سلام دوستان يه تبديل ساتا و آي دي اي به يو اس بي تو ديم فکر کنم قيمتش دورو بر 10 يا 15 تومن باشه باهاش ميتوني از هارد گرفته تا دي وي دي جديد و قديمي بهش وصل کنيد!
اينم حل مشکل دي وي دي+ هارد هاي قديمي!
چون اين يو اس بي ها گرون اند!
سلام دوستان يه تبديل ساتا و آي دي اي به يو اس بي تو ديم فکر کنم قيمتش دورو بر 10 يا 15 تومن باشه باهاش ميتوني از هارد گرفته تا دي وي دي جديد و قديمي بهش وصل کنيد!
اينم حل مشکل دي وي دي+ هارد هاي قديمي!
چون اين يو اس بي ها گرون اند!
برق جدا میخواد ، شاید برای همه جواب نده .
خوب بالاخره از هيچي که بهتره در مقايسه با 60 هزار تومان هم خوبه چون چند کاره هست!
در کل من يه کليپ ازش ديدم مشکل نداشت!
فقط نميتوني همه جا با خودت ببريش!
به قول خودت برق ميخواد!
از ايسر وان چه خبر؟
تا حالا چي کار کردي با اين عروسک؟
خوبه داره کم کم جمعيتش زياد ميشه تو سايت!
سلام دوستان اگه ميشه سريع بگيد ايسر وان داراي سيتم عامل لينوکس بهتره يا اکس پي؟
سخت افزارهاشون با هم فرق ميکنند؟
من اگه بخرم به نظر شما کدوم رو بخرم؟
اگه فرق نداشته باشه چه قدر لينوکسش ارزون تره؟(نميشه خريدش و هم يه اکس پي نصب کرد و هر دو رو داشت؟)
يا علي!
سلام به دوستان
امروز یه aspire one برام اوردن که مشکل داره
سی دی ریکاوری یا چیزی شبیه این نداره (صاحب لپ تاپ هم قبلا اینکارو نکرده و ریکاوری تهیه نکرده)
نمیتونم درایور صداشو پیدا کنم
به نظرتون ویستا نصب کنم؟
acer چرا پشتیبانی نمیکنه..؟
[QUOTE=hosseingrami;3714598]سلام دوستان اگه ميشه سريع بگيد ايسر وان داراي سيتم عامل لينوکس بهتره يا اکس پي؟
سخت افزارهاشون با هم فرق ميکنند؟
من اگه بخرم به نظر شما کدوم رو بخرم؟
اگه فرق نداشته باشه چه قدر لينوکسش ارزون تره؟(نميشه خريدش و هم يه اکس پي نصب کرد و هر دو رو داشت؟)
يا علي![/QUOTE
سلام اگه ميشه يکي جواب بده!
سلام
من تو بعضی سایت ها دیدم که ویندوز ویستا و حتی سون هم رو aser one نصب کرده بودن!!! کسی از دوستان این کارو کرده ؟؟؟
آخه dvd/Rom که نداره!! اگه نصب بشه ، باید این کارو از روی فلش انجام داد و به راحتی نصب میشه؟؟؟؟
سلام به بر و بچز.
من روی Acer aspire one برنامه ی Mechanical 2006 رو نصب کردم و خیلی خوب از این امتحان سربلند بیرون اومد.
بارگذاری برنامه تو کامپیوتر خونگی 40 ثانیه و توی این نوت بوک 45 ثانیه طول کشید.
واقعا فکر نمیکردم از پسش بر بیاد.
اصلا هم اذیت نمیکنه مگر اینکه صفحه اش کوچیکه.![]()
از بچه ها کسی که ایسر دراه یه چند تا عکس از صفحه نمایش تو ویندوز عکس بگیر تا ببینیم تو مانیتور کوچیکش چیزی معلوم میشه؟؟
سلام خوب راست ميگن يه کم تاپيک گرد خورده راش بندازيد جواب ما و دوستان رو هم بديد!
راستي اونايي که دارنش واقعا اين قدر فنش صدا ميده انگار که سشوار روشنه!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)