سلام.دوستان یه مشکلی برام پیش اومده که هیچ کسی در یارش چیزی نگفته،من همه ی پک رو (kasual pack-page1)کوپی کردم و مشکلی که پیش اومد اینه که هنگامه مکالمه وقتی می خوام صدا رو زیاد کنم ارور میده؟؟؟
اگه امروز کسی جواب بده ممنون میشم.
سلام.دوستان یه مشکلی برام پیش اومده که هیچ کسی در یارش چیزی نگفته،من همه ی پک رو (kasual pack-page1)کوپی کردم و مشکلی که پیش اومد اینه که هنگامه مکالمه وقتی می خوام صدا رو زیاد کنم ارور میده؟؟؟
Last edited by saho.sa; 21-02-2009 at 18:27.
سلام.دوستان یه مشکلی برام پیش اومده که هیچ کسی در یارش چیزی نگفته،من همه ی پک رو کوپی کردم و مشکلی که پیش اومد اینه که هنگامه مکالمه وقتی می خوام صدا رو زیاد کنم ارور میده؟؟؟
شماگوشیت آپدیت شده ست یا نه ؟
اگه می خوای کارت زود راه بیوفته فرمت اینترنال بکن ( همه هک های انجام شده روی گوشیت پاک میشه و مشکلاتت حل میشه )
من هر چند وقت یکبار که بخوام رو گوشی تعقیرات ایجاد کنم انو update میکنم.اینو فهمیدم که از pack StatusBar هستش حالا چرا انجوری میشه رو نمیدونم، نظرنون چیه؟
ممنون که جواب دادی.
خواهش میکنم
زیاد هم لازم نیست گوشیتو آپدیت کنی , چون ممکنه در حال آپدیت مشکلاتی بوجود بیاد برات
حالا که میگی استاتوس بار , بگو تو کدوم مسیر میریزی ؟ c یا d
یه سوال دیگه ؟ کیبرد مجازی هم روی گوشیت نصبه ؟
من اینارو دان کردم ریختم همون جایی که گفته بعد تمو اینستال کردم ولی ساده اومد
باید چی کار کنم؟
خوب شما این کارهارو لنجام بده
فایل utf-8''kasual Pack By @li.rar رو در گوشی با xplore باز کنید دو تا پوشه وجود داره پوشه tele و resource
1 ) پوشه tele رو در دراین مسیر جایگزین کنید C:\resource (البته فایلی که در این پوشه قرار داره خراب هست پس این پوشه رو کپی نکنید )
2 ) پوشه resource که باید تمام محتویات داخلش رو در این مسیر جایگزین کنید C:\resource\apps
حالا گوشی رو ریست کنید باید بعضی از ایکون های گوشی عوض شده باشه
موفق باشید
Last edited by 4daneshjo; 07-03-2009 at 00:09.
بچه ها پک جدیدی نیومده؟
یه پک بزارید واسه عید گوشی رو یه خونه تکونی اساسی بکنیم دیگه![]()
بفرما امیدوارم تکراری نباشه
به صورت نصبی هست باید از هک ساین استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by 4daneshjo; 07-03-2009 at 14:28.
ایتم یکی دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)