بله میشه
فقط در مورد نحوه نصب و قیمت و... از من نپرسین![]()
بله میشه
فقط در مورد نحوه نصب و قیمت و... از من نپرسین![]()
پس من از کی بپرسم؟تورو خدا راهنمایی کنین![]()
پس من از کی بپرسم؟؟؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید![]()
این جمله رو که دیدم دیگه نتونستم حرفی نزنم...نكته بسيار مثبت ديگر اين موتور 4WD بودن آن هست . يعني هر چهار چرخ متحرك هستند . يا به عبارتي AWD
موتور AWD؟؟؟ این دیگه از اون حرفاست! AWD چه ربطی به موتور داره آخه!؟ یعنی یه موتور که مال ماشین چهار چرخ محرکه رو بزاریم روی ماشین معمولی AWD میشه!!!
چهار چرخ محرک بودن یا نبودن ربطی به موتور نداره،مجموعه انتقال نیرو هست که باید فرق کنه.یه موتور میتونه روی ماشین AWD نصب بشه روی ماشین RWD یا FWD هم نصب یشه.بدون هیچ تغیری!
4WD هم برای ماشین هایی به کار میره که انتقال نیرو به مثلا چرخ های جلو قابل متوقف شدن باشه(ماشین های SUV)
AWD هم چهار چرخ متحرک دائم هست. پس این دو تا رو یکی ندونین لطفا!
نیتروس هم کلا چیز مسخره ای هست و زرتو زرت کپسولش تموم میشه قدرت ماشین رو هم فقط یه مدت کوتاه بالا میبره و سریع خالی میشه. اصلا ارزش نداره.
توربو بدک نیست اما بازم وقتی ماشین دیفرانسیل جلو،و از اون بدتر! پژو باشه،دیگه قدرت زیاد چیزی رو عوض نمیکنه.
من که همین ماشین آواتارم (ب ام و E21) با موتور S14 با تنفس طبیعی با هیچکدوم از این لگن های ایرانی که ملت همینجوری اورت براشون پول میدن عوض نمیکنم،البته اگه خریدمش!
روی CG125 هم میشه نصب کرد.اما خرج داره و باید سیستم خنک کننده موتور ماشین بهینه بشه تا حرارت بالا تر رو جبران کنه.میشه رو پرشیا هم نیترو نصب کرد؟؟؟؟
کلا نیتروس چیز بدرد نخوری هست،نمیدونم چرا اینجا اینقدر طرف دار داره!به خدا به باحالی اون چیزی که توی نید فور اسپید به نظر میاد نیست تازه خودش اتوماتیک هم پر نمیشه![]()
عجب!
پس هر موتوری رو که برای دیف عقب بودن و یا دف جلو بودن طراحی شده بدونه هیچ تغییری میشه بست؟؟
مثلا همین S14 رو میشه خیلی راحت و بدون هیچ تغییری برای یه ماشین دیف جلو بست
خیلی خوبه دیگه! بخش اعظمی از مشکلات تیون کار ها رو شما الن حل کردین!
چیزی که من شنیده بودم در مورد نایتروس اینه که موتور خنک تر کار میکنه
جالبی همه ی حرفهاتون به جایی برمیگرده که میگین توربو بدک نیست!!!
یکم از تجربه هاتون با ماشین های توربو برامون بنویسین تا یه خورده اطلاعاتمون بالا بره
دلیل اینکه ماشین های دیف جلو با توربو به درد نمیخورن رو میشه بگین؟
دوست عزیز grand theft auto حرفتون در مورد اینکه awd بودن به سیستم انتقال قدرت برمیگرده درسته ولی اونجوریام نیست که هر موتوری با هر سیستم انتقال قدرتی ست بشه. موتور دیف عقب و جلو و .... هر کدوم به یه شکلی روی شاسی سوار میشن/
توربو بدک نیست، کاملا درسته، خیلی هم خوبکه مخصوصا وقتی درست استفاده بشه. ( اگه تموم دنیا بگن بده، چون بسیاری از کارخونه های بزگ که بهترین کارشناسان رو دارن روی برخی و حتی خیلی ماشیناشون توربو سوار میکنن پس توربو خوبه)
من هم خودروی شما و هم نوعانشان رو دوست دارم، ولی ترجیح میدم با این وضع اقتصادیم ماشینی رو انتخاب کنم که نصف ماشین مورد علاقم بنزین میسوزونه.(پراید)من که همین ماشین آواتارم (ب ام و E21) با موتور S14 با تنفس طبیعی با هیچکدوم از این لگن های ایرانی که ملت همینجوری اورت براشون پول میدن عوض نمیکنم،البته اگه خریدمش!
----------------------
اما در مورد تقریبا بحث اصلی. ( تیونینگ 405 به درد نمیخوره!)
خیر، به نظر من این حرف درست نیست. من قبول دارم که خودروی آلمانی کلا یه چیز دیگه ای هست، ولی قبول ندارم بقیه خودرو ها رو بزاریم روی هیچ.
405 یکی از خوردو هایی هست که میتونه صاحب های علاقه مندان به تیونینگ خودشو با هر وضع مالی در راستای علاقشون کمی سوق بده.
قطعات ارزون، تعمیرکار فراوون، لوازم تیونینگ تقریبا فراوان و تقریبا ارزون... و ...
خودت جواب این سوالو میدونی منم میگم خیر نمیشه بدون تغییر بست.پس هر موتوری رو که برای دیف عقب بودن و یا دف جلو بودن طراحی شده بدونه هیچ تغییری میشه بست؟؟
منم با فرشاد موافقم در درجه اول هيچ چيز جاي ماشين هاي امان رو نميگيره
405 هم به نظر من ارزش اين كارو نداره من خواستم روي پارس موتور زانتيايي اين كار ها رو كنم با خوم كه حساب كتاب كردم ديدم نه ارزش نداره
رضا جان برعکس نظر تو رو دارم
اتفاقا 405 یکی از ماشین هایی هست که به راحتی میشه انگولکش کرد فقط بدیش اینه که پول خرید اولیش تا حدودی زیاده
وگرنه همه چی براش هست
سلام
امير جان نميگم كه خوب نميشه يا اصلل نميشه منظورم اينه كه ارزش نداره 405 ديگه خيلي ضايع شده البته ببخشيد روآي سال با ظاهر كامل 405
رو موتور زانتيايي كه بهتر جواب ميده ولي باز ارزش نداره پول خرج اينجور ماشينا كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)