آره دیگه عمران و مکانیک و قدرت که نمی تونن برن.همشون حمله میکنن(!) به الکترونیک و مخابرات و کامپیوتر.بیشترم به روحیات و تواناییشان میخوره خوب.
آره دیگه عمران و مکانیک و قدرت که نمی تونن برن.همشون حمله میکنن(!) به الکترونیک و مخابرات و کامپیوتر.بیشترم به روحیات و تواناییشان میخوره خوب.
ما در خدمتیم.بگو چی میخوای تا برات تعریف کنم!
این تاپیکو برای همه زدم گفتم پارسال زیاد توجه نکردیم عاقبتون شد این.حداقل به دوستان کمک کنیم و بگیریم تا انشاالله نتیجش رو هم بگیریم.....پارسال حتی من نمیدونستم پاره وقت چیه!!!
همه باید همکاری کنن هر چقدر اطلاعات که راجع به انتخاب رشته و رشته ها میدونن تو تاپیک بزارن
البته هنوز ثبت نام شروع نشده ولی از قبل گفتم بهتره که کمی با چم و خم کار آشنا بشیم
.................................................. .................................................. ..............................
مثلا همون درصد هایی که توی ترتیب رشته های انتخابی هست ؟؟؟؟؟
یعنی مثلا تو گزینه ی اول انتخاب رشته ات فلان درصد شانس داری و غیره
از کجا بفهمیم ؟مثلا همون درصد هایی که توی ترتیب رشته های انتخابی هست ؟؟؟؟؟
یعنی مثلا تو گزینه ی اول انتخاب رشته ات فلان درصد شانس داری و غیره
البته خوب از روی قلمچی میشه حدس زد یه جورائی...
پارسال به من گفتن ولی من....یادم رفته
قلم چی هم حتما میگه ولی یکی دو هفته ی دیگه
کسی از درصد ها خبر داره؟ ؟؟؟
چه درصدی ؟
منظورتون ترازه؟
نه...پارسال که داشتیم انتخاب رشته میکردیم پشتیبان گفت که اگه از انتخاب اول قبول نشین دیگه شانس برای قبولی از انتخاب های بعدی خیلی خیلی کم میشه....یه درصد هاییم راجع به شانس قبولی انتخاب ها گفت که یادم نمیاد:مثلا از انتخاب اول 70% شانس قبولی داری از دومی 10 % و....
درسته احتمال قبولی تو اولی 95% ودر بقیه 5% البته ازاد طوری هستش که هیچی درش 100% قطعیت نداره راستی اولی رو هرچی بزنی قبولی من خودم پارسال با تراز 6500 مهندسی مکانیک علوم تحقیقات قبول شدم
نه دیگه اینطوری هم نیس
این دیگه بسته به ترازش داره
تراز هم که ثابت نیس هر سال بالا و پائین داره
دوستان یه رشته با کلاس و البته خیلی آسون بگن ؟
اصلا علاقه برام مهم نیست
واقعا موندم چی انتخاب کنم!!!!
البته همه می گن تو که هیچ جا قبول نمی شی
هر چی شد!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)