من همین کالوی رو 12000 تومن از نمایشگاه گرفتم! (البته با کتاب آموزشیش!) برای این دوتا چقدر دیگه باس بسرفم؟
اصلا از کجا می شه گیرشون آورد؟ توی بازار رضا هست؟
من همین کالوی رو 12000 تومن از نمایشگاه گرفتم! (البته با کتاب آموزشیش!) برای این دوتا چقدر دیگه باس بسرفم؟
اصلا از کجا می شه گیرشون آورد؟ توی بازار رضا هست؟
چه خبره!!!!
....
من یونیورسال رو دارم
خوستید براتون میفرستم..ولی مطمئن نیستم گرافیکتون ok بشه
سلام ملت. آقا من رفتم تو اون سایت و دیدم که کارت گرافیکم رو پشتیبانی نمی کنه !!!!!!!!
تازه من فکر می کردم که همه نرم افزارهای ویندوز رو مک هم میگیره البته 2-3 (یکیش سایت اپل) خونده بودم. پارسال هم رفتیم نمایشگاه کامپیوتر. وای یه غرفه اپل داشت به کل نمایشگاهمی ارزید. اینقد سوال کردم. طرف مغزش پوکید !!! یه کارت تخفیف 15 درصدی هم بهم داد!!!.ای خداااااااااا من بخوام تو افتر افکت از 4 گیگ رم استفاده کنم هیچ راهی نداره به جز مک یعنی؟؟؟؟؟
سلام ملت. آقا من رفتم تو اون سایت و دیدم که کارت گرافیکم رو پشتیبانی نمی کنه !!!!!!!!
تازه من فکر می کردم که همه نرم افزارهای ویندوز رو مک هم میگیره البته 3-2 جا (یکیش سایت اپل) خونده بودم. پارسال هم رفتیم نمایشگاه کامپیوتر.وای یه غرفه اپل داشت به کل نمایشگاه می ارزید
. اینقد سوال کردم. طرف مغزش پوکید !!! یه کارت تخفیف 15 درصدی هم بهم داد!!!
.ای خداااااااااا من بخوام تو افتر افکت از 4 گیگ رم استفاده کنم هیچ راهی نداره به جز مک یعنی؟؟؟؟؟
![]()
دستت درد نکنه. باشه خواستم بهت می گم.
راستی ببینم؛ با کارت گرافیک جی فورس میونش چجوریه؟![]()
پشتیبانی بهتر...راستی ببینم؛ با کارت گرافیک جی فورس میونش چجوریه؟
به سایتی که داده بودم ناه کنید ...
من نصب کردم اما موقع بالا اومدن, صفحه سیاه میشه و مانیتور هم خاموش میشه و دیگه هیچی...
چی کار کنم؟ یعنی کجا رو اشتباه رفتم؟
یا توی انتخاب درایور گرافیکت اشتباه کردی، یا این که این کارت گرافیک اصلا به مک نمی خوره
گرافیک من Nvidia 9600 GSO هست. من اصلا گرافیک رو انتخاب نکردم. اصلا جایی برای انتخاب گرافیک ندیدم. همونجا سریع نکست زدم رفت. الان هم که خواستم نصب کنم گیر داد که دی وی دی خش داره. بر تمیزش کن بعد نصب کن. کلی ضد حال...
سلام
اتفاقا نباس همین جوری فرتی نکست رو بزنی و نصب کنیباید بری توی ستاپش و در بخش ویدئو گرافیک، نوع گرافیک جی فورس رو گزینش کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)