دقیقا منم وقتی تموم کردم انگار به باری از دوشم برداشته شد ! خیلی انرژی سرش مصرف کردم ! ولی دلم براش تنگ شد ! کاشکی شماره 2ش بیاد سریع !
دقیقا منم وقتی تموم کردم انگار به باری از دوشم برداشته شد ! خیلی انرژی سرش مصرف کردم ! ولی دلم براش تنگ شد ! کاشکی شماره 2ش بیاد سریع !
یادش بخیر اون قدیما که تازه اویل 4 اومده بود حوالی ساعت 2 صبح بود داشتم بازی میکردم و رسیده بودم به اون مرحله ای که باید هیولای تو دریاچه رو میکشتی !! جریانش ایجوری بود که من تازه رسیدن لب دریاچه هنوز سوار قایقه نشده بودم که دیدم دریاچه پر از ماهیای توپله منم از همه جا بیخبر داشتم با تفنگ نشونه گیری میکردم که بزنمشون یه هویی دهن هیولای تو دریاچه قد تمام صفحه مونیتور باز شد و منو بلعید !!! چنان شکی بهم داد که نیم متر پریدم عقب !! قلبم کنده شد افتاد تو .....هنوزم هروقت یادم میفته خندم میگیره !
موفق باشید
من یه موقعی بود که ساعت 2-3 شب مینشستم پای بازی Obscore کلی میترسیدم ... همچنین توی رزیدنت 3 وقتی نمسیس دنبالم میکرد !
قضیه این نمسیس توی اویل 3 چیه که همه ازش ترسیدن ؟ اگه ممکنه یکی یه عکس بذاره ببینیم اینقدر ترسناکه یا نه ؟!؟!
شاید خود نمسیس به تنهایی چیز خفنی نباشه ، اما شرایطی که بازی برات مهیا میکرد فوق العاده نمسیس رو کابوس وار میکرد . مثلا اگه فقط دو بار تو یه مبارزه دست نمسیس بهت میرسید میمردی و روی درجه hard باید با کمترین مهمات باهاش مبارزه میکردی . تو بازی 5-6 بار نمسیس میومد و فکر کنم دو بارش مجبور بودی باهاش مبارزه کنی و بقیشو میتونستی فرار کنی . به جرات میگم اون 10-15 ثانیه ای که از دستش فرار میکردم ضربات قلبم به 150 هم میرسید ... خیلی خفن بود هیجانش .
اینم یه عکس از جناب نمسیس
![]()
من که خودم یادم نمیره وقتی صدای استارز رو میشندیم چطوری فرار میکردم!!!! اما آخرش حال داد!
جیل میگه: استارز میخوای! من بهت میدم!!! ( البته به نمسیس نمیگه! یه موجود دیگه هستش!)
ببخشید من این رزیدنت 3 رو نصب کردم اصلا حال نداد . فوق العاده بیخود بود !!!شاید خود نمسیس به تنهایی چیز خفنی نباشه ، اما شرایطی که بازی برات مهیا میکرد فوق العاده نمسیس رو کابوس وار میکرد . مثلا اگه فقط دو بار تو یه مبارزه دست نمسیس بهت میرسید میمردی و روی درجه hard باید با کمترین مهمات باهاش مبارزه میکردی . تو بازی 5-6 بار نمسیس میومد و فکر کنم دو بارش مجبور بودی باهاش مبارزه کنی و بقیشو میتونستی فرار کنی . به جرات میگم اون 10-15 ثانیه ای که از دستش فرار میکردم ضربات قلبم به 150 هم میرسید ... خیلی خفن بود هیجانش .
اینم یه عکس از جناب نمسیس
البته شاید بلد نبودم بازی کنم .
چون توی مرحله اولش هر جا میرفتم نمیرفت !!
باید از روی نقشه نگاه کنی ؟
از روی نقشه هم میرفتم همیشه دور خودم میچرخیدم . میشه یکم توضیح بدید ؟
هر چند اینجا جاش نیست !!
مرحله آخر شهر وحشت(ps1) که می خواد با غولاخر بازی مبارزه کنی هم سخت بود هم وحشتناک.
یادش بخیر.
به نظر من اين صحنه ها از خفن ترين و ترسناكترين صحنه هاي بازي بود:
بازگشت به قلعه ولفنشتاين، وقتي كه تو تاريكي شب تو گورستان راه ميرفتي و مرده ها از گور، به خاطر كشتن تو ميومدند بيرون!!! (چند مدت بود كه بخاطر اين صحنه كابوس ميديدم)
داينو كرايسيس، وقتي كه تو سالنهاي تاريك راه ميرفتي و دايناسورها از پنجره مي پريدند روت!!! (چندين بار سكته خفيف زدم)
روئين تن يا همون Undying ، وقتي كه به كمك روح بين، ارواح خبيس اطراف و راهروهاي خوني رو ميديدي!!! (هر لحظه احساس ميكردم كه اين ارواح خبيس اطراف من هستند)
F.E.A.R ، وقتي كه تو اتاقهاي تنگ و تاريك احساس ميكردي الما پشت سرته!!! (احساس مرگ واقعي)
جالبتر از همه وقتي كه داهاكا، همون غول سياه و وحشي تو بازي پرنس، تو كوچه هاي تنگ و تاريك شهر سوخته دنبالتون ميكرد!!! (البته هيجان اين قسمت بيشتر از ترسش بود!)
این re4 کجاش ترسناکه بود همه ازش میترسند کلا بازی re هیجانی هستش و ادم اصلا نمیترسه ولی در بازی sailent hill قضیه کاملا فرق میکنه من در سایلنت هیل چند باری سکته های خفیفی زدم. وقتی ادم بازی سایلنت هیل رو بازی میکنه دوست داره هر چه زود تر بازی تموم بشه ولی در re این طور نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)