من 4 تا سی دی خریدم و 1 کاست..
بجز 1 سی دی بقیه رو هدیه دادم..
من 4 تا سی دی خریدم و 1 کاست..
بجز 1 سی دی بقیه رو هدیه دادم..
یه گزینه ی دیگه هم باید میزاشتید:
سی دی رایتیشو خریدم!
من خريدمش
البته غير اورجينالشو با قيمت 400 تومن!
خواستم دانلود كنتم ولي خوب ارزش دانلود كردن نداشت.
نه اينكه البوم بي ارزش باشه ها! بلكه به دردسرش نمي ارزيد.
همون گزینه دانلود میشه چون سی دی اورجینال نخریدی
من به آهنگهای ایرانی علاقه ندارم چون معمولا آهنگها و شعرهای بکار رفته در اونها نتونستن نظر منو جلب کنن ولی بعد از خوندن نظرات دوستان در این تاپیک و دیگر تاپیکهای جناب محسن چاوشی و دیدن فیلم سنتوری، به شنیدن حداقل یه آهنگ از این آلبوم ترقیب شدم که نهایتا کل آلبوم رو دانلود کردم.
اتفاقا دانلود زمانی تموم شد که باید حاضر میشدم تا به یه قرار مهم برسم ولی از روی کنجکاوی اولین آهنگ آلبوم رو که اجرا کردم، نمیدونم چی شد که وقتی به خودم اومدم دیدم از آهنگ اول تا هفنم (خاکستر) رو یه سره گوش کردم و تو حال خودم نبودم و چشمام هم تر شده بود. بهر حال مجبور بودم برم و با نیم ساعت تاخیر سر قرار رسیدم.
اما این راضیم نکرد و رفتم دو تا سی دی اورجینالش رو هم خریدم. فقط میتونم بگم از اون وقت تا حالا روزی نیست که حداقل یه بار به این آلبوم گوش نداده باشم.
كدوم آلبوم؟
سنتوري يا يه شاخه نيلوفر؟
البته آلبوم جديدش زياد راضي كننده نبود.
به نظر من كارهاي قبليش خيلي بهتر بودند.![]()
آلبوم یه شاخه نیلوفر. من آلبومهای قبلی ایشون رو نشنیدم ولی معتقدم این آلبومشون رو بیشتر افرادی که در سنین 20 تا 30 سالگی هستند می پسندن. شاید اگه برخی دوستان "یه شاخه نیلوفر" رو زیاد موفق نمیدونن همین باشه. برای من که شعرهای تک تک آهنگهاش به دلم نشست.
خداييش من همين الان دارم شعر گلهاي زرد رو قاليشو گوش ميدم.نميدونم معروف به چيه دقيقاً داستان مرگ مادر و ازدواج مجدد پدره كه فرزند داره با مادر مرحومش سر خاك مادره درد دل ميكنه.
فوق العاده است.
همين الانشم موهاي تنم سيخ شده.
اگه بقيه آهنگهاشو گوش ندادي حتماًگيرشون بيار.
با ارادتی که به جناب چاوشی پیدا کردم، حتما اینکار رو میکنم. ممنون بابت پیشنهادت.
من که 2 تا cd اوریجینال ازش خریدم. اولش از آلبومش خوشم نیومد زیاد ولی هرچی گوش میدم بیشتر داره خوشم میاد. نه ! باحاله!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)