اين بازي امروز به صورت آفلا ين برام مياد البته نصفش ديروز اومد باقيشم امروز مياد. . پس احتمالا تو بازار هم پيدا ميشه.
اين بازي امروز به صورت آفلا ين برام مياد البته نصفش ديروز اومد باقيشم امروز مياد. . پس احتمالا تو بازار هم پيدا ميشه.
من ديروز بازي رو گرفتم از پاساژ وليعصر تهران.
بازيش بد نيست دقيقا تمام صحنه هاي فيلم رو ميشه با شخصيت هاي فيلم بازي كرد. البته شما در شروع مرحله بايد يكي از كلاسهاي موجود رو انتخاب كنيد. براي مثال اگر كلاس جنگجو رو انتخاب كنيد با يك شمشير زن شروع ميشه و بعد از مقداري كه تو همون مرحله جلوتر رفتيد سوال ميكنه كه آيا ميخوايد به عنوان يكي از قهرمان ها بازي كنيد و در صورت تاييد ميتونيد با شخصيت آراگورن ادامه بديد. مثلا قهرمان كلاس جادوگري گاندالفه و ...
جنگها و مبارزه ها هم خيلي خوب طراحي شده و بسيار هيجان انگيزه. هر مرحله از چند زير مرحله تشكيل شده و فقط ايراد بازي اينه كه ذخيره نداره و اگه تو يكي از زيرمرحله ها شكست بخوريد بايد از اول ماموريت شروع كنيد و تعداد مراحل هم كمه. گرافيكش رو نميدونم چرا در حد موتور آنريل 3 نيست!
بازيكن سه نوع حمله و ضربه داره كه با سه كليد ماوس انجام ميشه و با كنترل دفاع ميكنه و با شيفت و f هم دو نوع حمله ديگه انجام ميده.
در كل بازي خوبيه و ارزش بازي كردن رو داره. خصوصا اينكه با قرار گرفتن در موقعيت ها و لوكيشن هاي فيلم و جنگيدن به جاي كاراكتر ها آدم حس ميكنه كه تو خود فيلم حضور داره.
راستی باید بگم نسخه ای که من خریدم کرکش مشکل داشت و تو مرحله سوم (Mines of Moria) گیر میکرد.
اگه به این مشکل برخورید میتونید کرک اصلاح شده رو از اینترنت دانلود کنید.
Last edited by mostafa_gm; 21-01-2009 at 20:48.
مال منم همینجوریه!!!
تازه زیر فیل ها هم گیر می کنه!!!!!!
میشه یکی لینک کرک درست رو بده ؟؟؟؟؟
تو اینترنت هست ولی ممکنه خراب باشه.
کرکش رو پیدا نکردم!!ولی یه ترینر از این بازی گیر اوردم!!::::
پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کرک درست تو گوگل فایلی به اسم rzr-ltrf.rar رو سرچ کنید. حجمش هم 2.5 مگابایت هست.
بالاخره قسمت war of the ring را تمام کردم چقدر زود تموم شد ولی سخت بود.بعدی rise of saueron است. آیا در این قسمت با گروه بد میروی؟
آره با گروه بد هستی اتفاقا خیلی قشنگ تر از War of The Ring هست. مخصوصا وقتی می تونی در نقش Balrog هم باشی.
من که با Sauron خیلی حال کردم ( اسمشو درست نمیدونم همونی که در اول فیلم ارباب حلقه ها میاد و با یک دست 20 تا 30 نفر رو پرت میکنه !!!! ) به نظر من قسمت دومش با وجود سائورون یا همون رئیسشون خیلی قشنگ تر شد.
امابدیش این بود که اتک اسپید نداشت و خیلی دیر دیر میزد آخرین مرحلش اومدم و گاندلفو آبش کردم !!!!!!
الانم دارم روی درجه ی سختیه Legendry میرم چون قبلی رو روی Heroic رفتم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تو مرحله اول بازی که باید از یه دروازه محافظت کنی گیر کردم
هر کاری میکنم defeat پر میشه مرحله ریست میشه help me![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)