اگر کسی جواب داد لطفا بگه ادیوس 5 ورژن xplode که باهاش نصب میشه چند هست؟
من هر کدوم از اینهارو جداگانه دانلود کردم و xplode V4.5 بالاتر گیر نیاوردم
اگر کسی جواب داد لطفا بگه ادیوس 5 ورژن xplode که باهاش نصب میشه چند هست؟
من هر کدوم از اینهارو جداگانه دانلود کردم و xplode V4.5 بالاتر گیر نیاوردم
کافی پلاگین اکس پلود رو از پوشه پلاگ این در ادیوس 4.5 به پوشه پلاگ این در 5.1 کپی کنی تا اونجام اجرا شه من برای اطمینان پوشه اکس پلودمم از ادیوس 4.5 به 5.1 کپی کردم
Last edited by power2e; 19-02-2009 at 22:13.
سلام
من وقتی edius 5.00 رو داشتم راحت تونستم با اون regfix اکسپلود رو نصب کنم اما وقتی ویندوز رو عوض و کردم و ادیوس رو آپدیت کردم به 5.01 دیگه اون regfix جواب نداد
با کپی کردن فولدرها هم هیچ اتفاقی نمیفته و گزینه اکسپلود تو ادیوس نمیاد
چیکار کنم؟
دوست عزیز سلام
برای کارت مورد نظر شما ( که خودم هم دارم ) بهترین کارتها سری Ati است ولی لزومی نیست که حتما از 1050 استفاده کنی ....
شما به قسمت ساپورت سخت افزاری سایت کانوپوس برید و اونجا کارتهای تست شده رو داده ....
دوست عزیز !! طبق توضیحات سایت کانوپوس ! اگر کارتهایی مثل جی فورس و ... را هم تهیه کنی با تغییرات در قسمت ستینگ ادیوس شما نتیجه خواهی گرفت ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا :
If using EDIUS DVX and the overlay doesn't work, please follow these steps within EDIUS:
Open "Settings" via [Settings]->[Hardware Settings]
Open "Video Overlay Setting" under "DVX-E1 Settings"
Set "Lock/Unlock" to "UpdateOverlay" and click the [Apply] button
Restart EDIUS
ولی اصولا با اورکلاک سیستم به هم خواهد ریخت و ....
Last edited by mh2002ir; 28-02-2009 at 23:03. دليل: توضیح ...
سلام دوستان من دنبال كسي ميگردم كه هر سه دي وي دي رو دانلود كرده باشه ممنون ميشم اگه از طريق ايميل بهم معرفي كنيد چون ميخوام خريداري كنم
سلام دوستان من دنبال كسي ميگردم كه هر سه دي وي دي رو دانلود كرده باشه ممنون ميشم اگه از طريق ايميل بهم معرفي كنيد چون ميخوام خريداري كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی این فایل ها رو دانلود کرده و قصد فروش داره می می خریداری می کنم کافیه خودیو به آدرس ایمیلم معرفی کنه
email]srshco@gmail.com[/email]
ویرایش 5.10 رسمی است وبا لینک مستقیم ( با 5.01 که در پست های قبل وجود داشت فرق داره و کاملا جدیده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویرایش 5.11 غیر رسمیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپدیت های منتشر شده در اردیبهشت ماه
مخصوص ویرایش 5.10 edius 3rd pipe line
Corel Ulead DVD Movie Writerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
New Blue Effects
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
iZotope EDIUS VST
Canopus Imaginate v2.00.49کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک در فایل موجود نیست . من هنوز امتحان نکردم ببینم با کرک قبلی کار می کنه یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان عزيز
آيا كسي تست كرده كه ورژن هاي بالاي 5 با كارتهاي Dvx و يا dvstrom كار مي كنه يا نه ؟ چون قبلا كه جواب نمي داد ....
*** یه فایل رجیستری هست که توی یکی از همین فروم ها گذاشتنش، بعد از نصب اون explod 4 رو ادیوس 5 نصب می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)