اين نياز به يه كيجن داره ، سريال نامبر گوشيت رو ميده يه كده 4-5 رقمي بهت ميده كه بايد وارد كني
همين
اگه كيجنش رو پيدا نكردي بگو برات آپ كنم ، يا اگه حوصله دانلود نداري ( مثل من كه حوصله آپلود ندارم ) سريال گوشيتو پخ بزار تا بهت بگم
اين نياز به يه كيجن داره ، سريال نامبر گوشيت رو ميده يه كده 4-5 رقمي بهت ميده كه بايد وارد كني
همين
اگه كيجنش رو پيدا نكردي بگو برات آپ كنم ، يا اگه حوصله دانلود نداري ( مثل من كه حوصله آپلود ندارم ) سريال گوشيتو پخ بزار تا بهت بگم
من منظورتونو نفهمیدم.
الان گوشی جولومه.چه کار کنم؟
این جا فقط یه ایمیل بم داده.ازم unlock key میخاد
ايميل ؟
منظوره من يه صفحه ايست كه بالاش سريال نامبر گوشيت رو مي خواد و پايين بايد يه كد وارد كني ، همين .
نه ايميل مي خواد و نه چيز ديگه
اونی را که من میگم بم ایمیل را داده و ازم unlock key را میخاد.
حالا مشكلي نيست
توسط كيجن اين برنامه سريال نامبر گوشيت رو وارد كن و كد رجيستري كه ميده رو برو وارد برنامه كن
من بيشتر وقتم رو با اين نرم افزار ميگذرونم تا حالا همچين مشكلي نديدم
اين كد رو بزن تو قسمت شماره گيري :
رو بزن و كدي رو كه ميده براي من پيام خصوصي كن كه كد برنامه رو بهت بدم#06#*
Last edited by amir_sa; 14-03-2009 at 00:34.
امیر جان خیلی خیلی ممنون.
مشکل حل شد.
سلام.
دوستان مشکلم با برنامه حل شد.
ولی وقتی که ازش خارج شدم و خاستم دوباره وصل بشم ازم خاست که به اینترنت وصل بشم منم وصل شدم ولی ارور داد.......خودم فهمیدم اشکال از کجاست.
کانکتشن گوشیم اشکال داره یعنی منظورم اینه که باید اینترنت گوشیم تنظیم بشه.من قبلن یکی برام انجام میداد ولی الان طرف در دسترس نیست خودمم نمیدونم چه طور کانکتشن درست کنم.اگه میشه دوستان راهنمایی کنن و بگن که چه طور اینترنت گوشیم را تنظیم کنم.
تو سایت هم گشتم ولی چیزه خوبی که به دردم بخوره پیدا نکردم.
ممنون
دوست من شما هكش رو انجام دادي ؟ صفحه اول توضيح دادم ( شرمنده من هي لينكت ميدم به صفحه اول چون خودت يكم عجولي )
اون هك رو انجام بده ، از ايرانسل استفاده مي كني ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)