تبلیغ بخاری ایران شرق که روح طرف سعی میکنه قبض رو از روی میز برداره و میخواد درجه بخاری رو کم کنه و نمیتونه ، بعد نگاه به
پایین میکنه و میبینه که جسدش روی زمینه افتاده در حالی که قبض توی دستشه ، خیلی باحاله ، یک حس ترس به آدم دست میده
تبلیغ بخاری ایران شرق که روح طرف سعی میکنه قبض رو از روی میز برداره و میخواد درجه بخاری رو کم کنه و نمیتونه ، بعد نگاه به
پایین میکنه و میبینه که جسدش روی زمینه افتاده در حالی که قبض توی دستشه ، خیلی باحاله ، یک حس ترس به آدم دست میده
یه تبلیغات ضایع هم هست که طرف کنار دریا چشماشو بسته داره آبمیوه میخوره، اه اه حالم به هم میخوره. محصولی از مریخی !!!
یه پیام هم که البته نمیشه گفت تبلیغ ، هست که یه پیرمرده هی به پسرش میگه اون چیه ، خیلی تأثیرگذار بود.
سلام دوستان
من تيزر تبليغاتيهاي خارجي رو ميخوام.سايتي ميشناسيد كه بتونم دانلودشون كنم
من بعضی اوقات لینک دانلود تبلیغایی که با حضور هنرپیشه های مشهور خارجی بود رو توی سایتهای هواداران اون هنرپیشه (Fan Sites) پیدا می کردم؛ فکر کنم خیلی از تبلیغات معروفشون که با حضور چهره های مشهور ساخته میشن رو بشه به همین طریق پیدا کرد.
توی سایتهای پخش آنلاین ویدئو مثل یوتیوب هم میشه پیداشون کرد مثلا اسم یه محصول معروف رو در کنار اسم یه شخصیت شناخته شده که فکر میکنی ممکنه تو تبلیغات شرکت کنه توی یوتیوب جستجو کن ببین چی میاره.
تبلیغ جدید بانک کشاورزی رو دیدین؟!
ادای مهدی گودرزی تو پنجمین خورشید (کمرنگ نوشتم کمتر حالتون بدشه!!) رو در آورده...!!!
من موندم سریال قحط بود؟!!![]()
تصحیح میکنم:
تبلیغ جدید بانک کشاورزی رو دیدین؟!
ادای حمید گودرزی تو پنجمین خورشید (کمرنگ نوشتم کمتر حالتون بدشه!!) رو در آورده...!!!من موندم سریال قحط بود؟!!
![]()
عجب گافی دادم...فکر کنم اون لحظه یاد پسرعموم افتادم....
![]()
این تبلیغ پدر و پسر میخوان همدیگرو بغل کنن که بابائه کنار میکشه خیلی قشنگ ساختن
یه تنوعی بین این تبلیغای تکراری و بیمزه هست
اخ که نگو این تبلیغای شبکه 3 پدر ادمو در میاره بس که زیاده![]()
اون یارو که ادای جیم کری رو تو سس دلپزیر در میآره چقده مسخرست(فیلم ماسک)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)