بيا ... شو من پشتت سوار شم
ولي خوب عوضش الي خوشحال شد ...
من اولين باري كه هاروستمون رو بازي ميكردم (بازگشت به طبيعت ) از الي خيلي خوشم مي اومد ...آخه خيلي مظلومه... ولي بعدش ديدم همش به فكر استو و و مادربزرگه ... دهه .. آخه اين كه نشد زندگي !!!! وقتي هم ازش خواستگاري كردم با جوابي كه داد حالمو گرفت .. منم گفتم عمرا" بيام تو رو بگيرم ...
رفتم سراغ كارن ...
اولش همه ميگفتن نه ..اينو نگير .. اين كه نميشه زن زندگي ... همش ميره مشروب ميخوره.. ولي من دوستش داشتم و گوشم به اين حرفا بدهكار نبود ...بر خلاف نظر خانواده رفتم خواستگاريشو گرفتمش ... هنوز خيلي از ازدواجمون نگذشته بود كه تصميم گرفت مشروب رو بذاره كنار ... اون موقع من بودم كه سر افراز بودم و به همه ميگفتم ببينيد ... اين كارن منه
... هم خوشگله هم با اراده ...
با اين كه هنوز دلم پيش كارنه ولي تو اين هاروست مون ميخوام ازدواج با يكي ديگه رو امتحان كنم ...
ولي نميدونم كي ...
نميدونم چرا هيچ كس سراغ ماري نميره !!!! با اين كه زياد ازش خوشم نمياد ( البته خيلي دختره خانوم و تحصيل كرده ايه ها ) ولي شايد برم سراغ ماري...... چ.م تو اون يكي تقريبا دمو هاي پوپوري و عان و الي رو ديدم ولي هيچ كس يه عكس عاشقانه از ماري نميذاره !!!
مي خوام اولين نفر باشم و دلو بزنم به دريا
حالا كلي مونده تا ازدواج ... شايد نظرم عوض شد !!! ببينيم چي ميشه !!!
راستي يه سوال ...
تو اين هاروست مون شهردار ديگه نمياد براي مسابقه ي آشپزي چيزي بگيره ازمون ؟!!!
آهان داشت يادم ميرفت بگم ...
تو اين چند روز ...هميشه به الهه زندگي هم گل ميدادم... يه روز اومد و گفت كه كي رو دوست داري ... منم پاچه خاري كردم و گفتم خودت رو عزيزم... اونم كلي ذوق كرد و يه كيسه چايي بهم داد
![]()
هی ناز پسرمن اولين باري كه هاروستمون رو بازي ميكردم (بازگشت به طبيعت ) از الي خيلي خوشم مي اومد ...آخه خيلي مظلومه... ولي بعدش ديدم همش به فكر استو و و مادربزرگه ... دهه .. آخه اين كه نشد زندگي !!!! وقتي هم ازش خواستگاري كردم با جوابي كه داد حالمو گرفت .. منم گفتم عمرا" بيام تو رو بگيرم ...
الی شوهر داره شوهرشم منم
یه سر برو تو تاپیک back to the nature عکسای منو باهاش ببین
بعد می فهمی که چرا بهت جواب رد داد
اون به من خیانت نمیکنه
شوخی کردم ناراحت نشی ها![]()
آخ آخ شب بود سيبيلاتو نديدم جنابJomo0ng
آقاي شوهر شما ببخشيد منو ... ديگه به الي نگاه چپ هم نميكنم ...
همش راستكي نگاش مي كنم ...
از بس كه خوبه اين دختر ... قدرشو بدون![]()
اين كه ميگيد رو موبايل هم اجرا ميشه چه جوريه ؟ برنامه اش چيه ؟ رو چه گوشي هايي اجرا ميشه ؟!!!
شاید شایعه بود!
بهتره از این یوزر بپرسید:
metaler-soad
چون در صفحه 5 بود که گفتن "من دارم تو مولایل بازی میکنم با امولاتور مخصوص موبایل"
عیب نداره برو هر کی رو میخوای بگیر
من که بازی رو دوباره شروع کردم و الان
تو پاچه ی پاپوری ام ( قابل توجه اقای Leyth )
این عکسه مال چه موقعی هستش ؟!!!
باجهعیب نداره برو هر کی رو میخوای بگیر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)