beny_nvida ی عزیز میشه یه لطفی بکنی؟
اگه میشه تست کن درایور فشرده nvidia برای اکس پی 32بیت چقدر حجمشه البته اگه داریش
beny_nvida ی عزیز میشه یه لطفی بکنی؟
اگه میشه تست کن درایور فشرده nvidia برای اکس پی 32بیت چقدر حجمشه البته اگه داریش
خب راه حلت جواب داد beny .
الان تازه دارم با بازی ارتباط برقرار میکنم ...
راستی با این برنامه ور بریم مشکلی بوجود نمیاد / نمیشه یه کاری کرد افت فریم کمی کمتر شه ... البته برامن که خوب و قابله تحمله ...
به هر حال دستت درد نکنه ..
کسی نیست این مشکل رو حل کنه!؟
البته من دارم یه sp3 3 فرش نصب می کنم ببینم چی میشه!؟
راستش من اصلا اهل بازي هاي رايانه اي نيستم اما در اين 1 ماه گذشته بقدري
درباره اين بازي تبليغ و حرف و حديث شنيدم كه بالاخره براي ارضاي حس كنجكاوي
و البته دستور عيالات متحده هم كه شده اين بازي را با وجود تمام مشكلات نصب و اجرا كردم .
چند صفحه اي از مشكلات و عدم اجراي اين بازي هم كه توسط دوستان درج شده
بود را خواندم . اما در اينجا جا دارد كه از پست بسيار ارزشمند جناب Beny-Nvidia
تشكر و قدرداني كنم چرا كه با خوندن اين پست و اجراي راه كارها به راحتي
اين بازي را نصب كردم .
اما براي بعضي از دوستان كه مشكل دارند بايد عرض كنم كه اگر سطح توقعات
خود را كمي پايين بياورند بازي بسيار روان و جالب اجرا مي شود . به طور مثال
سيستم خودم دوهسته اي 2500 با جي فورس 8400 جي اس است با دو گيگ رم .
كارت گرافيكم مطلوب نيست اين را خودم هم مي دانم اما وقتي در فرمت
تصويري 800 در 600 قرار مي دهم بازي بسيار روان اجرا مي شود و نبايد توقع
داشته باشم كه در فرمتهاي بالاتر بازي براحتي و بدون كاهش فريم انجام شود ...
اما سوالي داشتم اينكه ايا براي ذخيره بازي حتما بايد نرم افزار مايكروسافت را نصب كنم ؟ يا اصولا فقط
براي اكانت افلاين مورد استفاده قرار مي گيرد . اگر اينطور نيست نحوه ذخيره بازي را توضيح دهيد
چرا كه اگر اين مشكل را حل نكنم همسر بنده موهايم را دانه دانه مي كند !!!!!
من از نت فايرورك 2 استفاده مي كنم ايا استفاده از نسخه 3.5 تاثيري بر كيفيت بازي دارد ؟
اگر سوالاتم تكراري بود مرا ببخشيد چرا كه براي جواب گرفتن اين چند سوال در اين تايپيك و تايپيك
قبلي كه بسيار وحشتناك زياد بود جستجو كردم اما به نتيجه نرسيدم .
بازی ران شد!!!!!!!!!
ایول!!!!
پروک*سی رو آپدیت کردم!و بدون هیچ مشکی رفت تو بازی!اکانت آفلاین هم ساختم و حله!!!
Last edited by Kianoosh; 13-12-2008 at 08:57.
کسانی که کارتشون 256 هست
اگر اون فایل تکست که تنظیم گرافیک بازی رو آزاد میکنه رو دانلود کنن و گرافیک بازی رو ببرن بالاتر بازهم توی روون بودن بازی فرق زیادی نمیکنه ولی گرافیک خیلی خیلی بهتر میشه
این کار رو پیشنهاد میکنم
کارت من xfx 8600 gts 256 هست
اگر این کارتو بفروشم و با 100 تومن که روش بذارم چه کارتی رو پیشنهاد میکنید که این بازی رو بهتر اجرا بکنه
من بازی نصب کردم اجرا شد. ولی با ریزولیشن پائین (800*600). نمیشه تغییرشم داد. ولی بازی خیلی روانه و تمام محیط باز یاز جمله ساختمانها کامله ولی سایه ها خرابه مثله برفک میمونه. سیستم من هم سیستم خوبیه ولی نمیدونم چرا با این ریزولشین بالا میاد.
CPU: intel core 2 duo E8400 3.00 GHz
Ram: 2 Gig Bus 800
VGA: nvidia geforce 8600 gts 256 mb gddr3
آیا با نصب پچ (اگه بیاد) درست میشه.
منم همین کارتو دارم Forsa 8600 gts 256 میشه بگی از کجا دانلود کنم . لینکشو میزاری![]()
سلام beny ....
تمام مشکلاتم حل شده فقط یه مشکله عجیب ... برای صدای بازی است که خراب پخش میشه ... ( صداش شبیه طوفان بی کیفیت هست )
دیشب برای اولین بار که رفتم تو بازی صداش کاملا درست بود .. امروز صبح که رفتم تو بازی صداش خراب شده بود چندین بار restart
کردم بازیو ولی نشد...البته تو menu ناگهان صدا درست میشه ولی وقتی رو گزینه ها که میری همراه با صدای افکت یه صدای خش
هم میده ... ... ببین کسی این مشکلو نداشته ... خودتون فکر میکنید از کجا باشه ...
من فکر کنم به خاطر codec باشه (فکر کنما)....شاید درایور کارت sound رو update کنم (ماله 2001 هستش)
فقط چون تاحالا اینکارو نکردم دقیقا نمیدونم چه جوری...اگه فکر میکنی به خاطره اینه بهم بگو چه جوری update کنم...
خیلی ممنون
Last edited by brain; 13-12-2008 at 09:45.
سلام
اگر امکانش هست ، شماره سریال این بازی را لطف کنید و قرار دهید .
ممنون
آقا سلام به همه اینارو ولش این گیری که به من داده خیلی معرکس !!!
حالا گوش کن !
بازی بدون هیچ مشکلی اجرا میشه نه تکسچرینگ و نه هر چیز دیگه !!! مشکلم می دونین کجاست ؟؟!!
هه هه این یارو همین نیکو کلا مسته ! یعنی 24 ساعته مسته ! دوربین همش مثل حالت مستی میچرخه اعصاب آدم بهم میریزه ! من 10 دقیقه با این حالت بازی کردم گفتم شاید درست بشه دیدم نه خیر ! این درست بشو نیست ! حالا اومدم بینم ایجا راهکاری چیزی پیدا میشه !
مشکل اینجاست که بدون مصرف الکل کلا سرش گیچ میره شدتش هم متغیره ! هی کم و زیاد میشه ! این دیگه فکر کنم انده باگه ! تو کات سنس ها هم همین مشکل هست ! کلا برم تو بازی 10 ثانیه نشده سرش شروع می کنه به گیچ زدن ! لطفا کمک کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)