مشکلی برای مشخصات کاربری من پیش اومده بود که حل شدحالا می تونی پیام بفرستی
مشکلی برای مشخصات کاربری من پیش اومده بود که حل شدحالا می تونی پیام بفرستی
با سلام
دوستان نرم افزاري كه تو اين انجمن معرفي شده بود و از آدرس زير قابل دانلود بود آلوده به ويروس Jeefo مي باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن مطمئن. با McAfee 10 اسكن كردم. اگر كسي آنتي ويروس قوي داشته باشه مشكلي براش پيش نمي آد. اما تا حالا تنها آنتي ويروسي كه تونسته ويروس Jeefo رو بدون آسيب رساندن به فايل اصلي پاكسازي بكنه McAfee است. چون بقيه آنتي ويروس ها ويروس رو پاك مي كنند اما فايل اصلي رو هم خراب مي كنند.
ولی فکر نکنم که برای سیستم مشکلی به وجود بیاره چون چیز خاصی نداره و برنامه ای نصبی نیست که ویروس هم باهاش وارد شه
دوست عزيز اتفاقا اگر روي سيستم آنتي ويروس نباشد به محض اجرا فايل سيستمي svchost.exe رو آلوده كرده و در عرض چند دقيقه تقريبا نصف فايلهاي سيستم رو آلوده مي كنه. فايلهايي كه با اين ويروس آلوده ميشن به دليل افزايش حجم اونها توسط ويروس معمولا اجرا نميشن و اگر هم اجرا بشن درست كار نمي كنند.
مجيك جان يه سوال در باره ي جريان هاي گردابي كرده بودي جواب تو دادم ولي هيچينگفتي آيا مطالب بدردت خورده ؟؟؟
آقا ميلاد من معذرت مي خوام. واقعا شرمندت شدم. يه مدتيه سرم مشغول پروژه ام بود و حتي وقت نمي كردم ايميلهامو چك كنم و تو اين مدت معمولا ارسالهاي جديد رو از خود سايت پي سي ورلد پيگيري مي كردم. اما امروز ايميلمو چكك كردم و پست شما رو در مورد جريانهاي فوكو ديدم .واقعا عالي بود و كامل. دوباره معذرت مي خوام.نوشته شده توسط milad-poorrajab
سلام...
.
تاپيك بسيار جالبيه.... اخر يه چيز هم پيدا شد به درد ما بخوره...
من 20 سالمه از دانشگاه UMIST منچستر MSc مي خونم...
نمي دونم برق توي ايران چه طوري تقسيم بندي شده ولي من يه پروژه اي رو بايد روش كار كنم با تاپيك :
WLAN 802.11g receiver
من در مورد تك تك اجزاي اين سيستم اطلاعات مي خام... بي نهايت هم نياز دارم .... من نمي دونم هيچ سايت ايراني در اين مورد ها... باسه همين به شما رو اوردم....
ممنون مي شم اگه بتونين كمكم كنين...
يا حق![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)