می پلکماوه این دیگه فول بود فول بود .....
ولی اکنون زمان پلکیدن نیست باید ماشین را برای چند روز دیگر آماده کنم....![]()
می پلکماوه این دیگه فول بود فول بود .....
ولی اکنون زمان پلکیدن نیست باید ماشین را برای چند روز دیگر آماده کنم....![]()
شما بعد از رندر گرفتنت؛ یه رندر از چپ و یه رندر از بالا و یه رندر از بالا بگیر ؛ تا من به جای کشیدن روی کاغذ؛روی رندر شما قطعات اسپورت رو می کشم و سر آخر خودم واسه شما مدل های سه بعدی قطعات اسپورت رو با PM میدم به شما.
V Love U
باشه فعلا که با داخلش در گیرم ببینم میتونم داخلشو مثل آدم بشینم بسازم یا نه نه وقتشو دارم نه اعصاب و حوصلشو نه سیستم... حالا ایشالا اگه سیستم نرفت هوا یه فکری هم به فکر تیونینگش میکنیم.
چند تا رندر از بالا بگیرهشما بعد از رندر گرفتنت؛ یه رندر از چپ و یه رندر از بالا و یه رندر از بالا بگیر ؛ تا من به جای کشیدن روی کاغذ؛روی رندر شما قطعات اسپورت رو.........
همکاری کاره خوبی هست.
یکی از بزرگان_دو تا از بزرگان
ولی بعدش چه شود....
salam mer30![]()
خوب اینم از این. آهااا. جالبیش اینه که دو ماه پیش شرو کردم این ماشینو بسازم خیلیا بعد از من ساختن و رندر کردن و فرستادنش توی گاراژ
سر همین ماشین چه خونها ریخته نشد و چه کسایی ...
حالا اونوقت من:
من تازه دیروز وقت کردم که دو ساعتی بشینم داخلشو سمبل کنم بره چپی کارش.مدلینگ تموم شد اگه خدا بخواد ( تکبیـــــــــــــــــــــ ـــــــــر) 2 3 ماهی طول کشید از اوایل ماه رمضونفک کنم بود ولی میشد که 2 هفته مدلشو باز نمیکردم و بعدشم باز میکردم نمیدونستم از کجا حالا ادامه بدم که حوصلشو داشته باشم.خوب بالاخرا خوبی بدی ازش دیدیم حلالش میکنیم این دیگه نفسای آخرشه یه رندر واسه تست همینطوری الکی گرفتم بعد از تست کردن هزار نوع رندر و کامپوزیت به نتیجه رسیدم که انجوری بگیرم باحال تر میشه. ایشالا حالشو ببرید .
آقا کسی خواهشا از مدلینگ اشکال نگیره اولا که اشکال خاصی نداره دوما اگه داشنه باشه تو این 3 ماه خودم دیدمش حتما یا بلد نبودم درستش کنم یا حوصلم نمیشده یا اینکه ندیدمشکه اگه ندیده باشمش هم دیگه اعصاب معصاب ندارم بیخیالش دیگه .
در مورد رندر لطفا پیشنهاد درست و حسابی بدید ببینیم ه میشه کرد .
خیلی حرف زدم برم بخوابم دیگه تا صبح ترکونده باشیدا این رندرش خوب نشدهراهکار ارئه بدید .
اینم چند تا عکس بیخود از سمبلزیشن ما برای ساخت داخلش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم از ماشینه منم دیگه تری دی رو ببوسم برم چیز فو یاد بگیرم چیز فو گنگ فو ههههکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(7 بار کنگفو پاندا دیدم زده سرم جو گرفته س و ر )
![]()
اه.... آقا شادمانی؟ چرا این قدر هزیون میگی؟ -بیچاره یه ماه کامل رفت ماشین ساخت کانفیوز کرد!-
شوخی کردم ها!!
اما این متریال چرخ و استودیوت خیلی بد شده... نه؟
اه.... فکر کنم من مدل نساخته هزیون گفتم!!-چه برسه مدل بسازم؛اون وقت چی میشم!!!!چند تا رندر از بالا بگیرهشما بعد از رندر گرفتنت؛ یه رندر از چپ و یه رندر از بالا و یه رندر از بالا بگیر ؛ تا من به جای کشیدن روی کاغذ؛روی رندر شما قطعات اسپورت رو.........
همکاری کاره خوبی هست.
یکی از بزرگان_دو تا از بزرگان
ولی بعدش چه شود....
یکم اونطرف زیادی تاریکه.......
اون سوراخ مه شکن چیهیکمی متریالش خوب نشده
اما متریال ماشین توپ شده.
آقا مدلینگ کلا اشکال داره(شوخی)
مدلینگ حرف نداره ، جدی میگم حسودیم شد
ولی:
1-من رنگ ماشین رو دوست نداشتم ( علاقه شخصی)
2- سایه ها رو یه کم روشن تر کن
3- نظرت چیه یه کم refle ماشین رو کم کنی؟
4- با ما میپلکی؟
5- این خیلی مهمه (هورا یه چیزی پیدا کردم )لوگو chevrolet جلوی ماشین رو نذاشتی ، یه کامارو هم بغلش بنویس (البته نمیدونم نوشته کامارو یا یه چیز دیگه ولی ما که نوشتیم کامارو
دو سه تا چراغ مستطیلی کشیده هم بغلاش داره اونا رو هم بزار
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mr_max; 07-11-2008 at 10:59.
?آفرین یخیلی قشنگ شده
جزئیات کامله رندر یکمی رنگش بد شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)