كد اولييه گوشي 0000
براي من كه اين بود
كد اولييه گوشي 0000
براي من كه اين بود
Last edited by maghzae-motefaker; 30-01-2009 at 15:42.
سلام بر دوستان ويوتي دار عزيز
من علاالدين , پاساژ پايتخت رو زير و رو كردم ولي Ku990R رو پيدا نكردم ، راستي نماينده كامتل كه تو علاالدين بود خيلي رو مدل KE990 تاكيد داشت نظر دوستان چيه ؟
اگر كسي آدرسي از فروشگاه يا تلفني داره كه بشه Ku990R رو خريد بگه ، ثواب داره
![]()
سلام به همه
یکی از دوستان همت کنه آموزش ریختن تم رو قدم به قدم توضیح بده
یا اگر سایتی هست که این کاررو کرده معرفی کنید
با سپاس
سلام آقا داريوش شما ميدونين ku990 r رو از كجا ميشه خريد( آدرس دقيق يا شماره تلفن فروشگاه ) ممنون ميشم
![]()
دوست من ممنون .
لطفا بگين چطور اين تمها رو بايد نصب كرد
مثل همون تمهاي قبلي است يا نه راه ديگه اي داره ؟
دوست عزيز اين تمها مثل تمهاي قبلي نصب ميشه يا قلق خاص داره ؟
سلام دوست عزیز خواهشا آموزش نصب تم های cly برای ما بزار چون من هر کاری کردم نتونستم درست نصبش کنم و همش dile pad گوشیم سفید میشد بخصوص قسمت rename کردن nyx رو توضیح بده و همچنین اضافه کردن پچ به xml![]()
روش نصب تمهای cylقبل از هرچیز مطمئن بشید که از گوشیتون backup تهیه کردید.در ابتدا شما نیاز به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارید که از لینک زیر میتونید انرا دریافت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس از دانلود در این فولدر فایلی بنام Nyx_menu-HS.swf وجود دارد که شما نرا بر اساس فریمور گوشی خود باید تغییر نام بدهید.مثلا در گوشی من فایل Nyx_Open_menu.swf درشاخه /LGAPP/media/swf وجود دارد.پس من فایل Nyx_menu-HS.swf داخل cyl را به Nyx_Open_menu.swf تغییر نام میدهم.همچنین به فولدر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از طریق لینک زیر قابل دریافت استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروش نصب:1-حذف تمهای TM (برای اینکار theme_bgX.swf که در فولدر themes.zip قرار دارد را در مسیر /LGAPP/media/swf/theme/ کپی کنید.)2-با استفاده از EFS builder فایلهای داخل CYLv0.6.1.zip (fr.xml, en-uk.xml, shortCut.swf, Dialpad.swf, DefDialpad.swf and the renamed Nyx) را در مسیر /LGAPP/media/swf/ کپی کنید.توجه توجه (فایل Dialpad.swf مشکل دارد و همینطور که میبینید 4 کیلوبایت بیشتر حجم نداره و یک صفحه سفیده.پس این فایل را کپی نکنید.میتونید از مسیری که در اخر میدم Dialpad دانلود کنید و جایگزین کنید)3- فولدر CYLThemes را که شامل themeList.xml و فولدر جداگانه برای هر تم است را در مموری کارت کپی کنید.در اخر هم disconnect کنید تا گوشی ریستارت بشه.برای اضافه کردن تم جدید، تم جدید را در CYLThemes کپی کنید و خط دستوری تم مربوط را به صورت زیر به themeList.xml اضافه کنید.اسم تم فرضی در این دستور Pure است.<Theme ThemeName="Pure" FolderName="Pure" FileName="Pure.swf" />
برای افزودن دیالپد جدید، انرا در CYLThemes/Dialpads/ کپی کنید و کد زیر را به themeList.xml اضافه کنید.<Dialpad DialpadName="Joe13 dial" FolderName="Dialpads" Dialpadfile="Joe13_Dialpad.swf" />
من همین الان ورژن جدید را در سایت دیدم که میتونید از اینجا دانلود کنید.CYL0.6.5این هم برنامه ای برای نصب راحت تر تمهاست.با این برنامه نیازی به ویرایش دستی themeList.xml ندارید و خود برنامه اینکارو براتون میکنه.اگه بازهم مشکلی بود بپرسید.
vTocca v1.22 Theme
این هم یک تم بر اساس تم گوشی f480 سامسونگ است که حالت touchwizard داره.
جالبترین ویژگی این تم اینه که میتونید از عکسهای داخل my image به عنوان کاغذ دیواری استفاده کنید.به این صورت که این تم یک کاغذ دیواری شفاف داره و شما میتونید هر عکسی که بخواهید استفاده کنید.
این تم هم بر مبنای CYL است.بنابراین با مدل تمهای قدیمی کار نمیکنه.روش نصب این تمها را دی پست قبلی توضیح دادم.
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vTouch Diamond English Edition WM
این هم یک تم جذاب دیگه.این تم ترکیبی از تمهای touch diamod htc و تمهای ویندوز موبایله.خیلی جالبه
این تم هم CYL است.
لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)