اگه سی دیه اورجیناله بازیو بگیرم اونوقت این رمزه ردیم کدش توش هست که بشه آنلاین راحت بازی کرد ؟
![]()
اگه سی دیه اورجیناله بازیو بگیرم اونوقت این رمزه ردیم کدش توش هست که بشه آنلاین راحت بازی کرد ؟
![]()
اگه بازیت اوریجینال هم نباشه میتونی Redeem Code رو خودت از مغازه یا سایت بخری ! راستی حواست هست که بازی هات Stealth Patch هستن یا نه ؟
گرفتنه ردیم کد احتیاج به ماکروسافت پوینت داره که من ندارم و خریدنش هم گرونه !!!
الان من اگه بازیه اورجینال بگیرم رویه دستگاه راحت میاد بالا ؟ ( چون تمامه دستگاها کپی خورن !!! )
در ضمن قیمت بازیه اورجینال الان چنده و اینجوری که من میدونم اورجینال ها دیگه نیاز به Stealth Patch ندارن درسته ؟
در ضمن بیصبرانه منتظره گرفتنه فیفا 12 اورجینالم هستم تا یه چند دستی فوتبال با هم بزنیم جناب A.N.A.P
تو فیفا 12 کسی رو دسته من نمیاد با بارسلونا ...![]()
خب قیمت فیفا اصل که خیلی گرون تر از ردیم کد هست ! زیر 50 تومن فک نکنم باشه اصلش ولی پوینت 1600 تایی زیر 30 تومن هست !
منم اولا همین حرف رو میزدمتو فیفا 12 کسی رو دسته من نمیاد با بارسلونا ...![]()
![]()
قیمته سی دی اورجیناله بازیارو نداشتم لامصبا خیلی گرونن !!! آره ردیم کده به صرفه تره ...
جمله دومیتو خوب اومدی اما من با خیلیا تو کلوپ بازی کردم کسی رو دستم نمیاد ... الکی نمیگم ...
( فرقه بازیکنا جلو من اینه که یکی بازی میکنه جلوم با اختلافه کم میبازه یکیم بد بازی میکنه با اختلافه زیاد میبازه ! اما در کل همه شکست میخورن ! )
در ضمن به غیر از ردیم کده فیفا به چیزه دیگه ای احتیاج نداره واسه ی آنلاین بازی کردن چون یکی تو اینترنت زده بود که باید حتما اکانت گلد هم داشته باشی !
یه پوینته 1600 تایی بگیرم چقدرش میره واسه ی ردیم کد فیفا ؟
Last edited by SamGun; 23-07-2012 at 12:55.
گلد رو باید داشته باشی ولی فک کنم 1 ماه رایگان داشته باشی .
800 تا میره واسه فیفا ! 800 تا دیگه رو نگه دار واسه FIFA 13![]()
یک ماه اکانت گلد مجانی رو که مایکرو لطف کردن و دارن با قیمت یک دلار میفروشن
که این عملا یعنی خداحافط گلد مجانی (برای ما ایرانی ها), برای آنلاین بازی کردن
باید یه اکانت گلد بخری که 3 ماهش میشه حدود 35 تومن. چیز پی ان بخری که بتونی با کنسول
شیر کنی و اکانت رو وارد کنی (مایکرو بازم لطف کرده و پورت ایران رو برای خرید بسته)
و البته پوینت هم بخری که برای وارد کردن اونم باز باید با چیز پی ان کامپیوتر شیر کنی تا بتونی online pass بخری!
هفت خان رستمی شده واسه خودش!
آره واقعا !!!
من سرعت و پینگم عالیه حیفیم میومد که لایو بازی نکنم اما دیگه منصرف شدم ...
35 تومان واسه ی ماکروسافت پوینت و 35 تومان واسه ی اکانت گلد !!!
کم پولی نیس ...
از طرفی کامپیوترو میبینم که بازی اورجینالش 4-6 تومانه و این همه دردسر نداره !!!
بعدش میگن واسه ی چی Live بازها کم اند ؟ با این شرایط همیناییم که هستن خیلین![]()
سلام
من از اواخر فروردین دیگه لایو نرفتم.میخواستم ببینم الان مشکلی ، آپدیتی چیزی نیومده که دردسر بشه واسم ؟
این قضیه که چیز پی ان میخواد واسه لایو چیه ؟ بعنی الان مثلا بخوای با پوینت هایی از فیفا یک چیزی بخری باید با چیز پی ان وصل شی ؟
بازی کردن هم مشکل داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)