يوفا آتلتيكومادريد را نقره داغ كرد
تورس: محروميت آنها بدترين خبر براي من بود
آتلتيكومادريد به دليل رفتار نژادپرستانه و خشونت هوادارانش در ورزشگاه در دو بازي آتي خانگياش در ليگ قهرمانان اروپا حق ميزباني نخواهد داشت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تيم دوم شهر مادريد بايد بازيهاي ليگ قهرمانان اروپا برابر ليورپول و آيندهوون را در ورزشگاهي برگزار كند كه دست كم 300 كيلومتر از مادريد فاصله دارد.
اتحاديه فوتبال اروپا درباره اين دو بازي كه روزهاي 22 اكتبر و 26 نوامبر انجام خواهند شد، اين جريمه سنگين را در نظر گرفته است.
آتلتيكومادريد هم در اين باره واكنش شديدي داشت. كلمنته وياورده رييس مالي باشگاه در باره اين حكم يوفا گفت: «از حقمان دفاع خواهيم كرد و فرجامخواهي ميكنيم. در زماني كوتاه نميتوان بليتهاي پيش فروش شده را جابهجا كرد.»
آتلتيكومادريد در بازيهاي آتياش در ورزشگاه ويسنته كالدرون به صورت مشروط ميتواند ميزباني حريفانش را به عهده بگيرد.
اين باشگاه علاوه بر اين بايد يكصد و پنجاه هزار يورو جريمه نقدي را نيز بپردازد.
در جريان ديدار آتلتيكومادريد و المپيك مارسي كه روز نخست اكتبر در ورزشگاه خانگي اسپانياييها انجام شد و با پيروزي دو بر يك ماتادورها هم به پايان رسيد، هواداران اين تيم شعارهاي نژادپرستانهاي را سر داده بودند. اين شعارها درگيريهايي را در پي داشت و چند تماشاگر هم در جريان آن زدوخوردها آسيب ديدند. به گمان يوفا اين زدوخوردها بدون هرگونه دليلي از سوي پليس اسپانيا تحريك و تشديد شد.
خاوير آگيره، سرمربي آتلتيكومادريد هم از سوي يوفا جريمه شد. اين مربي 49 ساله به دليل رفتارهاي غير ورزشياش در دو بازي آتي نميتواند از روي نيمكت تيمش را هدايت كند.
فرناندو تورس، مهاجم كنوني ليورپول هم از اين جريمه ابراز ناراحتي كرد. او كه پيش از رفتن به آنفيلد در همين تيم اسپانيايي بازي ميكرد، از حضور دوباره در ورزشگاه ويسنته كالدرون و ديدار تماشاگران خودي محروم خواهد ماند.
او گفت: «اين براي من بدترين خبر است. مدتها بود كه منتظر اين لحظه بودم