تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 43 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 428

نام تاپيک: سيستم عامل كاملا ايراني . نه اينكه لينوكسو يا ويندوز رو فارسي كنيد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

منم ميرم مقاله رو تر جمه كنم . راستي كدو م يكيهمينيكه قرار بود دوستم تر جمه كنه ؟ اگه اره ok here we go
    آره فعلا همون رو ترجمه كن
    موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه netspc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

Invalid ضميمه specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
    آقا لينك فايل بوت سكتور خراه لطف ميكنيد اونرو براي مي ميل كني تا بذارم روي سايت
    آدرس ميل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض

Invalid ضميمه specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
    آقا لينك فايل بوت سكتور خراه لطف ميكنيد اونرو براي مي ميل كني تا بذارم روي سايت
    آدرس ميل
    فرستاده شد

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

لاو كودر جان برام مقدورنيست دنلود كنم اگه ميشه تمام متن رو همين جا كپي پيست كن ( تو كافي نت اجازه ي دنلود ندارم . هاردمو دادمگارانتي براي همينم نميتونم باسيستم خودم بيام.ببخشيد .ممنونم .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

چی شد پس لاو کودر جان ؟ عجله نداری ؟؟؟ معلوم نیست این هارد ما کی قراره برسه . شما یه لطفی کن متن رو اینجا کپی پیست کن .ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض

به نام خدا

طراحي سيستم عامل قسمت اول Boot Sector

Boot Sector

مي دانيم كه براي اينكه هر سيستم عاملي كه بخواهد از روي هارد , فلاپي , سي دي و ... اجرا شود براي بوت شدن نياز به Boot Sector دارد

بوت سكتور چيست ؟
    وقتي كه ما سيستم را روشن مي كنيم سيسم ابتدا خودش را چك مي كند تا ببيند قطعات مورد نياز متصل هستند يا نه سپس بعد از كامل شدن عمل چك كردن , سيستم اولين سكتور (از هارد, فلاپي يا سي دي رام كه در بايوس ما انتخاب كرديم ) رو به حافظه لود مي كند كه به اين سكتور Boot Sector گفته مي شود در اصل اين سكتور با بقيه سكتورها هيچ فرقي ندارد !! ولي چون بايوس اولين سكتوري را كه مي خواند اين سكتور هست و به وسيله اين سكتور سيستم عامل رو به حافظه مي آورد به اين سكتور Boot Sector گفته مي شود

شما اگر كمي به اسمبلي اشنا باشيد مي تونيد در بايوس به دنبال كدي كه باعث لود شدن اولين سكتور هارد مي شود بگرديد و با پيدا كردن و عوض كردن اون كد بهش بگيد كه مثلا سكتور 10 ما رو به عنوان اولين سكتور بوت كنه !!

در واقع كدي كه ما در اين سكتور مي نويسم بسيار مهم است زيرا اين كد اولين كدي هست كه پس از چك كردن سيستم اجرا مي شود و مي تواند كد راه انداز يك سيستم عامل يا يك برنامه و يا يك ويروس باشه !!!

چند شرط بسيار مهم براي اينكه اين سكتور بطور كار كنه مورد نياز هست (يعني توسط بايوس لود و اجرا شود)

1 - برنامه اي كه براي بوت شدن نوشته شده بعد از كامپايل حتماً حتماً بايد 512 بايت باشه چون هر سكتور 512 بايت هست

2 - آدرس شروع برنامه اي كه نوشتيم حتما بايد Org 0x7C00 باشه چون بايوس بعد از چك كردن سيستم سكتور اول هارد يا فلاپي رو كه مي خواند به اين آدرس مي بره و بعد از خواندن سكتور اول به اين ادرس پرش ميكنه و اگر ما در اول برنامه مان اين ادرس را قرار ندهيم بعد از لود شدن سكتور اول در اين ادرس چون ادرسهاي داخل برنامه مان با اين ادرس يكي نيست برنامه دچار فرو پاشي ميشه و به هيچ وجه اجرا نميشه پس ما با قرار دادن Org 0x7C00 در اول برنامه مان ادرسها داخل برنامه مان را با اين ادرس يكي مي كنيم و آدرسهاي داخل برنامه معتبر مي شود

3 - برنامه شما بايد حداكثر 510 بايت بشه نه بيشتر و شما بايد در بايت 511 و 512 اين عدد رو بنويسيد 0xAA55 كه جمعا با اين كلمه كه دو بايت است اندازه برنامه شما 512 بايت ميشود اگر اين دوبايت رو در انتهاي برنامه قرار ندهيد بايوس نمي تواند سكتور بوت را به حافظه بياورد تقريبا ميشه گفت اين دو بايت تاييد مي كنند كه برنامه اي كه در بوت سكتور هست براي بوت كردن است و اگر نباشند سيستم بوت نمي شود

نكته : برنامه ما با داده هايش بايد در داخل يك سگمنت جاي گيرد يعني برنامه مابايد COM باشد نه EXE !! و ما بعد از اينكه فايل COM ايجاد شد مي توانيم پسوند آن را به BIN يا هر پسوند غير قابل اجرا دلخواه ديگر تبديل كنيم براي اينكه هم مشخص شود اين فايل تحت سيستم عامل كه روش اين برنامه را نوشتيم اجرا نمي شود و اگر هم اشتباه اجرا كنيم برنامه فروپاشي مي نه و اجرا نمي شه و روي سيستم هاي غير از NT باعث كراش شدن سيستم مي شود در كل بهتر هست پسوند فايل عوض شود

اين مثال اجراي رو براي Nasm نوشتم

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما بايد اين برنامه را با Nasm كامپايل كنيد و از وقفه 21 كه مخصوص داس است و ديگر وقفه ها مخصوص سيستم عامل داس استفاده نكنيد! چون سيستم عامل داس اجرا نشده پس وقفه هاي كه مخصوص محيط داس است غير فعال است و اگر از اين وقفه ها استفاده كنيم برنامه مان دچار فروپاشي مي شود البته از وقفه 10 و 16 و ديگر وقفه هاي بايوس مي توانيد استفاده كنيد

حالا فايل توليد شده به صورت Binary بوده و چون ادرس شروع اين فايل 0x100 نيست پس در محيط داس قابل اجرا نيست حالا شما مي توانيد اين برنامه را در سكتور اول بنويسيد
    البته من براي اين كار هم برنامه اي با سي نوشتم

کد:
    کد:
    حالا شما بعد از ساختن فايل Binary كه قرار است در زمان بوت سيستم اجرا شود نام فايل Binary را در جلوي برنامه اي كه به زبان سي نوشتيم قرار مي دهيم و سپس برنامه را اجرا مي كنيد

مثلآ :

WSector.exe MiniOs.Bin

حالا برنامه شما در بوت سكتور قرار گرفته و شما يك فلاپي بوت داريد كه با قرار دادن آن در سيستم , اتوماتيك برنامه شما رو اجراميكنه

به همين راحتي !!

نكته مهم : براي اينكه به سكتور اول هارد شما كه محل بوت ويندوز و بقيه سيستم عامل ها است آسيبي نرسد اين برنامه(سي) , برنامه مان(اسمبلي) را در سكتور اول فلاپي مي نويسد

اگر در مورد اين متن مشكلي , نظري يا سوالي داشتيد مي توانيد با من تماس بگيريد

به اميد روزي كه ايرانيان برقله علم و دانش در جهان تكيه زنند

اميدوارم موفق باشيد

به خاطر درخواست مستر عزيز اين گذاشتم
    امكان داره بهم ريخته بشه شرمنده
    در ضمن PDF ش رو مي تونيد از ادرسي كه نت داد دريافت كنيد

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

لاو کودر جان ممننونم . ولی من منظورم همخون متنی بود که باید تر جمه می کردم . اونو کپی پیست کن تا من بتونم یه پرینت بگیرم و برم خونه تر جمش کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض

لاو کودر جان ممننونم . ولی من منظورم همخون متنی بود که باید تر جمه می کردم . اونو کپی پیست کن تا من بتونم یه پرینت بگیرم و برم خونه تر جمش کنم
    خودم قبلا ترجمه اش كرده بودم ولي يادم نيست ترجمه اش كجا گذاشتم
    ترجمه اش راحت هست موفق باشي
    کد:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت

پيش فرض

شرمنده كه بهم ريخته شد
    ---------------------
    نت جان شما چه كردي ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

اقا تر جمه کارش تموم شد ( همون ه.قع ) ولی حالا دارم تایپش می کنم . به زودی حاظر می شه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •