آخرین نسخه کدک ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب کن کارت راه میفته.
آخرین نسخه کدک ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب کن کارت راه میفته.
سلام دوستان
با این برنامه و ورژن8.0.0.510 میتونم لیریک آهنگها رو دانلود کنم ؟
چطور ؟
ممنون از راهنماییتون
برنامه دیگری در این رابطه هست ؟ کدوم قدرتمند ترن ؟
لینکبا سلام ،نمی دونم درسته من اینجا این سوال رو بکنم یا نه مشکل من اینه که من وقتی نرم افزار jet audio رو رو لپتاپم نصب کردم برای ریکورد کردن کارت صدای lمنو نمی شناسه و فقط میکروفونو می شناسه واسه همینم کیفیتش بده من اپ تاپم dell 17r هستش و کارتم هم ATI hd audio هستش ممنون می شم اساتید منو راهنمایی کنن
منم دقیقا همین مشکل را با 1520 دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی راهی می شناسه؟
ممنون
البته تنظیم زیر را هم باید انجام داد !سلام dany_3p4u عزيز
. اگر در برنامههاي ديگه شما ورودي Record كارت صدا را به درستي ميبينيد پس 100% مشكل از نسخه Jet Audio شماست،
. در غير اينصورت بايد درايور كارت صداي خود را از سايت Dell دريافت نماييد. چندين نسخه مختلف درايور كارت صدا را تست كنيد تا يكيش به شما جواب دهد. ( البته اگر مشكل از Jet Audio نبود!)
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
89/10/13
![]()
![]()
Last edited by dany_3p4u; 07-01-2011 at 14:02. دليل: پاسخ !
دوستان من این ورژن Cowon JetAudio v8.0.11.1600 Plus رو دانلود کردم (قبلا از نسخه ی 8 استفاده میکردم) وقتی یه آهنگی رو پلی یکنم که روی آهنگ عکس هم داره و نمایش میده ولی وقتی اون پنجره ای که مخصوص عکس آهنگ رو میبندم از دفعه های بعد دیگه عکس هیچ یکی از اآهنگ هارو نمایش نمی ده میخواستم ببینم از دوم قسمت باید بزنم که دوباره نشون بده عکس رو (اگه کلید میانبوری هم داره لطف کنید بگید)
با تشکر
به preference بروید و در قسمت lyric viewer گزینه display embeded picture in tag را تیک بزنید.
ويرايش شد
By: wordist
Last edited by wordist; 12-01-2011 at 09:24. دليل: عدم ارسال پاسخ و ارجاع به سايت بيروني
سلام دوستان
من همیشه با JetAudio فیلم ها رو تبدیل میکردن تا توی dvd player های خونگی قابل نمایش باشه . همیشه هم avi میکردم . مشکلی هم نداشت ولی اخیراً هر فایلی رو تیدیل میکنم به avi توی دستگاه فقط صدا رو پخش میکنه و تصویر رو نشون نمیده ! خودم احتمال میدم مشکل از کودک ها باشه ...
اگه کسی قبلا این مشکل رو داشته لطفا من رو راهنمایی کنه![]()
من به این قسمت رفتم اون گذینه ی display embeded picture in tag خودش تیک داشت ولی عکس آهنگ ها نمایش داده نمی شه ...!!!!
ولی وقتی نوشته ی بالیش رو هم تیک زدم درست شد ولی باز وقتی مثلا بعضی اوقات که عکس نمی خوان عکس هماره آهنگ نمایش داده بشه و اونو میبندم و آهنگ دیگه ای پخش میکنم باز هم نمایش داد نمی شه و وقتی میرم به قسمت lyric viewer میبینم اون تیک بالی خودش هود به خود تیکش پاک شده !!!!
چرا اینجوره؟؟؟؟ توی نسخه ی قبلی (نسخه ی 8 ) ایم مشکل وجود نداشت قضیه چی؟؟؟ باگه؟؟؟
اینم عکس از قسمت lyric viewer
![]()
مثل اینکه باگه
چون منم وقتی بالایی رو تیک میزنم وقتی میرم تراک بعدی تیکش میره
به سایت جت آدیو گزارش دادم
Last edited by saeed-constantine; 12-01-2011 at 20:35.
skin های این برنامه رو میشه عوض کرد؟
چرا من نمیتونم ویدئوهام رو به mp4 تبدیل کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)