تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا این بازی انتظارات را بر آورده خواهد کرد؟

راي دهنده
46. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله ...

32 69.57%
  • خیر ...

19 41.30%
Multiple Choice Poll.
صفحه 9 از 100 اولاول ... 56789101112131959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 991

نام تاپيک: گرشاسب (سوشینات)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

به نظر من که باید تبریک گفت به سازنده ها.

توجه کنید به چند ماه قبل که تو این فروم تایپیکی با موضوع بازی های ایرانی بود، که هر کسی اومد و یه فحشی داد و مسخره کرد.

اما شما توجه کنید که شرکت های سازنده بازی هایی مثل گاد آف وار از چه عقبه و تجربه ای برخوردارند و از چه تکنولوژی بهره مند هستند. و ما که تازه در قدم های اول کار هستیم.

به هر حال از دوستان خواهش میکنم که وقتی بازیهای ایرانی عرضه میشه، توسرش نزنن و با خریدن بازی این صنعت رو در کشور حمایت کنند . تا ما هم بتونیم تا چند سال دیگه حرف برای گفتن داشته باشیم. و به وسیله ی اون بتونیم فرهنگمون رو بدون تحریف به دنیا (لااقل تو عرصه ی بازی ) عرضه کنیم.

2. 2 کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم این بازی را در نمایشگاه دیدم و باید بگم که تریلرهایی که در نمایشگاه دیدم برای یک بازی ایرانی خیلی خوب بود

4. 2 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام.

به نظر من که باید تبریک گفت به سازنده ها.

توجه کنید به چند ماه قبل که تو این فروم تایپیکی با موضوع بازی های ایرانی بود، که هر کسی اومد و یه فحشی داد و مسخره کرد.

اما شما توجه کنید که شرکت های سازنده بازی هایی مثل گاد آف وار از چه عقبه و تجربه ای برخوردارند و از چه تکنولوژی بهره مند هستند. و ما که تازه در قدم های اول کار هستیم.

به هر حال از دوستان خواهش میکنم که وقتی بازیهای ایرانی عرضه میشه، توسرش نزنن و با خریدن بازی این صنعت رو در کشور حمایت کنند . تا ما هم بتونیم تا چند سال دیگه حرف برای گفتن داشته باشیم. و به وسیله ی اون بتونیم فرهنگمون رو بدون تحریف به دنیا (لااقل تو عرصه ی بازی ) عرضه کنیم.
    دوست عزیز ما هم بدمون نمیاد بازیهای ایرانی رو بازی کنیم ولی وقتی ابر بازیهایی مثل batman و resident evil 5 رو که دوتا دی وی دی هستن رو با 2000 تومن میخریم کی حاضره یک بازی نه چندان جالب رو که یه دی وی دی هست
    رو با قیمت حداقل 6000 تومن بخره قرار نیست که فقط ما کوتاه بیایم

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

این جدا کار ایرانی هاس ؟
    تو نمایشگاه دیدم فر خوردم.
    دموهاش فوق العاده قشنگ بود.
    گرافیک بازی هم خیلی توپ بود.
    بازی تو مایه های God of war و DevilMayCry بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خرید بازی بیشتر بخاطر حمایت نه چیز دیگه ای البته شما الانم بخوای از این بازیهای دوبله شده شرکت های ایرانی رو بخری مثل بازیهای دارینوس باید همین 5-6 تومن حداقل برای یه بازیش پول بدی، پس برای یه بازی ایرانی هم همون 5-6 تومن مناسبه به نظرم.

البته یه مسئله خیلی مهم هست که اکثر بازیهای جدید تقریباً بیشتر از 15-10 میلیون دلار هزینه ساختشون میشه، خیلی از بازیها حتی بالای 20 میلیون دلار هزینه ساخشون میشه، بعضاً شایعاتی دیدم که حتی برای بعضی از بازیهای بزرگ هزینه تا 30 میلیون دلار هم میرسه؛ در صورتی تو ایران بازیهایی که ساخته میشه دها و شاید حتی صد برابر هزینه کمتری داشته باشه ساختش بعید میدونم هیچکدوم از 200-100 میلیون تومن بیشتر بشه هزینه ساختش، مثلاً برای عصر پهلوانان چون از یکی از دوستانم هم دعوت به همکاری شده بود چند سال قبل من میدونم نزدیک 400 میلیون سرمایه داشتن که البته در نوع خودش بی نظیر بوده و کلاً هیچ بازی همچین بودجه ای نداشته. البته فروش بازیها هم خیلی خیلی کمتره نسبت به خارج با این حال تو ایران یه بازی اگر مثلاً 100 هزار تا فروش کنه یعنی یه موفقیت خیلی بزرگ و سود زیادی به حساب میاد. برای همین قیمت 5 تومن برای یه بازی خوب ایرانی مثل همین بازی فکر میکنم هم برای خریدار عادلانست و هم سازنده سود خیلی خوبی داره اگر 100 هزار تا هم فروش کنه 500 میلیون تومن میشه کلاً که نسبت به گروه 10-15 نفری که دارن خیلی خوبه.
    کلاً اگر الان کسی پایه باشه تو ایران و واقعاً بتونه بازی خوب بسازه و دانش لازمم داشته باشه واقعاً میتونه در مدت کم سود خوبی ببره.
    Last edited by milky way; 06-10-2009 at 22:03.

8. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این جدا کار ایرانی هاس ؟
    تو نمایشگاه دیدم فر خوردم.
    دموهاش فوق العاده قشنگ بود.
    گرافیک بازی هم خیلی توپ بود.
    بازی تو مایه های God of war و DevilMayCry بود
    حالا ما همه میگیم خوبه ولی همه به نسبت بازیهای داخلی منظورشون بوده وگرنه این بازی به صورت کلی حتی 1/10 بازی مثل God Of War 1 هم نیست و در مقابل اونا مثل جوک میمونه بدون شک اگر بازی توسط سایتهای خارجی Review هم بشه در بهترین حالت امتیازی بیشتر از 4-3 از 10 نمیگیره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز ما هم بدمون نمیاد بازیهای ایرانی رو بازی کنیم ولی وقتی ابر بازیهایی مثل batman و resident evil 5 رو که دوتا دی وی دی هستن رو با 2000 تومن میخریم کی حاضره یک بازی نه چندان جالب رو که یه دی وی دی هست
    رو با قیمت حداقل 6000 تومن بخره قرار نیست که فقط ما کوتاه بیایم
    شما ظاهرا عرض بنده رو نخوندید.
    من هم نگفتم که این رو با بتمن مقایسه کنید. در ضمن این بازی هایی که 2000 میخری شما، کرک شده است و قیمت واقعی اش خیلی بالاتر از این حرف هاست. حتی تو کشورهای سازنده ی خودشون.

در ضمن من هم گفتم که اگر ما حمایت کنیم و تو سر بازی نزنیم و دوستان رو به خرید اورجینال این بازی ترغیب کنیم، اون موقع باید انتظار پیشرفت داشته باشیم.

وگرنه الان این گروههای سازنده ی بازی تماما بودجه ی دولتی دارند. و شاید به خاطر تفکرات امثال من فروش شون کمتر از هزینه ی ساخت میشه.

اما اگه اینها بتونن خوب بفروشن و روی پای خودشون بایستند، اونموقع یه بنیاد مستقل و پایدار میشن که دستشون هم برای کار باز میشه.

باز هم تکرار میکنم که اشتباه ما اینه که میریم با بتمن و گاد آف وار مقایسه میکنیم ، در حالی که ما نه تجربه ی اونها رو داریم و نه تکنولوژی اونها رو.

بازهم میل خودتون هست. اگه دوست ندارید، برید همون بازی های خارجی رو بخرید.

11. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    منم با دوستانی که از باز ی حمایت میکنند موافقم. به نظر من هم تا حمایت ما نباشه هیچ پیشرفتی صورت نمی گیره. تا ما نباشیم و از اونا تعریف نکنیم و اونا رو دلگرم نکنیم هیچ گونه حرکت به جلویی صورت نمیگیره. شما بیبینید گروه سازنده باز ی گفته که هنوز ناشری برای بازی پیدا نشده و یا اینکه موتور بازی رو خودشون طراحی کردن و منبع باز هست . علت اینکه از موتور های خاجی هم استفاده نکردن قیمت بالا و تحریم بوده. حدود 700 هزار دلار. حالا با وجود این مشکلات میان دست به تولید باز ی میزنن و تازه اینقدر هم خوب از آب دربیاد. پس ما نباید توهین کنیم و این رو دست کم بشماریم. اگر انتقاد هم میکنیم بهتره که سازنده باشه. راجع به قیمت هم بگم که شما اگر یک کاربر غیر ایرانی بودید باید برای یک بازی حدود 30تا 40 دلار پول پرداخت کنید در حالی این بازی با قیمت احتمالی 5 یا 6 دلار (5-6 هزار ) تومن عرضه میشه. به نظر شما این خیلی گرونه برای اینکه بخوایم از سازنده های وطنی حمایت کنیم.؟؟
    Last edited by mosolim; 06-10-2009 at 23:45.

13. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    منم با دوستانی که از باز یحمایت میکنند موافقم. به نظر من هم تا حمایت ما نباشه هیچ پیشرفتی صورت نمی گیره. تا ما نباشیم و از اونا تعریف نکنیم و اونا رو دلگرم نکنیم هیچ گونه حرکت به جلویی صورت نمیگیره. شما بیبینید گروه سازنده باز ی گفته که هنوز ناشری برای بازی پیدا نشده و یا اینکه موتور بازی رو خودشون طراحی کردن و منبع باز هست . علت اینکه از موتور های خاجی هم استفاده نکردن قیمت بالا و تحریم بوده. حدود 700 هزار دلار. حالا با وجود این مشکلات میان دست به تولید باز ی میزنن و تازه اینقدر هم خوب از آب دربیاد. پس ما نباید توهین کنیم و این رو دست کم بشماریم. اگر انتقاد هم میکنیم بهتره که سازنده باشه. راجع به قیمت هم بگم که شما اگر یک کاربر غیر ایرانی بودید باید برای یک بازی حدود 30تا 40 دلار پول پرداخت کنید در حالی این بازی با قیمت احتمالی 5 یا 6 دلار (5-6 هزار ) تومن عرضه میشه. به نظر شما این خیلی گرونه برای اینکه بخوایم از سازنده های وطنی حمایت کنیم.
    درسته موافقم ...کارمون شده انتقاد از بازیهای خارجی باور کنید خودشون به خودشون اینقد نقد نمی کنند
    که ما میکنیم ..و هیچ سودی هم از ما به این شرکتهای سازنده بازی نمیرسه بعضی وقتا فکر میکنم
    این خارجکیها فکر این که ما ایرانی ها هم بازی بکنیم هم نمی کنند
    واسه همین بهتره بازیو چه خوب چه بد لااقل بخریم تا بگیم اقا ما هم کمکی کردیم.
    من خودم بازی شمشیر نادر و لطفلی خان زند رو خریدم ولی دیگه نسب نکردم هدفم فقط خرید بازی ایرانی بود.

15. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    منم با دوستانی که از باز ی حمایت میکنند موافقم. به نظر من هم تا حمایت ما نباشه هیچ پیشرفتی صورت نمی گیره. تا ما نباشیم و از اونا تعریف نکنیم و اونا رو دلگرم نکنیم هیچ گونه حرکت به جلویی صورت نمیگیره. شما بیبینید گروه سازنده باز ی گفته که هنوز ناشری برای بازی پیدا نشده و یا اینکه موتور بازی رو خودشون طراحی کردن و منبع باز هست . علت اینکه از موتور های خاجی هم استفاده نکردن قیمت بالا و تحریم بوده. حدود 700 هزار دلار. حالا با وجود این مشکلات میان دست به تولید باز ی میزنن و تازه اینقدر هم خوب از آب دربیاد. پس ما نباید توهین کنیم و این رو دست کم بشماریم. اگر انتقاد هم میکنیم بهتره که سازنده باشه. راجع به قیمت هم بگم که شما اگر یک کاربر غیر ایرانی بودید باید برای یک بازی حدود 30تا 40 دلار پول پرداخت کنید در حالی این بازی با قیمت احتمالی 5 یا 6 دلار (5-6 هزار ) تومن عرضه میشه. به نظر شما این خیلی گرونه برای اینکه بخوایم از سازنده های وطنی حمایت کنیم.؟؟
    البته موتور اصلی بازی OGRE هست که یه موتور کد بازه.
    اینجا رو ببنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •