خوب کسی اگه میخواد جدیدترین درایو کارت گرافیکش رو دانلود کنه,بره سایت شرکت سازندش!؟ (مگه نه!)
دیگه تایپیک دادن واسه این کار لازم نیست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب کسی اگه میخواد جدیدترین درایو کارت گرافیکش رو دانلود کنه,بره سایت شرکت سازندش!؟ (مگه نه!)
دیگه تایپیک دادن واسه این کار لازم نیست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقایون من درایو قدیمی NVIDIA رو کامل پاک کردم ولی همون ورژن 6 رو نشون میده!!
چجوری پاک کردی !؟ ویندوزت چیه !؟
با Add or Remove Program ویندوز XP SP3
الان درایو 190.38 دانلود کرد 80MB ولی همون ورژن 6 رو نشون میده
Last edited by BMW.M3_E46; 13-08-2009 at 20:18.
سلام
گرافیکم 9600 جی تی هست
ویندوزم هم 7 بیلد 7600
نمیدونم چرا وقتی درایور جدید که 190 هست رو نصب میکنم آخرش ارور میده که درس نصب نشد
ولی ورژن 175 که تو سی دی خودشه درست نصب میشه
به نظرت چرا اینجوریه؟
رو ویستا هم همینجوریه............
ممنون
درایورهای قبلی رو با driver sweeper پاک کنید جدید ترین درایورهای هم WHQL , BETA تست کنید اگه بازم نشد روی نسخه دیگه ویندوز امتحان کنید...
Last edited by Kianoosh; 14-08-2009 at 04:53.
وقتی ورژن درایو 190.38 رو نصب می کنم کجای عددش فرق میکنه توی XP چون با driver sweeper نشد
پاک کردم............بازم نشد...............منظورتون چیه.............؟...........مگه چند تا ویندوز 7 داریم......؟
رو ویستا هم همینجوریه............فقط نسخه ای که رو dvd هست نصب میشه
به نظرتون چیکار کنم............؟
اینم ارورش.............:
![]()
سلام
منم با این کارت یا با این درایور این مشکل رو دارم
جالبه وقتی خود 7 کارت رو میشناسه تو rating عدد 6.7 میده
اما با نصب آخرین درایور اونم با کلی مشکل 6.2 میده
تو دیوایس منجر قسمت درایورش عدد آخرش اینطوری میشه مثلا برای 186.24:وقتی ورژن درایو 190.38 رو نصب می کنم کجای عددش فرق میکنه توی XP چون با driver sweeper نشد
6.14.11.8624
مشکل از نسخه ویندوز هست!!!خیلی زیاد!با 7 و ویستا جدید این مشکلا بو ده درایور های قبلی یا ویندوزهای دیگه رو تست کنید به سایت سازنده برید(برند کارتت) ببین اونجا چه درایورهایی براش معرفی شدهپاک کردم............بازم نشد...............منظورتون چیه.............؟...........مگه چند تا ویندوز 7 داریم......؟
رو ویستا هم همینجوریه............فقط نسخه ای که رو dvd هست نصب میشه
به نظرتون چیکار کنم............؟
اینم ارورش.............:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)