داخلشون مايع دو فاز هست كه جاي گرم بخار ميشه جاي سرد مايع و گرما رو انتقال ميده

داخلشون مايع دو فاز هست كه جاي گرم بخار ميشه جاي سرد مايع و گرما رو انتقال ميده

آقا من ی رم 1 گیگ می خوام بگیرم نمی دونم چی بگیرم
Patriot خوبه یا KINGSTON
الان روم ی رم ی گیگ crucial باس 800 هست و فکر کنم که این ار قیمتش بالاتر از مارک های دیگشت منم تا 15 تمن نمی خوام بیشتر هزینه کنم
دریروز بازار رضا قیمت کردم هم Patriot و هم KINGSTON قیمتشون 14 تمن بود (باس 800) بعد نخریدم گفتم بیام از شما سوال کنم کدام برند بهتره؟؟؟؟ (برای بازی می خوام )
با تشکر

دوست عزیز
کینگستون رو که فراموشش کن!!!
بهترین کار برای شما اینه که مثل رمت رو بخری و دوال کنی!!!و گرنه ممکنه به دردسر عدم سازگاری رم ها و صفحه آبی و ریستارت و ......بر بخوری!!!
اگه هم می خوای ریسک کنی بایوس رو آپدیت کن و اپیسر خوبه تو اون رنج بعدش هم پاتریوت آبی و کینگ مکس.

دوست عزیز رنگاش چه فرقی با هم می کنن؟؟؟ مثلا یکیش نارنجی یکیش ابی؟؟؟؟؟
چطور ؟؟؟؟؟؟؟آپ می کنن؟؟بایوس رو آپدیت کن
Last edited by starn; 19-12-2008 at 16:28.

آبی داره و قرمز!
قرمز بهتره و باری اورکلاک بهینه شده!گرونتر هم هست!
مادربردت چیه!؟برو سایتش و مدلش رو سرچ کن و جدید ترین بایوسش رو دان کن و یا تو سی دیش باید نرم افزاری باشه که کافیه به نت وصل باشی و اجراش کنی خودش دانلود/نصب م یکنه!
خوبه
اورش هم مناسبه
پاتریوت (آبی)-کینگ مکس هم و ...تو همون رنج هستند

سلام
Core 2 Extreme با Core 2 quad چه فرقی میکنه؟

مادربردم asus m2n plusآبی داره و قرمز!
قرمز بهتره و باری اورکلاک بهینه شده!گرونتر هم هست!
مادربردت چیه!؟برو سایتش و مدلش رو سرچ کن و جدید ترین بایوسش رو دان کن و یا تو سی دیش باید نرم افزاری باشه که کافیه به نت وصل باشی و اجراش کنی خودش دانلود/نصب م یکنه!
در رابطه با دانلود مشکلی ندارم خودم adsl دارم فقط می خوام بدونم از کجا دانلود کنم راستی دانلود کردم وقتی ویندوز عوض کنم پاک می شه دیگه درسته؟؟؟

Core 2 quad
4 هسته ايه
Core 2 Extreme
ميتونه هر تعدا هسته داشته باشه مولتي اينها بازه و جون ميده واسه اوركلاك
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)