گفتی کو من ندیدم ؟ خوب مدلش رو بگید الان که دیگه خیلی راحته این یه ماشین خاصم هست .
گفتی کو من ندیدم ؟ خوب مدلش رو بگید الان که دیگه خیلی راحته این یه ماشین خاصم هست .
یه جایی زیره این عکس خوندم bugatti 1937 type 57. نمی دونم درسته یا نه. ( بهش نمی یاد اسمه مدل باشه ولی همینطوری نوشتم)
تقریبا درسته Bugatti Type 57 Van Vooren هست ولی مدل 1939 هست ولی این یه ماشین معمولی نیست و فقط همین یدونه اختصاصی ساخته شده . (کجا زیر عکس نوشته ؟؟)
جریان این ماشین اینه در سال 1939 محمد رضا شاه پهلوی شاه سابق ایران در ازدواج دومش با ملکه مصری هدایایه مختلفی از کشورهای مختلف دنیا دریافت میکنه حتی هواپیما اختصاصی جزو این هدایا بوده و ماشین های مختلف از کشورهای مختلف ولی هیچکدوم به زیبایی این ماشین نبودن .
دولت فرانسه تصمیم میگیره ماشین خاصی برای محمد رضا شاه بفرسته برای طراحی Van Vooren رو انتخاب میکنه و کمپانی بوگاتی که Van Vooren تصمیم میگیره مدلی از سری 57 بوگاتی رو درست کنه.
زمان انقلاب این ماشین با قیمت بسیار کمی فروخته میشه و به امریکا میره بعد مدتی به انگلستان میره و بازسازی میشه و 1,75 میلیون دلار قیمت میگیره .
این ماشین دارایه سوپر شارجر هست و قدرت موتورش 175 اسب بخار هست که در اون زمان هواپیمایی بوده بره خودش دارایه گیربکس 4 سرعته هست و حداکثر سرعت 152 کیلومتر بر ساعته .
![]()
Last edited by milky way; 11-10-2008 at 18:51.
خیلی از دوستان به بوگاتی اشاره کردن. ولی چون دل من احتمالا از همه کوچیک تره, با اجازه بعدی رو می ذارم.
جواب بسیار سادست. آسون گذاشتم که همه حالشو ببرن.![]()
ببینم احتمالا کامارو نسل 4 نیست.همونی که تا 2002 تولید میشد.
خودش هستش کامارو نسل چهارم .مطمئنم
چواب خیلی سادست. اما شما باید اسمه کامل رو بفرمایین. مثلا اگه جواب پورشه باشه. سوال پیش می یاد, کدوم مدل ؟ بعد جوابه کامل می شه: فرضا پورشه 911 توربو gt3.
شورلت کامارو ss
chevrolet camaro Z28 SS مدل 96
( حالا جوابه کی رو باید درست محسوب کنیم؟!!!)
Last edited by سباستین; 11-10-2008 at 21:46.
منم فقط گفتم کامارو ولی چون سعید گفت من میزارم شریکی با سعید
![]()
با این فرمه جلو پنجره, کاپوته بر آمده و بلند و چراغهایع گرد و فرمه گلگیر و ... من به بیوک رای می دم. اگه غلطه لا اقل یه راهنمایی بکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)