واقعا سايت مايكروسافت هك شده؟
واقعا سايت مايكروسافت هك شده؟
سلام
من مدتیه دارم روی چند تا سیستم از ویندوز ویستا 32 بیتی این محصول استفاده میکنم ! در اوایل به نظر میرسید که خیلی سریعه و ...
بعد ها با گذشت زمان مشکلات عجیبی رخ میده !
برنامه ها اجرا نمیشه و ... خیلی از سیستم هایی که دوستانم بودند هم اینطوری اند !
از ویروس و .... نیست ... مشکل از ویندوزه به نظر من ! کسی این مشکل رو داشته ؟!
از Wndows XP SP2 استفاده کنید مشکلی نداره و نخواهد داشت منم از هر ویندوزی استفاده کردم به خاطر مشکلاتش برگشتم به Windows XP SP2 . بهتر از این نمیشه.![]()
اینم لیست چندتا سرور دیگه که این فایلها روش آپلود شدن(تست نشدن..ولی به احتمال زیاد کار میکنن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این ویندوز XP رو نصب کردم الان یه مدته. از 4 روز پیش یه مشکلی پیدا کردم. اونم اینه که وقتی صفحه Welcome میاد بالا یه پیغامی میده که شما باشد ویندوزتون رو ظرف 3 یا 4 یا... روز دیگه رجیستر کنید. میخوای الان رجیستر کنی؟
اگر NO بزنم میاد توی ویندوز
اگر Yes بزنم یکم طول میکشه و یه صفحه آبی با عکس یه کلید زرد کنارش میاد و میگه ویندوزتون اکتیو شد. یه OK هم داره. اما دوباره که ریستارت کنم همون پیغام و همون آش و همون کاسه.
چکار کنم؟ تو رو خدا 3 روز دیگه ویندوزم میپره. لازمش دارم نمیتونم فعلا ویندوز عوض کنم.
شما به اين پست برين و برنامه رو دان کنين ببينين مشکلتون حل ميشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه توجه
اينجانب ويندوز ويستا را از لينك هاي:
http://ftp.chl.chalmers.se/MSDNAA/EN_Windows_Vista_with_SP1_x86_DVD.01.sdc
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود كردم سپس فايل ها را توسط دستور كپي / b به هم چسپاندم اما وقتي كه آن را خواستم با برنامه Unpacksdc تبديل به ايزو كنم خطاي CRC ميداد هنگامي هم كه از پارامتر Skipcrc استفاده كردم برنامه ارور ميداد و بسته ميشد و دكتر واتسون و ارور ريپورتينگ فعال ميشد.
از آنجايي كه اين به عموم كاربران اختصاص دارد تقاضا مندم تا وقتي مشكل من حل نشده بقيه اقدام به دانلود نكنند ضمنا از دوستان خواهشمندم براي حل اين مشكل من را راهنمايي كنند.
اگر مشكل حل شد اطلاع ميدم تا بقيه دانلود كنند.
احتمالا فايل هاي لينك بالا مشكل دارند.
خرين خبر:
ويندوز xp sp3 را دانلود كردم و بدون هيچگونه مشكلي تبديل به iso شد و اين را تضمين ميكنم
اما ويندوز ويستا هنوز مشكل دارد
نه دوست عزيز هک کجا بوده اينا يه leech از محصولات مايکروسافته ! البته با تغييرات خيلي کم!
سلام و درود بر تمام زحمت کشان این سایت...
میدونم که پست تشکر خلاف قانون بایستی باشه، ولیکن من تا به حال تاپیکی به این قدرتمندی ندیده بودم.
من دنبال Windows XP Tablet PC Edition بودم که اینجا پیدا کردم و الان زدم برای دانلود...
امیدوارم که بتونم روی نوت بوکم نصب کنم...
درود بر شما و آرزوی موفقیت برای مدیران عزیز این سایت
Vagrik
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)