همون قلم چی بهتره ولی الان یکم دیر شده!
نوشته شده توسط attractive_girl
همونطوری که مریم جون گفت.
تنها دوست عزیزم هماز طرف مدرسه ثبت نام کرده بود.
![]()
حالا این دوست عزیزت کی هست که کشتی مارو باهاش ؟ : دی
آره از طرف مدرسه ثبت نام میکنن
سنجش هم بیشتر از طرف مدرسه ثبت نام میکنن
تنها دوست عزیزه من هماز طرف مدرسه ثبت نامیده بود : دی
عذر خواهم اگه میشه سوالات آزمون 3 را برای من بفرستی.
یه دوست گله که هیشکی نداره.یه راز.نمیشه به غریبه ها بگم!!!
فقط بدون که لنگه نداره!تکه تکه.گشتم نبود نگرد نیست!!
این جواب های مرحله ی 2 و 3 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه دوست گله که هیشکی نداره.یه راز.نمیشه به غریبه ها بگم!!!
فقط بدون که لنگه نداره!تکه تکه.گشتم نبود نگرد نیست!!
عجب چیزیه پس
البته دوست منم همینجوری گله گله: دی از مال تو هم بهتره
میخوای این گل هارو با هم آشناشون کنیم ؟به هم میان ها
مگه سوالارو میزاره رو سایت اصلا ؟عذر خواهم اگه میشه سوالات آزمون 3 را برای من بفرستی.
Last edited by salarnight; 31-12-2008 at 11:52.
من اول که قلمچی ثبت نام کرده بودم ازمون رشته تجربی رو میدادم(بعدش رفتم زبان)یه سوالایی قلمچی میداد که واقعا مایه خنده بود.مثلا یه بار یکی از سوالهای زیستش این بود : سهره جزایر آفریقای جنوبی چی میخوره؟ حتی کسایی هم که تجربی نخوندن میفهمن که این سوال چه قدر مسخره اس.از این دست سوالا تو قلمچی کم نیست.سوال های عمومیش هم اصلا مثل کنکور نیست.من تو 3 تا آزمون جامع قلمچی رتبم میشد حدودای 400 در حالی که کل شرکت کننده های آزمون های زبان قلمچی 1800 نفر بودن !!!!!! و این رتبه ی من با این تعداد شرکت کننده یعنی فاجعه و خیلی نا امیدم کرده بود رتبم چون وقتی تناسب میگرفتم با 168000 نفر شرکت کننده تو کنکور اصلی رتبم یه عدد نجومی میشد.تو آزمون آخری سنجش شدم 1200 و کنکور 2100 .یعنی رتبه ی سنجش (مخصوصا تو 3 تا جامع هاش)خیلی نزدیک به رتبه ی کنکورت هست.
واسه چی دیره؟!
چون برنامه ی ازمون های قلم چی الان به مقدار قابل توجهی جلو رفته و برای جبران عقب ماندگی یه کنکوری به نظر دیر میرسه ولی کار نشد نداره.
دوست من 90% حرفهات موافقم به جز خط قرمز.
کاملا رد میکنم درسها از ساله 80 به بعد همشون عوض شدن از ادبیات بگیر تا شیمی چطور اینها میگن 10 سال یا بیشتر از مخزن میارن؟
مثلا درسهای زبان-معارف-شیمی به طور کاملا عوض شده وعربی فیزیک ادبیات تا حدودی عوض شده و یک کم گسسته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)