تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 30 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 296

نام تاپيک: >>>- آموزش جامع انتقال فایل از هر سایتی به Adrive.com -<<<

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز فقط کافیه زیره اون قسمت سفید رنگی که آدرس رو میدی و بعد Adrive مستقیم کی کنه .
    یه قسمت داره کلیک کنی تا فرم وارد کردن یورز و پس بیاد اون وقت اونجا یوز و پس اکانت رپیدت رو وارد مب کنی و.......

فکر کنم بتونی اگه نشد بگو تصویریش کنم .

داره خودمونی میشه juggernaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

10

سلام
    .
    من کل 9 صفحه تاپیک رو خوندم و در عجبم چرا اینقدر تعصب به IDM ! ا
    .
    1- خیلی وقته با Adrive کار میکنم و همیشه هم دانلود دارم همین الان هم سیستمم رو 5-6 روزه خاموش نکردم و داره دانلود میکنه و پیش اومده که یکی دو هفته سیستمم رو خاموش نکردم. (برای کسایی که اکانت شبانه روزی دارن و هی سیستم رو خاموش میکنن!)
    .
    2 - کی گفته Adrive محدودیت 30 دقیقه ی داره و بعد از 30 دقیقه SignOut میکنه؟!!

3 - از Auto Reloader هم استفاده نمیکنم... فرض کنید ساعت 12pm میخوام بخوابم برای دانلود . میرم قسمت Private و 300-400mb رو میزارم برا دانلود (حالا 4 تا فایل یا 20 تا فایل فرقی نداره) صبح بلند میشم یه 700-800mb از Adrive به لینکهای دانلودم اضافه میکنم و میرم بیرون عصر که میام یه 300-400mb اضافه میکنم تا وقت خواب بعد هم که ...........این قصه سر دراز دارد.
    .
    4 - چرا همش IDM !!!! این همه دانلود مننجر خوب هست. نمی خوام بگم IDM بده فقط اینقدر نگاه نکنین ملت چی رو بیشتر استفاده میکنن! برین سراغ بقیه ، اونا رو هم تست کنین .... بد بودن از IDM استفاده کنین (الان همه فحش میدن) تقریبا همه رو امتحان کردم و خیلی وقته که دارم از Orbit Downloader استفاده میکنم همش هم از Adrive دانلود میکنم .. بعد از orbit هم Flash , IdA رو قبول دارم . ضمنا برنامه Orbit رو من ننوشتم که بخوام تبلیغات کنم! اصلا رایگانه! تبلیغات می خواد چیکار.
    .
    5 - این Adrive محدودیت Inactivity داره ولی نه 30min !!!!!!!!! این که میبینین همه دانلود ها رو یه جا دانلود نمیکنم برا همینه و صبح و عصر ... برا اینه که بفهمه ما هم هستیم.
    .
    ****______________________________________***
    پیوست : قسمت یک و سه شامل کسانی که اکانت شبانه دارند نمیشه...
    .
    موفق باشید!
    .

3. 2 کاربر از juggernaut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

آره منم حرف شما رو قبول دارم نمیدونم تو این IDM چی دیدن همه میرن دنبالش و این IDA را با این اینترفیس قوی و امکانات بی رقیبش میزاند کنار البته بحث راجع به این قضیه جاش اینجا نیست
    ولی در مورد adrive من خودم از اوربیت برای این سایت استفاده میکنم و موقع شروع دوباره بعد استوپ دیگه هیچ پیغامی نمیده که بخوایم yes یا NO بزنیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من؛

من کل 9 صفحه تاپیک رو خوندم
    از توجه تون ممنونم.

در عجبم چرا اینقدر تعصب به IDM ! ا
    نه! اشتباه نکنید.
    دلیل اینکه تمام آموزش ها با IDM داده شد، تعصب نبود. فراگیر بودن IDM بود.
    من قبل از اینکه این تاپیک رو بزنم، به انجمن نظر سنجی مراجعه کردم، و دیدم که درصد افرادی که از IDM استفاده میکنن، خیلی خیلی بیشتر از دانلود منیجر های دیگه هست.
    بنابراین تصمصم گرفتم که آموزش طوری باشه که عموم دوستان بتونند بهترین استفاده رو بکنن.

1- خیلی وقته با Adrive کار میکنم و همیشه هم دانلود دارم همین الان هم سیستمم رو 5-6 روزه خاموش نکردم و داره دانلود میکنه و پیش اومده که یکی دو هفته سیستمم رو خاموش نکردم. (برای کسایی که اکانت شبانه روزی دارن و هی سیستم رو خاموش میکنن!)
    متوجه نشدم....؟!؟!؟ چه جوابی بدم....؟؟

2 - کی گفته Adrive محدودیت 30 دقیقه ی داره و بعد از 30 دقیقه SignOut میکنه؟!!
    بارها من تست کردم. بعد از 30 دقیقه ساین آوت میشه.ولی اخیرا تست نکردم. نه به این معنی که از صفحه خارج میشه. ولی مثلا وقتی بعد از اون مدت میخواهید Reload کنید، یا به صفحه ی دیگه ای برید، صفحه ی وارد کردن یوزر و پس رو میاره و مینویسه که شما ساین آوت شدید و باید دوباره وارد بشید.

3 - از Auto Reloader هم استفاده نمیکنم... فرض کنید ساعت 12pm میخوام بخوابم برای دانلود . میرم قسمت Private و 300-400mb رو میزارم برا دانلود (حالا 4 تا فایل یا 20 تا فایل فرقی نداره) صبح بلند میشم یه 700-800mb از Adrive به لینکهای دانلودم اضافه میکنم و میرم بیرون عصر که میام یه 300-400mb اضافه میکنم تا وقت خواب بعد هم که ...........این قصه سر دراز دارد.
    اینو اصلا نمیتونم قبول کنم. اگه شما از همون ساعت 12 شروع به دانلود کنید، مشکلی به وجود نمیاد. اینو که همه میدونن.
    ولی اگه بخواهید بذارید برا ساعت 2 شب، اونوقت هست که دانلود انجام نمیشه . و دلیلش هم ساین آوت شدن اتوماتیک هست.
    بنابراین به Auto Reloader نیاز دارید تا به ازای هر چند دقیقه، صفحه ریلود بشه و شما ساین آوت نشید. (بارها و بارها توسط خیلی از دوستان امتحان شده و جواب داده.)

4 - چرا همش IDM !!!! این همه دانلود مننجر خوب هست. نمی خوام بگم IDM بده فقط اینقدر نگاه نکنین ملت چی رو بیشتر استفاده میکنن! برین سراغ بقیه ، اونا رو هم تست کنین .... بد بودن از IDM استفاده کنین (الان همه فحش میدن) تقریبا همه رو امتحان کردم و خیلی وقته که دارم از Orbit Downloader استفاده میکنم همش هم از Adrive دانلود میکنم .. بعد از orbit هم Flash , IdA رو قبول دارم . ضمنا برنامه Orbit رو من ننوشتم که بخوام تبلیغات کنم! اصلا رایگانه! تبلیغات می خواد چیکار.
    ای بابا!!!!
    خب اینو که یه دفعه گفتید....
    منم جواب دادم.
    حالا بذارید یه چیز جدید اضافه کنم؛
    تخصصی ترین دانلود منیجر که اینرفیس واقعا بالایی داره، Get Right هست. که به دلیل سخت بودن کار باهاش، مورد توجه و استقبال عموم قرار نگرفته. ولی با اون یکی دانلود منیجر ها یه کم تفاوت داره. (منظورم تفاوت در سیستم عملکردش بود)

5 - این Adrive محدودیت Inactivity داره ولی نه 30min !!!!!!!!! این که میبینین همه دانلود ها رو یه جا دانلود نمیکنم برا همینه و صبح و عصر ... برا اینه که بفهمه ما هم هستیم.
    شاید دقیقا 30 دقیقه نباشه. (اونقده گفتید که منو هم به شک انداختید)
    ولی با اطمینان کامل میگم که هر چی باشه با 30 دقیقه تفاوت چندانی نداره. (مثلا در حد دو سه ساعت نیست.)

شما هم همینطور.
    ممنون بابت پست تون.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

10

بارها من تست کردم. بعد از 30 دقیقه ساین آوت میشه.ولی اخیرا تست نکردم. نه به این معنی که از صفحه خارج میشه. ولی مثلا وقتی بعد از اون مدت میخواهید Reload کنید، یا به صفحه ی دیگه ای برید، صفحه ی وارد کردن یوزر و پس رو میاره و مینویسه که شما ساین آوت شدید و باید دوباره وارد بشید.
    .
    اون زمان ، زمان فعالیت توی صفحات Adrive هست و با زمان دانلود متفاوته. برای توصیف دو مثال میزنم :
    .
    1 - پیش اومده دارید دانلود میکنین و میخواین صفحه دیگه ای از Adrive رو باز کنید و ازتون دوباره user,pass رو میخواد ؟
    .
    2 - پیش اومده در حال دانلود از Private هستید و Browser رو میبندین وقتی دوباره باز میکنین و میخواین برین توی Adrive از شما User,Pass میخواد و وقتی وارد میکنین به شما میگه که کس دیگری با User,Pass شما بالاست و آیا میخواهید Force Login کنین؟
    .
    این نشون میده که زمان فعالیت شما در سایت با زمان دانلود شما از سایت متفاوته.
    .
    شاید دقیقا 30 دقیقه نباشه. (اونقده گفتید که منو هم به شک انداختید)
    ولی با اطمینان کامل میگم که هر چی باشه با 30 دقیقه تفاوت چندانی نداره. (مثلا در حد دو سه ساعت نیست.)
    البته این رو همه قبول دارن که هر دو تاشون محدودیت زمانی دارند. ولی زمان دانلود شما بیشتر از این حرف هاست. مثال واقعی(همین الان) اینکه من فایل هایی رو دیشب گذاشتم برای دانلود ، الان که اومدم دیدم که Stop شده و 2 پارت 100 مگابایتی کامل دانلود شده و یک پارت 100 مگابایتی هم تا 95% رفته و Stop شده این با ADSL 128kb من یعنی حدود 6:30 ساعت فعالیت بدون Refresh ...... (البته حقیقتا" کم پیش میاد اینقدر کم دانلود کنه و Stop بشه! فکر کنم دیشب تعریفش کردم ..... )
    .
    حالا بذارید یه چیز جدید اضافه کنم؛
    تخصصی ترین دانلود منیجر که اینرفیس واقعا بالایی داره، Get Right هست. که به دلیل سخت بودن کار باهاش، مورد توجه و استقبال عموم قرار نگرفته. ولی با اون یکی دانلود منیجر ها یه کم تفاوت داره. (منظورم تفاوت در سیستم عملکردش بود)
    .
    Get Right رو خیلی قبول دارم ولی اسمشو جا انداختم.
    .
    در تایید حرف دوستمون shamabady اضافه میکنم که Orbit Downloader دانلود ها رو Cancel نمیکنه بلکه Pause میکنه. مثال اینکه اون فایلی رو که گفتم روی 95% Stop شده رو Resume کردم و 5-6 دقیقه ای تموم شد. (بازم تبلیغات )
    .
    .
    لطفا اگر Add-on ریفرش رو دارید آپلود کنید. چون قسمت Add-on سایت Mozilla فعلا تعطیله ....
    .
    از توجه تون ممنونم

ممنون بابت پست تون
    .
    وظیفه ست
    .
    موفق باشیم!
    .

7. این کاربر از juggernaut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من خودم اون 30 دقیقه ی سایت رو امتحان کردم درسته . به صورت خصوصی هم که دانلود می کنی اگر دانلود پیوسته داشته باشی که مشکلی پیش نمیاد . اما اگه قطع بشید و دوباره وصل بشید البته نه خیلی طولانی بازم مشکلی نداره .زمانی دیگه ادامه نمی ده که وقفه بیفته . همانطور که گفتید داستان شما که بدون محدودیت داری با منی که محدودیت دارم فرق می کنه .
    اون نظر شخصی شما ست در مورد Orbit ولی IDM همه جور امکاناتی داره . شما فکر کردی فقط خودت بقیه ی دانلودر ها رو تست کردی مسلما نتیجه گیری های افراد متفاوته عزیز.

در ضمن شما 2 تا فایل 100 مگی رو هم زمان بصورت پیوسته دانلود می کنی که Adrive مشکلی نداری ولی اگه 15 تا فایل 100 مگی رو با قطع شدن های 1 ساعته بخوای از ساعت 3 صبح تا 7:45 دانلود کنی و خودت قبل و بعدش در خواب باشی داستانی که ما گفتیم درست در میاد عزیز پس بازم همونطور که گفتی داشتان( ) ما و شما متفاوته و ..........
    Last edited by cell_phone; 16-12-2008 at 22:52.

9. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    به تو چه؟

پيش فرض

عزیزان سلام
    اینو یادتون باشه که هر چیزی که مفت باشه(Free) بدرد نمیخوره....
    من از این سایت برای جابجای فایلی از یک هاست به هاست خودم استفاده کردم چند بار تا آخرا رفت ولی بازم ارور داد....
    با دانلود کردنش هم مشکل دارم که میگه سرور شلوغه برو 5 دقیقه دیگه بیا......

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

10

.
    .
    لطفا اگر Add-on ریفرش رو دارید آپلود کنید. چون قسمت Add-on سایت Mozilla فعلا تعطیله ....
    .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سایت خودش

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام دوستان
    اقا یه مشکل
    من یه 2 تا اکانت دارم ( دارندگی ، براندگی لــــــــول ) الآن یه مستند 8 پارتی رو یکیه ، اما می خوام ببرم رو اون یکی اکانت ( دلیل اش رو بی خیال ) باید چی کار کنم ، باز باید دونه دونه مستقیم کنم ؟ یه میشه کاریش کرد ؟

مریس

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اهواز

10

سلام دوستان
    اقا یه مشکل
    من یه 2 تا اکانت دارم ( دارندگی ، براندگی لــــــــول ) الآن یه مستند 8 پارتی رو یکیه ، اما می خوام ببرم رو اون یکی اکانت ( دلیل اش رو بی خیال ) باید چی کار کنم ، باز باید دونه دونه مستقیم کنم ؟ یه میشه کاریش کرد ؟

مریس
    .
    Adrive به Adrive امتحان نکردم ببینم میشه یا نه ولی شما میتونید از RapidLeech استفاده کنید چون لینکهای Adrive رو هم مستقیم میکنه و اگر میخواید همه رو به ترتیب انتقال بدید از قسمت Audl راپید لیچ استفاده کنید.
    .
    موفق باشید...
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •