دوستان بازم يه خبر خوب بعد از 13 ساعت و 45 دقيقه بازي را تمام كردم.شما ديگه نمي خواد بازي را نصب كنيد من غول را كشتم
راحت بخوابيد كه من بيدارم
ولي نفهميدم دمو آخر اون اسب سوار كچله كي بود خيلي بد مي خنديد تو بازي نديدمش
![]()
![]()
دوستان بازم يه خبر خوب بعد از 13 ساعت و 45 دقيقه بازي را تمام كردم.شما ديگه نمي خواد بازي را نصب كنيد من غول را كشتم
راحت بخوابيد كه من بيدارم
ولي نفهميدم دمو آخر اون اسب سوار كچله كي بود خيلي بد مي خنديد تو بازي نديدمش
![]()
![]()
دوستان خيلي ممنون از اينكه جواب سوالمو ندادين . يعني هيچكي تواين تاپيك نيست به سوال من بد بخت كه يه ماهه تو اين مرحله موندم جواب بده؟
نوشته شده توسط mehraNz
پسر خوب اين ادرسه كه تو ميدي؟
ما كه حفظ نيستيم تمام مراحل .عكسشو بذار يا اينكه بيشتر توضيح بده از محل ايستادن شايد يادمان افتاد
نوشته شده توسط MARTIN
با اين ارور تنها كاري كه از دستيت بر مياد اينه كه بري پايتخت 90000 كارت گرافيك بخري
مشكل از 9200 هست
خوب پدرام جان از اول یه ندا میدادی که من این همه معطل نشم این هم عکسش
راستی اینجا بهم یه کلید کوچیک هم دادن که وقتی داخل تونل میشم می تونم یهدری رو باز کنم وازتوجعبه یه وسیله رو بردارم ولی اصلا کمکی نمی کنه
ببين شما براي اينكه از اين جور درها رد بشي بايد سلاحت را يا عوض كني يا بري همانجا كه save مي كني به جاي save بغليشو بزن en... قدرت شمشيرت را بايد زياد كني تا آخر خط پر بشه(اگه امتياز كم اوردي بايد هيولا بكشي و خونشون و جمع كني)بعد بري جلوي در اينتر كني با شمشير قوي شده.
ضمنا اون كليد كه داري بايد بري تو فاضلاب درست همانجا كه سرباز روي نرده افتاده پشت سرت يه نرده هست كه يه صندوق پشتش هست با كليد نرده را باز مي كني و صندوق را مي گيري
براي باز كردن در زرد هم كه گفتم بايد شمشير دو تايت را قوي كني برسه به ليول2
داخل كليسا شدي كه 100 در100 باز گير مي كني مي توني به صفحات اول تايپيك برب اونجا رد كردن داخل كليسارو ياد دادن
نوشته شده توسط mehraNz
برای شما!!نوشته شده توسط M E H D I
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)