آخه وقتی نه عکسی از بازی اومده نه تریلری چطوری باکس شات بیاد ؟
اون باکس شات فیکه .
فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک
آخه وقتی نه عکسی از بازی اومده نه تریلری چطوری باکس شات بیاد ؟
اون باکس شات فیکه .
فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک فیک
صد در صد اون باکس شات فیکه تأیید میشه
دوستان در مورد اون عکسه خودمم شک داشتم ولی حالا منبع رو میدم
هر کی تونست چیزی بفهمه به ما هم بگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مراحل ساخت کال آف 6 تموم شده و دارن کال آف 7 رو میسازن ولی فعلا منتشر نمیکنن.
منبعی ندارم که بتونم ثابت کنم ... یعنی یه منبع معتبرهست که غیر از خودم هیچ کی باورش نمیکنه.
واسه همین من این رو گفتم حالا هر کی خواست قبول کنه و هر کسی نخواست قبول نکنه.
Ok من قبول نمی کنم.
وای مجید جان کلی خندیدم
آخه مگه مرض دارن Cod 6 بسازن و اعلام نکنن ؟ برای پولم که شده اعلام میکنند . منبع معتبر کی بوده که نمیتونی بگی ؟ بگو ما هم باور کنیم !
فقط نگو سی دی فروشی سر کوچمون !
Last edited by HoJJaT_007; 15-01-2009 at 13:54.
منتظر عاقبت مسخره کردنت باش.وای مجید جان کلی خندیدم (عاقبت کار با نرم افزار ها همینه !)
بله ، تایید میشه... اینم اضافه کنم که کار ساخت Resident Evil 6 چند سال پیش به پایان رسیده و Resident Evil 7 هم همین چند روز پیش تموم شد و Resident Evil 8 هم در نیمه کاره.منتظر عاقبت مسخره کردنت باش
در ضمن ّFarcry 3 و Farcry 4 هم آماده عرضه هستند و از امروز کار ساخت Farcry 5 با DX 16 شروع شد.
پس آخر زمون شده !!!
فردا قيامت ميشه![]()
سلام دوستان
داستان cod4 هم تخیلی بود غیر از این بود. ایا واقعا چنین عملیاتهایی شکل گرفته بود. نه. پس تخیل بوده. روند داستانی شماره جدید هم به همین صورت که یه سری مبارزات و عملیات هایی تخیلی و ساختگی رو می سازن. دیدی که هیچ کس از cod4 ناراضی نبود.
جای این بحث ها این جا نیست دوستان . لطفا احترام هم رو نگه دارید. منم خودم 2 ماه قبل از انتشار cod 5 خبر تولید cod 6 رو داشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)