يه كي از بكس موتو (جاني) اين گوشي (يو9) رو داره ... صبر كنيد تا بياد جواب دقيق بده.
ولي فكر كنم كيبوردش مثل همون وي8 باشه.
حالا ببخشيد مشكل وي8 چي هست.؟؟!
يه كي از بكس موتو (جاني) اين گوشي (يو9) رو داره ... صبر كنيد تا بياد جواب دقيق بده.
ولي فكر كنم كيبوردش مثل همون وي8 باشه.
حالا ببخشيد مشكل وي8 چي هست.؟؟!
مشكل خاصي كه نداره...حالا ببخشيد مشكل وي8 چي هست.؟؟!
من وقتي V8 رو خريدم رفته بودم كه U9 رو بگيرم
حالا هم نمي تونم بيخيالش بشم:دي
سلام دوست خوبم . راستش من احساس میکنم همه چیز این u9 واسه دختر خانم ها طراحی شدهروی همین حساب یکمی
باید مثل من انگشتاتون ظریف باشه
من یکمی با center key مشکل دارم یعنی یکمی سفته اما کلا خیلی خوش دسته و کیبورد هم عالیه . بهتره یه بار از نزدیک باهاش کار کنین چون این سلیقه ای هستش. اما این گوشی هم خیلی مد میشه با فیرمویرهای مختلف هم اینکه برنامه ها و بازیهاش زیاده اما یه نگاه به v9 هم بکنین هم سرعتش عالیه (چون لینوکس نیست) هم اینکه دوربین عالی ای داره .
رضا اگه گذاشتی من درسمو بخونم .
![]()
Last edited by johnypersian1656; 24-10-2009 at 22:21.
V9 فرق زيادي كه با V8 نداره..داره؟
.
من الان كل كرجو گشتم هيچ جا موتو نمي خرن
جائي هست كه بتونم بفروشمش؟
بیشترین تفاوتش همون سیستم عامل و مموری خوردن هست. اگه خواستین مشخصات گوشی (از لحاظ تمیز بودن) و قیمتی که مایلین بفروشین رو بگین تهران شاید بشه فروخت. راستی به مدل هایی مثل zn5 ,ve66 ,... هم یه نظر بیفکنین!
همش 2 ماهه كه خريدم...
سالمه سالمه...
135 مي دم
از ظاهر U9 نمي تونم بگذرم :دي
Last edited by Mr Unknown; 25-10-2009 at 15:18.
آقا توی پروفایلت پیغام گذاشتم (نمیدونم 512 دارین یا 2) یه نگاه بکنین چون فکر میکنم اینجا بگم واسه خرید و فروش ایراد بگیرن
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی تو گوشی l7دارم اونم اینه که تو قسمت massage بخشی که smsهای ارسالیم توش ذخیره می شد (outbox) ناپدید شده است برای بازیابی اون باید چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)