1- قبوله ، اما نه اونقدری که بزرگش می کنید.(خودم گفتم)
2- قبوله (خودم گفتم)
3- امنیا هم دورش کروم مقاومه که جزو مقاومترین پاکت پیسیا معرفی شده پس این برتری نست.
4- قبوله ، (فقط 60 آمپر که اونقدر ها هم به چشم نمیاد)
5- قبوله (خودم گفتم)
6- قبوله
7- امنیا هم داره ، فقط بجای اینکه روی بدنش باشه روی هدستشه ، اما توی جعبش موجوده.
8- بیشتر توضیح بده
9- برای امنیا هم هر روز رام بهتر و قویتر میاد (آخه اینم شد برتری ؟)
10- امنیا اصلاً جوی استیک نداره ، و کلاً اپتیکال موس داره که داره جای جوی استیک رو می گیره .
11- کلیدهای اضافه به هیچ عنوان برتری نیست ، چون امنیا یه گوشیه تمام لمسیه ، مثل آیفون ، مثل hd و ... و توی گوشیهای تمام لمسی سعی می شه که کلید کمتر استفاده بشه ، نه بیشتر ، اتفاقاً یکی از سایتهایی که ریوویو نوشته بود از کلیدهای زیادی اکسپریا انتقاد کرده بود ، خصوصاً دو کلید چپ و راست که مدتهاست توی هیچ ppc قرار داده نمی شه.
12- خوب امنیا هم tochwiz داره ، این که نشد برتری، گفتم برتریهاشو بگو نه امکاناتش.
13- قبوله ، اما این جزئی از همون قسمت 5 می شه و توی همون قسمت بیان می شه نه جداگانه.
14- روی امنیا هم نصب میشه ، اصلاً یکی از رامهاش (k1) توی خودش داره.
15- خوب مصلما ً به زودی نسخه امنیاش هم میاد ، چیز قابل گفتنی نیست.
اکثر چیزایی که گفتی یا خودم قبلاً گفته بودم یا امکانات بودن نه برتری.
حالا برتریهای امنیا به اکسپریا:
1- صفحه بزرگتر
2- سی پی یو بالاتر
3- دوربین قویتر (اولین پاکت پیسی 5 مگاپیکسلی در دنیا با قابلیت تشخیص چهره و لبخند)
4- فیلمبرداری قویتر و ذخیره فیلمها با فرمت mp4 (در اکسپریا 3gp)
5- خروجی tv
6- 16gb حافظه جانبی با توجه به پشتیبانی از مموری کارت تا 16 گیگ.
7- ارائه رامهای مختلف با امکانات مختلف برای سلایق گوناگون.
8- موشن سنسور (با قابلیت چرخاندن کل صفحه کارکرد به صورت اتوماتیک)
9- باریکتر و حمل آسانتر.
10- وزن کمتر
11- نمایش نشانگر موس روی صفحه مانند کامپیوتر
12- 4 محیط کار مختلف برای سلایق گوناگون (samsung widget , samsung today 1 , samsung today2 , محیط خود ویندوز موبایل) که همونطور که گفتم touchflo رو هم می شه بهشون اضافه کرد.
13- پشتیبانی مستقیم از فایلهای divix