دوست من اون که یه مدل قدیمی و HD Ready است.
تا Full Hd هست چرا Hd Ready?
دوست من اون که یه مدل قدیمی و HD Ready است.
تا Full Hd هست چرا Hd Ready?
من با هم مقایسه کردم و هیچ تفاوتی ندیدم . یا حداقل انقدر تفاوتش کمه که اصلا به چشم نمیاد . میشه گفت این یه ترفند تبلیغاتیه واسه فروش بیشتر .
نه دیگه. این یکیو نباید بگیم ترفند تبلیغاتی
100هرتز بودن فقط توی صحنه های سریع خودشو نشون میده. واقعا هم تاثیر داره
سلام
دوستان من ميخواستم يه lcd (full hd با قيمت حول وهوش 2 تومن بگيرم ترجيحا" 40 يا 42 اينچ برام كنتراست و response time هم اهميت داره ميخواستم ببينم دوستان چه ماركي رو پيشنهاد ميدن در ضمن اگه دوستان دربارهء كنتراست ديناميك يه توضيحي بدن و تفاوتش با كنتراستي كه معمولا" شركتها براي تبليغ محصولاتشون ذكر ميكنن ،ممنون ميشم.
البته منظورم از تبلیغاتی دروغ بودنش نیست منظورم اینه که انقدر نا محسوسه که باور کنید من یه ربع کامل جلوی a450 و a650 وایسادم تا تفوتشونو ببینم ولی اصلا تفاوتی ندیدم .
سعيد جان سري6 سامي و 40w400 سوني هم 100 هرتز هستند؟
سري w400 سوني 100 هرتز نيست ولي سري 6 سامسونگ 100 هرتز است.
سلام
همانطور كه ميدونيد صدا و سيما سيستم ----t رو راه اندازي كرده و ميشه با يك آنتن خيلي خيلي ساده تصاوري با كيفيت تلويزيون ايران رو به صورت ديجيتال گرفت، اما متاسفانه من هرچي ميگردم تو تلويزيونهاي سامسونگ رد و نشوني از ----t پيدا نميكنم، دوستان ميدونند كدوم سريهاي سامسونگ ----t دارند ؟ من كلي سرچ كردم و به اين نتيجه رسيدم كه بهتره بيام از تجربه شما ها استفاده كنم.
دو تا سوال داشتم: اول این که ایا a650 و w400 قابلیت نمایش عکس یا موزیک و فیلم رو از طریقه حافظه (فلش مموری )دارند ؟!
و منظور از" تبدیل نسبت تصویر " چیه ؟!
Last edited by sinasalar2007; 18-04-2009 at 22:51.
W400 ورودی USB نداره پس شما نمیتونید فلش مموری بهش متصل کنید.
A650 فقط قادر به پخش عکس و موزیک هست، از طریق ورودی USB.
جواب سوال آخرتون رو شاید در تایپیک زیر پیدا کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)