این دو خط واسه الف tamagochi اینا رو جایگزین کن ببین این الف بالا می یاد الف رو هم با انیستالر اجرا نکن و فایلا رو دستی کپی کن جوابشو زودتر بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالی
خوب
بد
این دو خط واسه الف tamagochi اینا رو جایگزین کن ببین این الف بالا می یاد الف رو هم با انیستالر اجرا نکن و فایلا رو دستی کپی کن جوابشو زودتر بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام الف رو دستی میریزم با اینستالر نمیدونم چرا این الف هنگ میکنه اینا رم امتحان کنم میگم راستی در مورد tamagochi یه چیز عجیب اینه که من موفق شدم که نصبش کنم و اجراش کنم و تا زمانی که خوابه مشکلی نداره ولی به محض اینکه وقت بیدار شدنش میرسه گوشی کاملا هنگ میکنه و دیگه وقتی الف رو اجرا میکنی کار نمیکنه و ریست میشه راستی اون خط هایی رو که برای alt status bar داده بودی ریختم تو گوشیم ولی بازم هنگ کرد .
سلام دوست عزيز
اين توابع تو ليب من هستولي توابع فرق ميكنه ببين
امير جان ميتوني از اين ليب استفاده كني تقريبا" تمام الف هايي كه من ميشناسم باهاش اجرا كردم به جز اينستالر كه نصفه انجام ميشه هنگ ميكنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پيشنهاد ميكنم تو اين سايت عضو بشيد ضرر نميكنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by uarmohsen; 11-02-2009 at 10:38.
نمی دونم این پچ لیب که دوستمون تو پست قبل گذاشتن شما ازش جواب گرفتین یا نه ولی این پچ منه به جز الف samm همه اجرا می شن خودم تست کردم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bobosibzam; 11-02-2009 at 23:23.
بودن یک خط دلیلی بر درست بودنش نیست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خط ها هم برای اجرای الف callsblocker
]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M.R.2; 17-02-2009 at 10:55.
این درسته برای همه گوشی ها خط آپدیت بزاری الا k750 این خط ها هم برای اجرای الف callsblocker
سلام دوست عزیز بابت لیبی که تو چند پست قبلی گذاشتی ممنونم مشکل الف های tamagochi و alt status bar حل شد calls blocker رو هنوز تست نکردم تست میکنم و میگم ولی همونطور که گفته بودی samm هنوز کار نمیکنه منم این الف رو خیلی دوست دارم حیف
دوستانی که k750 r1ca021 دارن با این لیب که دوست خوبمون bobosibzam زحمتش رو کشیدن اکثر الف ها اجرا میشن اینم آدرس دانلودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من یه سوال در مورد tamagochi دارم من با این الف یه مشکل کوچولو دارم اونم اینه که نمیدونم وقتی گرسنش میشه چیکار باید بکنم زدم به شارژ ولی اصلا تاثیری نداره میدونم وقتی غمگینه باید براش موزیک پخش کنم و گیم بازی کنم ولی وقتی گرسنشه چیکار کنم راستی یه سوال هم دارم که به این بخش مربوط نمیشه ولی با اجازتون همین جا میپرسم میخوام بدونم این پچ برای چیه
master_patch_6_82_k750_r1ca021.vkp
ضمنا اگه کسی پچ heap shift برای k750 r1ca021رو داره برام بزاره و کاربردش رو هم بگه بازم از همتون ممنون
w710 Sw-r1jc002
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)