سلام حميد آقا.
خيلي خيلي از توجه شما ممنونم. خيالم راحت شد. اي كاش يك كم زودتر به من اين مدلها رو معرفي ميكرديد. :(
در هر حال من همانطور كه گفتم يك مادربرد ASUS P4800S-X و يك كيس FOCUS خريدم.
آقا حميد يك مشكلي برام پيش اومده كه اگر ممكنه خواهشمندم كمكم كنيد.
من بعد از اينكه درايو فلاپي رو به مادر برد وصل كردم ، چراغش از اول كه دستگاه رو روشن ميكنم روشن ميشه و ديگه تا وقتي دستگاه رو خاموش نكنم ، خاموش نميشه. ضمنا ديگه هيچ فلاپي رو هم باز نميكنه !
با توجه به اين كه من الآن حدود 4 ساله دارم از اين فلاپي درايو استفاده ميكنم ، ميخواستم بدونم نيازي به تعويض اون هست يا خير ؟ اگر هست لطفا حدود قيمت يك فلاپي درايو رو به من بگيد.
مشكل بعدي من در مورد موس و كيبوردم هست. وقتي كه ويندوز رو شات دان ميكنم و دستگاه خاموش ميشه ، چراغ موسم ( موس اوپتيكاله ) روشن ميمونه و مدام چشمك ميزنه ! ضمنا چراغ نام لوك كيبورد هم روشن ميمونه ! از خاموش بودن كامل دستگاه مطمئنم چون اگر روي استند باي ميبود با حركت موس يا فشردن يك كليد كيبورد بايد روشن ميشد ( با توجه به اينكه استندباي رو تست كردم ). فقط وقتي كه دكمه روشن و خاموش پاور رو در پشت دستگاه ميزنم همه چيز خاموش ميشه.
خواهشمندم اگر براتون امكان داره من رو راهنمايي كنيد ، خيلي گيج شدم و اصلا نميدونم بايد چكار كنم. اگر مربوط به قسمت setup مادر برد ميشه ، لطفا كامل بهم بگيد بايد چه تغييري در اونجا بدم.
اميدوارم توضيحاتم كافي بوده باشه و معذرت از اينكه پر حرفي كردم. :cry:
ممنون.