[quote=farnaz_bahall;3087976]چه طور این کار رو بکنم؟ منظورم اینه که فونتهایی که فارسی هم ساپورت می کنند رو از کجا پیدا کنم؟
ok به ترتیب این 3 تا رو فقط نصب کن:Mobidiv WM6.1 install FIX.cab >arabic1.CAB >arabic2.CAB
موفق باشی خبرشو بده![]()
[quote=farnaz_bahall;3087976]چه طور این کار رو بکنم؟ منظورم اینه که فونتهایی که فارسی هم ساپورت می کنند رو از کجا پیدا کنم؟
ok به ترتیب این 3 تا رو فقط نصب کن:Mobidiv WM6.1 install FIX.cab >arabic1.CAB >arabic2.CAB
موفق باشی خبرشو بده![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینم لینک ظاهرا اخرین rom secanyکه توسط paul برای xp اماده شده
احتمالا این برنامه ها با ویستا مشکل دارند یا نه؟؟؟
اونی که 3 تاس اصلا فقط واسه vista هستش و بعدی توسط paul واسه xp از روی اون تبدیل شده
بچه ها برای این گوشی کیف باید جدا بخریم یا تو جعبش هست؟
به امید خدا فردا میخوام بخرم...
بعد اینکه توی پک گوشی مموری کارت هم هست؟
ممنون...
تو پکش یه 1 گیگ رم هست.........معمولا کیف دارن با خودشون و سر هندزفری رو هم میزارن چندتا............
توی پک گوشی من که نه مموری کارت بود نه کیف. ویدیو هایی که از Unboxing این گوشی هم دیدم این موارد توش موجود نبود.
[quote=RealRed;3088913]این برنامه که جواب نداد. حروف از چپ به راست و جدا از همه. مثل این: ر ب ت ک ا که مثلا قراره اکتبر باشه!
بعد هم که اومدم پاکش کنم کل گوشی الان قاطی کرده هیچ نوشته ای دیده نمیشه فقط آیکونا. اما عملگرا کار می کنن. الان چی کارش کنم؟
[quote=farnaz_bahall;3094265]
خبری نشد ازت فک کردم موفق شدی ! واقعا متاسف شدم . من دیشب روی یه گوشی wm5 نصب کردم به همون ترتیب کار نکرد ولی به راحتی حذف سد ! ساید اول فایل اصلیو حذف کردی که بقیه نمیشه 3 تا فایل باش باشن اگه نیستن دوباره نصب کن بعد به ترتیب uninstall کن در ضمن اگه از computer بری و unistal کنی )remove بهتره . الانم سعی کن اول از تو computeret قسمت برنامه active sync امتحان کنی
بعد که uninstall شد هر سه قسمتش برو تو setting>system>regional setting و ببین english باشه حتما بعد برو تو program و نگا کن چیزی ارش نمونده باشه و همچنین setting>input keboard بازم باید keyboard انتخاب شده باشه
Last edited by RealRed; 21-10-2008 at 19:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)