تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 41 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 404

نام تاپيک: بررسی وضعیت کارتهای گرافیک ATI Radeon HD 4000 در بازار

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

يکي جواب بده خواهشا
    سه تا سوال داشتم:
    اول اينکه: من شهرستانم و به توصيه بعضي دوستان کارت 4850 مرجع با برند his از شرکت ---- کامپيوتر در تهران با قيمت 230 هزار تومان خريداري کردم که يک سال گارانتي خود ---- بود . مي خواستم بدونم آيا اين کارت را با "برند" و "قيمت" و "گارانتي" خوبي خريده ام يا نه ؟؟؟؟؟
    دوم اينکه: وقتي برنامه 3dmark06 رو براي تست کارت اجرا ميکنم پس از چند ثانيه برنامه هنگ مي کنه و اجرا نمي شه البته همه بازيها را با آخرين تنظيمات اجرا مي کنم ولي با اين برنامه مشکل داره علت چيست؟؟؟
    سوماينکه: من براي اين کارت با بودجه ايکه داشتم يه پاور 530 وات شرکت گرين را خريدم که مي خواستم بدونم اين پاور کفايت اين کارت رو مي کنه يا نه و حداقل پاور براي اين کارت چيست؟؟

mainboard m2ne-sli
    ram 2gig
    4عدد dvd-hdd
    4200x2 cpu
    با تشکر از اعضاي محترم و اساتيد

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يکي جواب بده خواهشا
    سه تا سوال داشتم:
    اول اينکه: من شهرستانم و به توصيه بعضي دوستان کارت 4850 مرجع با برند his از شرکت ---- کامپيوتر در تهران با قيمت 230 هزار تومان خريداري کردم که يک سال گارانتي خود ---- بود . مي خواستم بدونم آيا اين کارت را با "برند" و "قيمت" و "گارانتي" خوبي خريده ام يا نه ؟؟؟؟؟
    دوم اينکه: وقتي برنامه 3dmark06 رو براي تست کارت اجرا ميکنم پس از چند ثانيه برنامه هنگ مي کنه و اجرا نمي شه البته همه بازيها را با آخرين تنظيمات اجرا مي کنم ولي با اين برنامه مشکل داره علت چيست؟؟؟
    سوماينکه: من براي اين کارت با بودجه ايکه داشتم يه پاور 530 وات شرکت گرين را خريدم که مي خواستم بدونم اين پاور کفايت اين کارت رو مي کنه يا نه و حداقل پاور براي اين کارت چيست؟؟

mainboard m2ne-sli
    ram 2gig
    4عدد dvd-hdd
    4200x2 cpu
    با تشکر از اعضاي محترم و اساتيد
    1.بله ، خوبه ، مبارکه

2.علت ممکنه از درایور کارت گرافیکی یا رجیستری ویندوز باشه ، پیشنهاد میکنم ویندوز جدید نصب کنید اگر بشه یه ورژن متفاوت با اینی که دارید

3.پاورت اولاً باید Active باشه ، قیمتی که گرفتی چند بود ؟
    در ضمن سی پی یو شما برای انجام بازی ضعیفه و حداکقر 70 تا 80 درصد قدرت کارت گرافیکی رو میتونی استفاده کنی (حداکثر منظورم در مدت زمان کوتاه بود در حالت کلی از این هم کمتر میشه)
    اگر Active باشه پاور شما لب مرزی داری کار میکنی چون تعداد درایو های شما هم همونطور که نوشتی زیاده
    اگرActive نباشه که باید زود عوض کنی و حداقل 580 بخری

خود من برای 4850 پاور 650 Active و برای 4870 پاور 750 Active و برای 4870X2 پاور 850 Active پیشنهاد میکنم (برای هر کدام 100وات ضریب اطمینان در نظر گرفتم)

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

1.بله ، خوبه ، مبارکه

خود من برای 4850 پاور 650 Active و برای 4870 پاور 750 Active و برای 4870X2 پاور 850 Active پیشنهاد میکنم (برای هر کدام 100وات ضریب اطمینان در نظر گرفتم)
    سلام. در انتخاب پاور خیلی سختگیری می کنی ، کارت 4850 با یک پاور 550 واتی هم بسیار خوب کار می کنه.
    قیمت پاور در ایران به نسبت گرونه و باید در خریدش صرفه جویی کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. در انتخاب پاور خیلی سختگیری می کنی ، کارت 4850 با یک پاور 550 واتی هم بسیار خوب کار می کنه.
    قیمت پاور در ایران به نسبت گرونه و باید در خریدش صرفه جویی کرد.
    اتفاقاً برعکس ، شما همیشه در حال پیشرفتی

من خودم وقتی که پاور گرین خریدم سال 75 همراه با کارت گرافیکی 7900 110هزار تومن خیلی زورم اومد

اما همون موقع اگه 180 میدادم به پاور الان نیازی نبود برای 4870 پاور گرینم رو بگذارم کنار پاور جدید بخرم

شما هرچی پول به پاور بدی برات میمونه و جای مانور شمارو در آبگرید قطعات در آینده بازتر میگذاره

نظر شخصی من اینه که دوستان در انتخواب پاور کم لطفی نکنند

5. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اتفاقاً برعکس ، شما همیشه در حال پیشرفتی

من خودم وقتی که پاور گرین خریدم سال 75 همراه با کارت گرافیکی 7900 110هزار تومن خیلی زورم اومد

اما همون موقع اگه 180 میدادم به پاور الان نیازی نبود برای 4870 پاور گرینم رو بگذارم کنار پاور جدید بخرم

شما هرچی پول به پاور بدی برات میمونه و جای مانور شمارو در آبگرید قطعات در آینده بازتر میگذاره

نظر شخصی من اینه که دوستان در انتخواب پاور کم لطفی نکنند
    کاملا موافقم. باید پاور رو برای سیستم های تاپ بالای 700 وات گرفت تا بعدا برای کراسفایر یا هر چیز دیگه ، مشکلی پیش نیاد. 4850 هم یه گرافیک تاپ هست و پاور خیلی توپی میخواد !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه daneshjooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

ممنون از جوابهاتون کاملا توجيه شدم
    با تشکر مجدد
    ولي چند سوال ديگه
    اول اينکه: pci-e يک بودن يا دو بودن مادربورد فکر مي کنيد چند درصد در کاهش يا افزايش پرفرمانس همچين کارتي (4850) مي تونه موثر باشه؟؟؟؟
    و دوم اينکه : شنيدم با درايور فيزيک ايکس nvidia مي شه مثلا يه کارت قوي از شرکت ati را به اضافه يک کارت تقريبا ضعيف از سري 8000 به بالاي شرکت nvidia را به عنوان کارت فيزيک همزمان بر روي سيستم استفاده کرد آيا اين حقيقت داره؟؟؟اگه اينطور هست مادربرد بايد دو اسلاته باشه درسته ولي حالا اين مادربرد بايد از تکنولوژي cross-fair استفاده کنه يا SLI رو ساپرت کنه براي همچين کاري
    با تشکر مجدد

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

یه سوال دارم

کارتهای گرافیک club با گارانتی چه شرکت یا شرکت هایی در بازار ایران عرضه می شه؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابهاتون کاملا توجيه شدم
    با تشکر مجدد
    ولي چند سوال ديگه
    اول اينکه: pci-e يک بودن يا دو بودن مادربورد فکر مي کنيد چند درصد در کاهش يا افزايش پرفرمانس همچين کارتي (4850) مي تونه موثر باشه؟؟؟؟
    و دوم اينکه : شنيدم با درايور فيزيک ايکس nvidia مي شه مثلا يه کارت قوي از شرکت ati را به اضافه يک کارت تقريبا ضعيف از سري 8000 به بالاي شرکت nvidia را به عنوان کارت فيزيک همزمان بر روي سيستم استفاده کرد آيا اين حقيقت داره؟؟؟اگه اينطور هست مادربرد بايد دو اسلاته باشه درسته ولي حالا اين مادربرد بايد از تکنولوژي cross-fair استفاده کنه يا SLI رو ساپرت کنه براي همچين کاري
    با تشکر مجدد

بنده تست کردم و در این بخش توضیحات کاملی دادم

به این بخش سر بزنید و پست هاش رو بخونید به تمامی سئوالاتتون پاسخ داده شده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سوال رو توی یه تایپیک دیگه هم پرسیدم که کسی جواب نداد.

کارت های گرافیک club با گارانتی چه شرکت یا شرکت هایی در ایران عرضه میشه؟؟؟؟؟؟

کسانیکه کلاب دارند میتونند جواب بدهند

اما بهترین راه اینه که یه تماس با رایان صبا بگیری بپرسی کارتهای کلابی که میفروشه گارانتی کجاست و چند ساله

اما درهرصورت کارت های خوبیه کلاب ولی اگر نظر من رو میخوای یک برند بهتر با 20 یا 30 هزارتومان بیشتر ارزش خریدرو داره

کلاب در رنج متوسط کیفیت تولید قرارداره

11. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه سوال دارم

کارتهای گرافیک club با گارانتی چه شرکت یا شرکت هایی در بازار ایران عرضه می شه؟؟
    شرکت اهتمام:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •