عزیز، من که نتونستم عکسی که گذاشتی رو ببینم اما بهت اطمینان میدم در آوردن یک رندر خوب به عواملی بستگی داره که وجود یک کارت گرافیک 128 ممکنه در اون جزو آخرینها باشه...
یک رندر خوب نیاز به داشتن دانش و سواد کافی از اصول رندر و مخصوصا نور پردازی داره...
نمیدونم شما چقدر 3d کار کردین اما اگر تازه کار هستید مطمئن باشید داشتن سخت افزار خوب به تنهایی منجر به رندرهای با کیفیت نمیشه.. حتی ممکنه کمک شایانی هم به شما نکنه... نمونه کارهی زیادی وجود داره که با سیستمهای بسیار بالا گرفته شده اما فاقد زیبایی بصری هست و برعکس من نمونه کارهای بی نظیری دیدم که با یه سیستم خونگی گرفته شده...
منظورم بی تاثیری سخت افزار نیست... سخت افزار سریع سرعت رندرهای شما رو بالا میبره و این خیلی خوبه اما بعیده بتونه مثلا یه نور پردازی مشکل دار رو زیبا رندر کنه...!
قبلا هم گفتم رندر در نرم افزارهای سه بعدی یه فرایند محاسباتی هست و مثل بازیها نیست که پردازش ریل تایم و در لحظه داشته باشه...
کار محاسبات هم با سی ژی یو هست..
من کمتر بنچمارکی دیدم که موقعیت کارتهای گرافیک رو در حالتی که مکس یا مایا داره رندر میکنه نشون داده باشه!!
اما تا بخوای بنچمارک هست از cpu در حال کار با مکس...
اصلا مکس سکی از نرم افزارهای اصلی برای بنچمارکهای cpu هست...
من قبلا هم گفتم بهت دارم خودم 4830 بر میدارم... مطمئنم زیاد هم هست...! چون 4670 هم برام بس بود...
ویرایش دوم:
اینا رو هم اضافه کنم چون یادم رفت بگم اونم اینکه کلا گرافیک توی سرعت رندر اصولا تاثیرش بی اندازه کمه در حقیقت هیچ تاثیری نداره...
میدونی گرافیک کجاها بکارت میاد؟
مثلا توی مایا بخوای عملیات simulate داشته باشی یعنی محاسبه پارتیکلها یا مثلا cloth که همون لباس هست یا محاسبه مو و حرکات مو... یا مثلا بخوای Texture ها با کیفیت بالا نشون داده بشن اونم نه توی رندر بلکه توی viweport حین کار در حقیقت قبل از رندر...
یا مثلا بخوای Bluprint ها رو با کیفیت زیاد توی viewport ببینی...
عکس رو هم الآن دیدم...
رندر خوبیه و مطمئن باش از این با کیفیت تر هم میشه...
و بهت اطمینان میدم کارت گرافیک در این رندر هیچ تاثیری نداره...
اگر خواستی بگو رندرهایی نشونت بدم که نتونی تفاوتشون با عکس رو تشخیص بدی...
رندر به موتور رندر هم بستگی داره.. شما اگه نمونه کارای موتور رندر مکسول رو ببینی باورت نمیشه اینا شبیه سازیه...